Ja chciałem "tanio" złożyć model że tak powiem uniwersalny

trochę driftu, trochę rally... oto co wyszło przy samym drifcie (gdyż jest troszkę taniej), a gdzie tam rally

(pewnych rzeczy nie da się oszukać i super tanio się nie da...)
300zł- TT-01 KIT
50zł- łożyska Yeah Racing
44zł- silnik HPI SATURN 20T
38zł- serwo SANWA 102
60zł- koła HPI T-drift
26zł- blokada tylnego mostu Yeah Racing
26zł- wał aluminiowy Yeah Racing
145zł- pakiet NOSRAM 5000 nimh (około 50 minut jazdy bokiem)
128zł- ładowarka
100zł- aparatura np. HPI TF-1
Wyszło 917zł nawet nie wiedziałem kiedy...(pewie z czasem jeszcze cosik dojdzie )o osobno z biegiem czasu... więc tego tak nie odczułem... z efektu jestem zadowolony, gdyż naprawdę fajnie to śmiga... dlaczego się zdecydowałem na TT-01? właśnie dlatego że wszędzie jest pełno tanich części, można sobie ją tuningować ot tak dla SWOJEJ satysfakcji w miarę aktualnego stanu finansowego mojej kieszeni... na zawody sie nie wybieram, jestem początkującym, który do walki z rutyną umila sobie życie nowym hobby (uwaga wciąga!) ktoś powie że w tej cenie mogłem sobie kupić używany dużo lepszy model, pewnie i tak, ale ja wtedy odpowiem... NIE chciałem używanego modelu...

myślę że kolega Dareczek902 będzie zadowolony z TT-01D ak samo jak z E10 DRIFT czy Flying Fisha (ja z moim małym zasobem wiedzy miałem okazje widzieć wszystkie trzy modele w akcji i wybrałem TT-01 kierując się wypowiedziami innych użykowników oraz tym iż jest w miarę uniwersalnym podwoziem do innych technik jazdy, oraz powalająca dostępność wszytkich części jak i tuningu wedle uznania )