pokazuje sie pan FESTIWAL na zawodach 3 raz, i juz jest najwiekszym znawcom w modelarstwie

Jeszcze daleka droga przed panem, panie FESTIWIAL
1. Klasa TS sie rozwija, kazdy kto w niej startuje to wie.
2. Model TT01 jest wspolczenym modelem
3. Co roku pokazuja sie nowi zawodnicy w roznych klasach
4 - 8. Co to ma wspolnego z klasa TS
Cytuj:
Jak na razie jedynie Pan wciąż ma jakiś ogromny problem z tego powodu.
Zawodnicy na zawodach w Tarnowie oglądali Sprinta z dużym uznaniem i poparciem dla pomysłu. Nie wiem na jakiej podstawie uważa Pan ze jest reprezentantem wszystkich zawodników i może Pan zabierać głos w ich imieniu.
zawodnicy w tarnowie startujacy w klasie TS powiedzieli
NIE dla SPRINTA w TS
Cytuj:
Mam wrażenie że nie może się Pan pogodzić z tym że kiedyś był Pan przez chwilę dystrybutorem HPI ale coś nie wyszło.
Może dlatego, ze Pana wyobraźnia nie obejmuje rozwiązań jakie są przyjęte na całym świecie.
Mam wrazenie ze nie moze sie PAN pogodzic z tym ze MY mamy lepsze ceny na produkty HPI
A co do rozwiazan na calym swiecie, to niech nam pan FESTIWAL pokaze gdzie na swiecie startuje SPRINT w klasie TOP STOCK
Sprint na swiecie ma swoje miejsce w HPI CHALLANGE, i to jest pana FESTIWAL obowiazek jako dystrybutor HPI, zorganizowac HPI Challnge w Polsce, nie jest to obowiazek LOKu.
Cytuj:
Poza tym jest wszystkim wiadomo że jakiś czas temu wszedł Pan w posiadanie dość dużej dostawy podróbek modeli Tamiya z dalekiego wschodu. Więc niech Pan nie zadaje pytań kto jaki ma w tym interes bo oponując nieustannie w tej sprawie to Pan broni swoich partykularnych interesów.
Tak byla probna dostawa modeli z chin w 2004 roku, no i ?? nie byla to tajemnica, jaki ma to zwiazek z klasa TS ?? 99% z tych modeli nigdy nie zobaczymy na zawodach, JA tez moge napisac ze jest wszystkim wiadomo że jakiś czas temu wszedł Pan w posiadanie dość dużej dostawy modeli SPRINT i probuje pan zrobic interes.
Wiec skoro nie dopuszczono srpinta do klasy TS w kolejnym sezonie tylko bedzie stworzona klasa DTM 540, gdzie sprint bedzie mial pole do popisu, ponawiam pytanie do Marka, dlaczego na GP beda lamane przepisy ??
Cytuj:
Co do modeli innych firm już wcześniej Panu odpowiadałem że na pojawiająca się propozycję zmian w klasie sam złożyłem wniosek o dopuszczenie Sprinta 2 do klasy Top Stock.
Nie mam najmniejszego zamiaru interesować się innymi modelami ani innymi firmami. Tu zostawiamy pole do popisu ich dystrybutorom.
Czyli jak sam pan FESTIWAL pisze, pan FESTIWAL broni tylko swoich interesow.
Ja natomiast nie jestem dystybutorem TAMIYA, i nie bronie wlasnych interesow, bronie przepisow jakie obowiazuja w danej klasie.
Sedziowie juz zadecydowali ze klasa TS zostaje przy aktualnych przepisach, a Sprint bedzie mogl pokazac czego jest wart w klasie DTM 540.
A jezeli panu Festiwalowi zalezy na klasie wylacznej dla Sprinta to nic innego nie pozostaje jak zorganizowanie HPI Challange, tak jak to caly swiat robi. Ale to jest pana Festiwal obowiazek jako dystrybutor HPI. A jezeli taka klase podczas HPI Challange sie przyjmie to napewno LOK podciagnie klase Sprint pod swoje skrzydla.
Cytuj:
Pan Rojna przesadził z jego bezprzedmiotowymi zarzutami.
To pan Festiwal przesadza juz z probami na sile wcisniecia modelu Sprint do klasy TS.