Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 9:32 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 211 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 02, 2004 5:50 pm 

Ludzie!!! Ten temat zalozylem w celu mobilizacji wszelich szeregow do czynnego wspierania strony. Odzew byl spory i mam nadzieje, ze taki bedzie nadal. Juz z Markiem rozmawialem i tak jak napisal od wrzesnia bedziemy mogli oficjalnie wplacac skladki. Jesli traktujecie modelarstwo powaznie i lubicie ta stronke to nie wyobrazam sobie aby jakis prawdziwy czlonek klubu nie placil miesiac w miesiac skladki. Chcecie imprez? Chcecie!!! Ale kasa jest potrzebna! Z nieba nic nie spada tak wiec mam nadzieje, ze od wrzesnia kazdy bez wyjatku znajdzie te 5 czy 10zl miesiecznie i zasili konto klubu.

Teraz druga sprawa! Spotkanie w Toruniu pod koniec lipca to swietny pomysl. Czesc z Was pewnie bedzie w tym czasie na wakacjach ale sa tez tacy co beda na miejscu wiec moga wpasc!!! Luzna atmosfera tego zlotu to super sprawa. Mozna sie poznac i podyskutowac o przyszlych sprawach takich jak zawody i inne. Zobaczcie jak duzo dla nas modelarzy robi Marek! Jego trud musi zostac doceniony i w lipcu w Toruniu ma byc cala masa ludzi!! Mam w aucie 4 wolne miejsca wiec bede mogl kogos z Wawy zabrac. Ewentualnie z Plocka lub Wloclawka bo po drodze...

A juz najlepszy byl tekst, ze szkoda kasy na takie luzne spotkania... Jeszcze rozumiem gdyby to powiedzial ktos kto jezdzi na kazde zawody... Ale wypowiedzial sie ktos kto tak nie robi wiec niech nie mowi, ze mu szkoda kasy na luzne spotkania skoro nawet na "powazne" nie jezdzi. To bedzie okazja aby sie spotkac, pojezdzic, popatrzec itp... Pozniej beda juz "powazniejsze" imprezy ale musimy w tym pomoc.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 02, 2004 7:32 pm 

Ja proponuje aby na razie zaczekać na rajd Modelmani. Zobaczy się ile będzie osób i później się zadecyduje. Danie tych paru złoty nie spowoduje że nie będe jadł obiadów przez tydzień (chyba) ale nie chcę też by było tak że się daje pieniądze a później nic nie ma. To tyle ode mnie.

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 02, 2004 8:01 pm 

Nie oczekujcie tez, ze jak juz wplacicie po 5zl to co tydzien beda impreza...! Aby tak bylo to skladkowe by musialo byc z 500zl od osoby

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 02, 2004 8:07 pm 
Administrator forum

Popieram. Jedną taką historyje juz przeżylismy :)
Też wole zaczekać co będzie na Rajdzie Modelmanii i Zlocie RC-AUTO oraz Członków Forum. Chciałbym aby to była impreza w stylu - 50 lub więcej osób i każdy z modelem :)

To by była zabawa na całego :)

Co do kasy - temat narazie jest luźny. Jedno tylko mogę powiedzieć - jeżeli dojdzie do jakichkolwiek zbiórek pieniędzy na rzecz zawodów, to trzeba będzie poważnie pomyśleć o udostępnieniu publicznie danych o stanie konta i wydatkach z niego robionych. Tak aby każdy miał kontrole nad tym na co kasa jest wydawana.

W każdym razie dziękuję bardzo za duuuży odzew w tym temacie.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 02, 2004 9:07 pm 

Moze nie tyle kontrole co wglad... Gdyby kazdy mial miec kontrole to az sie boje o takie konto :).

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 02, 2004 10:59 pm 

No imprezke jezeli juz w ogole to ze spokojem zaplanować na przyszły sezon, po co sie spieszyć !!!
Co do zlotu RC-AUTO to pewnie dla osób młodszych których jest chyba dość sporo na forum bedzie kłopot z dotarciem do torunia. Niestety organizując zawody o podobnym charakterze może być podobny problem i mała frekwęcja. Dla tego ja jestem za organizacja imprezy o randze krajowej (bo wtedy napewno przyjedzie troche osób walczących o punkty w M.P.) albo pomoc przy organizacji i finansowe wsparcie jednej z istniejących imprez, bo znów tych imprez nie jest tak zupełnie mało tylko cierpią one na brak jakichkolwiek funduszy, a tak mozna by chociaż podnościć z roku na rok poziom jednej z takich imprez czy to kupojąc lepsszej jakości wykładzinę czy zaopiekować sie lub pomyśleć nad budową jakiegoś toru asfaltowego !!! (chociaz budowa to juz kosmiczna kasa pewnikiem :evil: )
A co do luzackich imprezek to moze warto było by takie zorganizować w wakacje bo wtedy nie są rozgrywane mistrzostwa i jest ogolny przestoj w tego typu zabawach wiec jej atrakcyjność będzie wieksza

promian napisał(a):
... A juz najlepszy byl tekst, ze szkoda kasy na takie luzne spotkania... Jeszcze rozumiem gdyby to powiedzial ktos kto jezdzi na kazde zawody... Ale wypowiedzial sie ktos kto tak nie robi wiec niech nie mowi, ze mu szkoda kasy na luzne spotkania skoro nawet na "powazne" nie jezdzi. To bedzie okazja aby sie spotkac, pojezdzic, popatrzec itp... Pozniej beda juz "powazniejsze" imprezy ale musimy w tym pomoc.

domyslam sie ze te słowa skierowane są do mnie he he Przecież napisałem ze to tylko i wyłącznie moje zdanie a sie odrazu czepiasz powiedz mi po co?? !!! Ja dopiero zoczolem sie bawić w RC wiec przykro mi ze narazie byłem wstanie być tylko na zawodach w tarnowie i odwiedzić kolegów z torunia !!!
ohhh promian promian gadasz takie rzeczy a tak mało wiesz - jezeli masz takie głupstwa gadać to lepiej zamilcz :twisted:

Jak by to tylko odemnie zależało to był bym na kazdych zawodach wpolsce i jeszcze bym starał sie wyskoczyć za granice !!! Ale nie nazekam ostatnio na nadmiar wolnego czasu i gotówki wiec poki co jest jak jest !!!
Mam tylko co najwyzej jeden weekend wolny w miesiącu ( i to nie zawsze)
wiec musze stawać przed wyborem na jaką inprezkę sie wybrac i szczerze mając do wyboru lajtowe sciganie czy zawody to bardziej mi pasują jednak zawody !!! No spox jezeli osoby na forum wolą spokojniejszy charakter imprezy to jak najbardzie nalezało by pomyślec o zorganizowani takiej.
A zawody wkońcu takie straszne nie są wystarczy takowe raz obserwować z perspektywy widza i załapie sie o co tam chodzi i jakimi prawami sie rządza. Wiec ja bym proponował osobą co sie przymierzają do zawodów przyjechać raz pokiicowac a za drugim razem zabrać juz ze sobą model !!!

ps. jeszcze raz cie promian prosze pomyśl dobrze zanim coś palniesz OKI?? A jezeli cos do mnie masz to pewnie będie okazja pogadać o tym w 4 oczy na zawodch

pozdrawiam i jezeli w tym poście sie z czymś powtarzam to sorki bo pisze go na raty

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 03, 2004 2:01 pm 

ENZO napisał(a):
domyslam sie ze te słowa skierowane są do mnie he he Przecież napisałem ze to tylko i wyłącznie moje zdanie a sie odrazu czepiasz powiedz mi po co?? !!! Ja dopiero zoczolem sie bawić w RC wiec przykro mi ze narazie byłem wstanie być tylko na zawodach w tarnowie i odwiedzić kolegów z torunia !!!

ps. jeszcze raz cie promian prosze pomyśl dobrze zanim coś palniesz OKI?? A jezeli cos do mnie masz to pewnie będie okazja pogadać o tym w 4 oczy na zawodch

pozdrawiam i jezeli w tym poście sie z czymś powtarzam to sorki bo pisze go na raty

Kolego Enzo. Troszke Cie nie rozumiem ale to szczegol. Jak juz powiedzialem rowniez luzne imprezy maja swoj duzy urok i przykladowo tylko takie mnie interesuja, poniewaz moj model nie jest klasyfikowany i w zawodach brac udzialu nie moze a co najwyzej pokazach. Nie atakuj mnie bo ja Ciebie nie atakowalem i jestem dosc spokojny.

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 03, 2004 3:55 pm 

Ze zrozumieniem mnie nie tylko Ty masz problem , sam sie nieraz nie rozumiem ale jak juz napisałeś to szczegół wiec nie ma co sie na ten temat rozpisywać :twisted:

Promian zastanów sie czy ja cie teraz atakowałem, mowie ci tylko zebyś sie zastanowił zanim coś wyskrobiesz. Wiec prosze cie nie pisz o mnie i o tym czy jezdze na zawody czy nie bo nie masz pojecia czy na nich bywam ba Ciebie tam poprostu niema !!!
Widzisz Ciebie interesuja imprezy luźne a mnie bardziej zawody, i to było tylko i wyłącznie moje zdanie na temat wydawania kasy na laitowe spotkania z modelami wiec po co sobie drwisz ze mnie i to raczej Ty mnie atakujesz !!!

Dodam tylko ze takie luzackie imprezki mozna robić bez szczegolnych nakładów pieniężnych, np. u nas na targach samochodowych bodajze na stoisku SKODY był zorganizowany pokaz modeli i mini zawody, a moj znajomy zorganizował coś takiego w centrom handlowym M1 w Poznaniu, w obu przypadkach obyło sie bez wydawania kasy !!!

ps . ja tez jestem spokojny bardzo jego mać spokojny - postaram sie poprawić przepraszam :evil:

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 03, 2004 5:30 pm 

Są dwa główne czynniki nie pozwalające nam na zebranie ludu

1 Brak czasu (praca, szkoła oczywiście)
2 U niektórych brak stałego transportu ( głównie u młodych i ciałem i duchem :) )

Dlatego musimy poczekać aż będziemy mieli dużo wolnego czasu do tego magicznego dnia będziemy se własnie tu gdać o szczgółach i innych *****

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 03, 2004 7:24 pm 

Enzo - koniec tematu. Wolisz powazne imprezy to je organizuj i nie wybrzydzaj bo tak jest najlatwiej.

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 03, 2004 7:54 pm 

Ja tam i tak na swoim torze zrobie otwarcie i chocby mialo na nim byc 5 osob razem ze na to i tak bedzie to jedyny taki tor z takim klimatem wlasnie luzniejszym .Mysle ze w off-road chodzi glownie o zabawe i spotkanie ludzi w temacie ,a samo to ze np to bedzie trwalo dwa dni i bedzie mozna jescze cos innego porobic wydaje mi sie ze moze na cos takiego byc wiecej chetnych .Ok zawody mam zamiar tez tam rozgrywac ale z doswiadczenia wiem ze np patrzac na sporty rowerowe moim zdaniem zawody w kolarstwie szosowym sa o wiele sztywniejsze niz w gorskim juz nie mowie o downhillu i czy zawodach bmx'owych takie imprezy wlsnie sa nastawione na dobra zabawe a nie na rywalizacje za wszelka cene. Dlatego off-road wydaje mi sie w sam raz tematem wlasnie na takie spendy. :)

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 03, 2004 10:46 pm 

promian napisał(a):
Enzo - koniec tematu. Wolisz powazne imprezy to je organizuj i nie wybrzydzaj bo tak jest najlatwiej.

oki koniec - widze co bym nie powiedział i tak bedzie dla ciebie źle wiec masz racje nie ma sensu kontynuować tego dialogu

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 04, 2004 5:01 pm 

To nie tak. Po prostu dwa punktu siedzenia to dwa punkty widzenia. Moze kiedys bedzie okazja skonfrontowac to na zywo.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 06, 2004 12:20 am 

To fakt i racja, spox pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 211 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Następna strona