Jan Matukin napisał(a):
Miałem zamiar wystartować w Goślinie i spotkać się przy grillu z wieloma przyjaciółmi, a przy okazji pościgać się w 2wd.
Ale w informatorze o Malince zobaczyłem, że na tych zawodach startuje również wielu innych moich przyjaciół i też chętnie pościgałbym się w IC-8MT Open, a przy okazji łyknąłbym wspólnego grilla.
Obie imprezy są w prawie w tych samych klasach i dokładnie w tych samych terminach.
Pojechałbym i tu i tam, gdyby obie imprezy odbyły się w odstępie co najmniej tygodnia.
Z dwojga "złego" wybrałem to trzecie - poczytam ustawę o sporcie.
Tylko, że z sejmem są teraz j**ca.
szkoda ze Pana nie bedzie u nas

staralismy sie przygotowac tor jak najlepiej potrafimy a wiadomo ze mamy lepsze warunki niz ...... szkoda ze ekipa modelarska zostala tak podzielona.... ale przypominam to ze Puchar Polski 23-24 wrzesnia w Murowanej wiedzial kazdy od poczatku seoznu wiec nie wiem dlaczego innne zawody w tym samy czasie sa rozgrywane i tak duzo ludzi tam jedzie...
no i jeszcze to ze w murowanej mamy bardzo dobrego zawodnika w klasie monster track standard i jakos czolowka polski wraz z mistrzem polski sie nie zglosila zeby sie poscigac z Mateuszem chyba sie boja... ale Matuesz dostanie was w napstenym sezonie
juz nie wspome ze nikt nie chce sie scigac prawie z Michalem.K & Michalem.T to tylko swiadczy o tym kto co chce osiagac
najlepis sa w WIELKOPOLSCE klasa IC-8MT-open i standartd:) i jak nrazie nic tego nie zmieni