Gensior napisał(a):
optimus napisał(a):
Polemizowałbym z porządnościa traxxasa a raaczej bardziej z ich pokrenconymi rozwiązaniami
Bez przesady, moim zdaniem Traxxas to jedna z najporządniejszych i najlepszych producentów modelarstwa RC, sam nigdy nie miałem żadnego Traxxasa, ale wystarczy poprzeglądać forum, żeby się tego dowiedzieć.
A już w 100% jestem przekonany, że ten Chińczyk nie jest lepiej wykkonany niż Slash...
optimus napisał(a):
slash to 2wd a nie 4
http://www.traxxas.com/products/electri ... #/video-00A to sorry nie zorietowałem sie że wypuścili już 4x4
I nie twerdze że ten chińczyk jest lepiej wykonany niz slash bo tego nei wiem nie miałem go w rekach ale nie skreślałbym chińczyka tylko dlatego że to chińczyk. Jak na początku pisałem na tym forum o ezrunach to sie wiara forumowa obruszała, a teraz ile osob jeździ na ezrunach. Mało tego widziałem artykuł ( na traxxas universe ) o porównani REGLA Ezruna 80A i REGLA MMM i mamba wcale tak bardzi nei wyprzedzała tego ezruna a wezmy do tego jeszcze cene...
KiT napisał(a):
optimus napisał(a):
Polemizowałbym z porządnościa traxxasa
a z czym konkretnie?
Małem doczynienia zarówno z rustlerem i e-revo. Nie chodzi o to że było podatne na uszkodzenia i sie rozwalały czy cos.. poprostu nie podoba traxxasowska skorupa z plastiku. Ciezko cokolwiek z tym zrobic/przerobic/dorobic. Można z modelem zrobic tylko to co przewidział producent bez powaznego wyzynania plastiku. Akurat ja troche inaczej interpretuje modelastwo i nie tylko sama jazda mnie kreci ale także same przeróbki czy coś w tym stylu. Nie mówie że traxxas to zło najwieksze ale poprost to producent modeli, który robi zabawki dla typowego amerykańca co jak cos sie popsuje to do serwisu albo tylko iwyłacznie fabryczne cześci zgodnie z instrukcja... dlatego dodałem w poprzedniej wypowiedzi że chodzi o konstrukcje... zaraz pewnie zostane zliczowany że osmieliłem sie podważyc prawdy najswietrze o jakości tej firmy