Przemek Morawski napisał(a):
Najlepiej będzie jak zawodnicy 2wd sami się wypowiedzą jak widzą przyszłość tej klasy. Co do finału A "z nadania" to obecnie tylko w klasie STD jest walka o finał A co się zresztą zmieni po wprowadzeniu ROOKIE. Wtedy w każdej klasie będziemy mieć po jednej grupie i każdy "z nadania" pojedzie finał A. W jednym z postów Artur użył ładnego słowa "profanacja" według mnie łączenie NA SIŁĘ 4wd i 2wd to właśnie profanacja modelarstwa, jak ktoś chce niech sobie jedzie ale NIC NA SIŁĘ. A zawodnicy jak zwykle zweryfikują nowe przepisy. Ważne jest tylko aby z tych weryfikacji jakieś wnioski zostały wyciągnięte. Dziwi mnie też bierność pozostałych zawodników mikro, czyżby na rozwoju tych klas zależało tylko kilku osobom? A tak w ogóle to zakładam nowy temat bo połowa tego wątku jest nie o zawodach we Wrocławiu a później się piszę, że zawody we Wrocławiu są najczęściej komentowanymi zawodami
LINK do nowego tematu.
Z całym szacunkiem, ale na siłę to właściwie w każdym temacie można znaleźć Twoje posty. i odpowiadając ci na pytanie; Tak, tylko kilku osobom zależy na rozwoju, zobacz jakim. Bierność pozostałych zawodników może oznaczać, że się po prostu zgodzą z tym co będzie.
Na siłę- tak, próbujesz przekonać do swoich racji, na siłę próbujesz zostawić rozdzielone klasy, wszystko starasz się postawić zgodnie z twoimi przekonaniami.
Co do Czechów- przeżywają kryzys jak inne kraje i to w wielu sferach, a wzorować się na nich powinniśmy bo to co my chcemy zrobić teraz u nich działa od 10 lat. czyli jesteśmy 10 lat do tyłu.
Połączenie opena i 2wd- jak już pisałem, ciućkamy się ze wszystkim, 16 juniora w generalce chcesz nagradzać pucharem, 5 klas po jednej grupie, żeby wszytskie niedojdy miały finał A, 2wd osobno bo się ktoś obrazi? Kaman, jak się ścigać to na jakimś poziomie, klasy są dobrane ok, Open to open, tam właśnie już sam finał A powinien być nobilitacją jak w modi na zachodzie. Dla łowców trofeów jest w zależności od wieku Rookie albo Std, albo destruction derby czyli truck.