Witam, jestem nowy na forum

Chciałbym zacząć swoją przygodę z modelami i ostatnio zacząłem się rozglądać za autem które byłoby dobre na początek. Jako że będzie to dopiero pierwszy model, chciałbym żeby był tani, gdyż nie wiadomo czy wciągnę się aż tak by wydawać na modelarstwo duże pieniądze. Możliwe, jednak chcę zacząć od czegoś prostego. Cena do około 400 zł. Interesują mnie najbardziej modele typu "buggy", ponieważ są dość uniwersalne jeśli chodzi o nawierzchnię po której jeździmy.
Zanim (mam nadzieję) podacie mi własnie propozycje, napiszcie co sądzicie o podanej przeze mnie
http://www.strefahobby.pl/product-pol-17491-1-16-HSP-Troian-Buggy-4WD-2-4-GHZ-RTR-Zolty.html - Wydaje się dość solidny i otwarty na ewentualny tuning w przyszłości, napiszcie czy jest dobry.
Mam jeszcze kilka pytań:
1. Czy do tego typu modelu (Troian Buggy) można w przyszłości zastosować dla poprawy osiągów silnik bezszczotkowy, czy wiąże się to także ze zmianą regulatora?
2. Czy do takiego modelu jaki podałem można zmienić dołączony pakiet NiMh na pakiet LiPo z wyższym napięciem? (NiMh - 7,2V LiPo - 7,4V)
3. Czy w przypadku silników elektrycznych, szczotkowych lub bezszczotkowych, można kierować jakimiś ustawieniami dotyczącymi np. działania silnika?
Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam