Aureliusz napisał(a):
Lecz śmieszne jest to że klasa spec czy tez modi.nie jedzie na LIPO -
Li-Po w.g EFRA wchodzą od 15 lutego i na te przepisy chyba czekano.Nie wyklucza się jazdy na NiMh tak jak chciano to u Nas zrobić.EFRA określa dowolność zasilania Ni-Mh,Li-Po i Li Fe.Czyli EFRA jak kobieta....
Festiwal Modelarstwa napisał(a):
Aby uniknąć nieporozumień pytam publicznie do organizatorów jaka jest propozycja dla dystrybutorów ?
Czy zawodnicy i organizatorzy chcą aby dystrybutorzy pojawiali się na imprezach z częściami?
Pytanie wydaje się oczywiste ale nie dla każdego szczególnie po ubiegłorocznych zajściach w Lubawie gdzie Pan Niko na mój widok chciał wzywać ochronę.
Nikt dotychczas nie poruszał tematu obecności dystrybutorów z ofertą części na zawodach.
Warto aby organizatorzy określili się w tej sprawie.
Aby uniknąć nieporozumień pytam publicznie do organizatorów jaka jest propozycja dla dystrybutorów ?
Czy zawodnicy i organizatorzy chcą aby dystrybutorzy pojawiali się na imprezach z częściami?
Pytanie wydaje się oczywiste ale nie dla każdego szczególnie po ubiegłorocznych zajściach w Lubawie gdzie Pan Niko na mój widok chciał wzywać ochronę.
Nikt dotychczas nie poruszał tematu obecności dystrybutorów z ofertą części na zawodach.
Warto aby organizatorzy określili się w tej sprawie.
Nie bardzo rozumiem Panie Darku intencje tego co Pan napisał.Jedynie mogę się domyślać,że chodzi o zaistnienie medialne lub wywołanie kolejnej akcji bicia piany.
Dnia 13.10.2009 roku wysłałem do kilku znaczących dystrybutorów modeli on-road elektrycznych taki list:
Zaremba napisał(a):
Uczniowski Klub Sportowy
Oborniki Śląskie
Klub Sportowy Wrocław 13.10.2009-10-13
W związku z przygotowaniami do organizacji I Eliminacji Mistrzostw Polski w Obornikach Śląskich,zwracamy się z zapytaniem czy Państwa Firma jest zainteresowana uczestnictwem w wyżej wymienionej imprezie.Jeśli tak to proszę o ofertę w jaki sposób i w jakiej formie widzieli by Państwo Swój udział w Naszych zawodach.Proszę o szbką odpowiedź.
Przypomnę,że zawody odbywają się w klasach Modi,Spec,540 oraz E-12.
Z poważaniem
Zaremba
Wśród adresatów była również Pańska Firma.Nie raczył nawet Pan odesłać potwierdzenia przeczytania powyższego,choć o nie prosiłem.
Trudno jest nam stawiać warunki,tak więc zaproponowałem propozycje płynące z firm.Niestety nikt się nie zainteresował.A było to przed zamieszczeniem informatora,tak aby można było umieścić sponsorów.Jedyną odpowiedż jaką dostałem to od Kyosho Niemcy.
Dlatego tak dziwnym jest dla mnie Pański tekst.
Co jeszcze mogę dodać ,to nie będzie ochroniarzy jak w przytoczonej Lubawie,sami będziemy rozwiązywać problemy.
Jeśli jest Pan zainteresowany to proszę ofertę przesłać na meila.