Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz lip 02, 2026 9:11 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
PostNapisane: N mar 08, 2009 8:13 pm 

Widzę że kol. Kwiatkowski poczuł (raczej zakupił) władzę, wypowiada się jak współwłaściciel forum. No cóż, niektórzy muszą płacić aby być na forum widocznym inni mogą wspierać forum swoją wiedzą i doświadczeniem. Kto bardziej przyczynia się do rozwoju forum?

Aha i to co kol. Kwiatkowski napisał kierował tylko do mnie czy również do Michała, który podał linki do sklepów?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: N mar 08, 2009 8:38 pm 

Przemek Morawski napisał(a):
Widzę że kol. Kwiatkowski poczuł (raczej zakupił) władzę, wypowiada się jak współwłaściciel forum. No cóż, niektórzy muszą płacić aby być na forum widocznym inni mogą wspierać forum swoją wiedzą i doświadczeniem. Kto bardziej przyczynia się do rozwoju forum?

Widzę że uderzyłem w czuły punkt, przepraszam ;) Szkoda że Kolega Morawski nie ustosunkował się jednoznacznie do mojego postu, tylko odwrócił kota ogonem :)

Nie kwestionuję wiedzy i doświadczenia kolegi Morawskiego, bo bez wątpienia jest ona duża i przydatna użytkownikom forum. Ale nie mówimy tutaj o Kolegi poradach tylko o reklamowaniu sprzedawanych przez Kolegę ładowarek, że tak powiem na siłę.
Forum tak samo nie rozwijałoby sie bez osób które służą pomocą innym jak i bez osób które kupują na nim miejsca reklamowe. Oczywiście można by organizować obywatelskie zbiórki na utrzymanie serwera oraz domeny i wykurzyć komercję ale wiadomo jak takie akcje wychodzą :)

Skoro kolega Morawski może jak lew bronić swoich zdjęć(i słusznie) oraz stać na straży przestrzegania regulaminu działu 'Sprzedam', to tak samo ja mam prawo do obrony zdrowej konkurencji i reklamy na równych prawach dla wszystkich. Myślę że administrator powinien ustanowić regulamin, regulujący jakie prawa mają osoby które wykupują miejsce reklamowe jak i również te osoby które tego nie robią.
Bardzo dobrze znam siłę marketingu wirusowego i jego koszty (zerowe).

Cytuj:
Aha i to co kol. Kwiatkowski napisał kierował tylko do mnie czy również do Michała, który podał linki do sklepów?

Michał podał linki w formie pomocy, podejrzewam że nie odnosi żadnych korzyści majątkowych z tytułu programów partnerskich tych sklepów oraz nie jest z nimi związany umową lobbingową :)

Domeny modelarskie na sprzedaż:
gsracing.pl robitronic.pl etamiya.pl corally.pl castlecreations.pl duratrax.pl

PostNapisane: N mar 08, 2009 9:05 pm 

I czy ja komukolwiek zaoferowałem kupno ładowarki ODE MNIE? Poprosiłem tylko o kontakt bo wiem gdzie takie ładowarki w tej cenie z gwarancją można kupić. Ja ich w tej chwili nie mam, można sprawdzić Allegro.
Co do rozwoju forum, forum rozwijają użytkownicy udostępniając ZA DARMO swoją wiedzę i doświadczenie, wykupienie KOLEJNEJ reklamy nie wpłynie na rozwój forum bo wartości merytorycznej nie można kupić. Tak więc kolego Kwiatkowski, zamiast kupować reklamę zacznij pisać na forum posty o wysokiej wartości merytorycznej, zadbaj o rozwój modelarstwa RC w Twojej okolicy, zorganizuj jakieś zawody, jednym słowem zrób coś aby modelarstwo pchnąć do przodu. Wiem, że tego nie zrobisz bo nie przyniesie to dochodu a kupno reklamy owszem. Czy to jednak wpłynie na rozwój forum? Nie sądzę.
Koniec OT.

PostNapisane: N mar 08, 2009 9:27 pm 

Przemek Morawski napisał(a):
I czy ja komukolwiek zaoferowałem kupno ładowarki ODE MNIE? Poprosiłem tylko o kontakt bo wiem gdzie takie ładowarki w tej cenie z gwarancją można kupić. Ja ich w tej chwili nie mam, można sprawdzić Allegro.

Skoro tą ładowarkę można kupić w jakimś polskim sklepie to proszę tutaj podać link, nie wiem dlaczego Kolega Morawski chce robić tajemnice :)

Cytuj:
zadbaj o rozwój modelarstwa RC w Twojej okolicy, zorganizuj jakieś zawody, jednym słowem zrób coś aby modelarstwo pchnąć do przodu. Wiem, że tego nie zrobisz bo nie przyniesie to dochodu a kupno reklamy owszem. Czy to jednak wpłynie na rozwój forum? Nie sądzę.
Koniec OT.

Skąd taka pewność przejawia się u kolegi Morawskiego i tyle pesymizmu? Plan rozwoju firmy RCSQUAD trzymamy w ścisłej tajemnicy i niestety nie może on zostać upubliczniony aż do czasu realizacji poszczególnych jego punktów :) Ale o rozwój modelarstwa RC z naszej strony myślę że nie należy się martwić.

PostNapisane: N mar 08, 2009 9:44 pm 

Mateusz Kwiatkowski napisał(a):
Plan rozwoju firmy RCSQUAD trzymamy w ścisłej tajemnicy i niestety nie może on zostać upubliczniony aż do czasu realizacji poszczególnych jego punktów :) Ale o rozwój modelarstwa RC z naszej strony myślę że nie należy się martwić.

Styl wypowiedzi a'la Flisiak czyli potok słów a zero konkretów :D

Co do ładowarki, ma ją na sprzedaż jeden z moich klientów, nawet jej nie użył a z powodu pewnego zdarzenia losowego musi ją sprzedać z całym dobytkiem RC.

PostNapisane: N mar 08, 2009 9:52 pm 

Cytuj:
Styl wypowiedzi a'la Flisiak czyli potok słów a zero konkretów :D

W takim razie o każdej formie popularyzacji modelarstwa RC w Polsce i na terenie województwa mazowieckiego Kolega Morawski zostanie natychmiast poinformowany ;) Myślę że wtedy podejście Kolegi Morawskiego do firmy RCSQUAD ulegnie zmianie :)

PostNapisane: N mar 08, 2009 10:01 pm 

Moje podejście do firmy RCSQUAD nie ulegnie zmianie bo takowego nie mam :) Nie robiłem w niej zakupów. Jak na razie to zetknąłem się tylko z agresywnym, czasem na pograniczu dobrego smaku marketingiem kolegi Kwiatkowskiego. To wszystko. I taka moja propozycja, zakończmy już ten OT bo z tematu powoli robimy śmietnik. I żeby tak w kolegi stylu coś na koniec powiedzieć, trzym się Ziomal :D

PostNapisane: N mar 08, 2009 10:18 pm 

Tylko że kolegi Przemka na tym forum jego ostatnie posty wnoszą coś do modelarstwa oprócz sprzedawanych przez niego ładowarek to kolegi Mateusza uczestnictwo na tym forum odnosi się wyłącznie do reklamy swoich produktów i nazywania wszystkich jego przeciwników z branży - czytać cały temat :D Ale co mnie to bo i tak podsyłam ludzi po ładowarki do was obydwu hehe

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2