Konwersja prawie zakończona, muszę jeszcze tylko zamontować regulator i... i czekać na pakiety

4s będę miał prawdopodobnie za ponad tydzień, a 6s może się okazać, że dopiero prawie za dwa miesiące

fak...
Zdjęcia:
https://picasaweb.google.com/118149084053604003134/ElectricMTA4Sorki za jakość zdjęć, ale zdjęcia robiłem przed chwilą (czyli wieczór = słabe oświetlenie), a w aparacie nie wiem czemu lampy błyskowej nie mogę włączyć :/
To co podtrzymuje silnik z tyłu dodałem dla pewności, coby silnik nie odleciał przy dachowaniach i skokach, i jest to przykręcane śrubą 5 lub 6mm

Podkładka między silnikiem, a jego mocowaniem musiała tam być wsadzona, bo by się inaczej nie zmieściła zębatka atakująca

(przy okazji, nie wie ktoś może co to za moduł zębatki?) Co ciekawe podkładka jest spoooraa i twarda jak aluminium czy inny metal, a waży kilka lub kilkanaście gram

To większe mocowanie, na wszelki wypadek zamontowałem na 4 śruby. Można teraz podnosić model za silnik bez problemu, a on ani drgnie

A między wałami, a kielichami dałem podkładki z węża paliwowego, który dostałem dzięki uprzejmości jednego z forumowiczów