Jeśli chodzi o nasz klub, nie ma on osobowości prawnej ponieważ działa przy MGOKiR.
Ale ja mam pytanie chciałbym się dowiedzieć jak Pan tak chwali OSM jakie koszty ponieśli organizując w poprzednim sezonie ( 2009) zawody i z jakiego źródła je pokryli jeśli to nie jest tajemnica +- chciałbym zaznaczyć mamy 35000 zł w kasie

ja wiem jak to była kwota

, a przypomnę że organizowali imprezy bez imprez Off Road, których w poprzednim sezonie było 12
A co do cytatów które tak Pan uwielbia i czytania ze zrozumieniem bo widzę że nic się nie zmieniło, to proszę tutaj była moja odpowiedz, następnym razem proszę nie cytować części wypowiedzi wyrwanej z kontekstu, w tym jest Pan mistrzem, chylę czoła.
Michał Karpiński napisał(a):
Ja nie mówię o organizowaniu zawodów tylko o ogólnopolskiej organizacji która skupia modelarzy z całej Polski a to jest zasadnicza różnica przynajmniej dla mnie.
a odnosiło się to do tego zdania,
Zaremba Lesław napisał(a):
Twojej teorii moje zaangażowanie w organizowanie zawodów to też patologia bo jestem rodziną zawodnika,tak samo zresztą jak i Adam.
A nagle :
Zaremba Lesław napisał(a):
Ps.Przy okazji pozdrawiam wszystkich społecznych działaczy klubów modelarskich i pasjonatów.Ponieważ wg.Michała jesteśmy patologią to pozdrowienia jak przystało na margines społeczny:Życzę zajebistych Świąt i Nowego Roku.

Powiem jeszcze na koniec, bo i tak wiem że zaraz będzie riposta na którą ja już nie mam czasu ani ochoty odpowiadać. Chciałbym aby został Pan prezesem takiej organizacji jak Pan sobie wymarzył, gwarantuje Panu że byłaby to krótka kadencja.
Dla niewtajemniczonych
viewtopic.php?f=22&t=47422&p=322519#p322519