No imprezke jezeli juz w ogole to ze spokojem zaplanować na przyszły sezon, po co sie spieszyć !!!
Co do zlotu RC-AUTO to pewnie dla osób młodszych których jest chyba dość sporo na forum bedzie kłopot z dotarciem do torunia. Niestety organizując zawody o podobnym charakterze może być podobny problem i mała frekwęcja. Dla tego ja jestem za organizacja imprezy o randze krajowej (bo wtedy napewno przyjedzie troche osób walczących o punkty w M.P.) albo pomoc przy organizacji i finansowe wsparcie jednej z istniejących imprez, bo znów tych imprez nie jest tak zupełnie mało tylko cierpią one na brak jakichkolwiek funduszy, a tak mozna by chociaż podnościć z roku na rok poziom jednej z takich imprez czy to kupojąc lepsszej jakości wykładzinę czy zaopiekować sie lub pomyśleć nad budową jakiegoś toru asfaltowego !!! (chociaz budowa to juz kosmiczna kasa pewnikiem

)
A co do luzackich imprezek to moze warto było by takie zorganizować w wakacje bo wtedy nie są rozgrywane mistrzostwa i jest ogolny przestoj w tego typu zabawach wiec jej atrakcyjność będzie wieksza
promian napisał(a):
... A juz najlepszy byl tekst, ze szkoda kasy na takie luzne spotkania... Jeszcze rozumiem gdyby to powiedzial ktos kto jezdzi na kazde zawody... Ale wypowiedzial sie ktos kto tak nie robi wiec niech nie mowi, ze mu szkoda kasy na luzne spotkania skoro nawet na "powazne" nie jezdzi. To bedzie okazja aby sie spotkac, pojezdzic, popatrzec itp... Pozniej beda juz "powazniejsze" imprezy ale musimy w tym pomoc.
domyslam sie ze te słowa skierowane są do mnie he he Przecież napisałem ze to tylko i wyłącznie moje zdanie a sie odrazu czepiasz powiedz mi po co?? !!! Ja dopiero zoczolem sie bawić w RC wiec przykro mi ze narazie byłem wstanie być tylko na zawodach w tarnowie i odwiedzić kolegów z torunia !!!
ohhh promian promian gadasz takie rzeczy a tak mało wiesz - jezeli masz takie głupstwa gadać to lepiej zamilcz
Jak by to tylko odemnie zależało to był bym na kazdych zawodach wpolsce i jeszcze bym starał sie wyskoczyć za granice !!! Ale nie nazekam ostatnio na nadmiar wolnego czasu i gotówki wiec poki co jest jak jest !!!
Mam tylko co najwyzej jeden weekend wolny w miesiącu ( i to nie zawsze)
wiec musze stawać przed wyborem na jaką inprezkę sie wybrac i szczerze mając do wyboru lajtowe sciganie czy zawody to bardziej mi pasują jednak zawody !!! No spox jezeli osoby na forum wolą spokojniejszy charakter imprezy to jak najbardzie nalezało by pomyślec o zorganizowani takiej.
A zawody wkońcu takie straszne nie są wystarczy takowe raz obserwować z perspektywy widza i załapie sie o co tam chodzi i jakimi prawami sie rządza. Wiec ja bym proponował osobą co sie przymierzają do zawodów przyjechać raz pokiicowac a za drugim razem zabrać juz ze sobą model !!!
ps. jeszcze raz cie promian prosze pomyśl dobrze zanim coś palniesz OKI?? A jezeli cos do mnie masz to pewnie będie okazja pogadać o tym w 4 oczy na zawodch
pozdrawiam i jezeli w tym poście sie z czymś powtarzam to sorki bo pisze go na raty