Dziekuje za szybka odpowiedz

)
Zapomnialem wlasnie dopisac ze jezeli chodzi o skale, to interesuje mnie 1/10, bo to chyba najbardziej popularna skala

)
Co do wyboru modelu, to wlasnie FIRESTORM i ten KOBRA najbardziej mnie interesuja.
Wiadomo ze mogl bym dorzucic te 200zl, ale jak mam wlasnie dokupic akumulatorki, ladowarke itp to to juz bedzie ladna suma.
Zalozmy ze wybieram tego FIRESTORMA, co musial bym dokupic do niego by moc nim pojezdzic, rozumiem ze 8 akumulatorkow do nadajnika, do tego pakiet do samochodu, ale najlepiej jakiej pojemnosci jaki rodzaj i jakiej firmy by miec pewnosc no i jaka ladowarke

)
Jezeli chodzi o ten pakiet to np :
Jezeli kupie 3000mAh, to jaki czas jazdy na takim aku ?? do tego widze aku 7.2V na nawet 11V, rozumiem ze do mojego modelu jak i do wiekszosci stosuje sie ten pierwszy 7,2V.
Pytanie teraz np o wymiane silnika, jest mozliwosc wymiany silnika na jakis mocniejszy czy tez szybszy ?? mowie tutaj na razie o szczotkowych, bo na poczatek nie jest to jakas wieksza suma w porownaniu z bezszczotkowymi

Duzo pytan na poczatek ale jakos nie moglem na forum konkretnie znalesc

))
aha jaka jest zywotnosc takiego przecietnego silniczka ??? szczotkowego, slyszalem ze bezszczotkowe sa naprawde nie do zajechania, a raczej duzo bardziej wytrzymale i bardziej wydajne ;]
Jeszcze tylko dopisze ze zastanawiamy sie z kolega by nie wybrac wersji spalinowych, kreci nas obydwoje to ze ze spalinowymi jest troche zabawy, jezdzisz 2 godziny a zalozmy 5 siedzisz czyscisz, konserwujesz itp.
Tylko slyszalem ze po przejechaniu 20 litrow paliwa podobno nawet wymienia sie cale silniki, ktore wiadomo do najtanszych nie naleza, mamy spory klopot by sie w koncu zdecydowac SPALINA czy ELEKTRYK