Sławek Siw. napisał(a):
Marek Pleskacz napisał(a):
Widze ze Pan Sławek Siw. ma adwokata w osobie Marka Kusiakiewicza i nie zamierza wyjasnic o co mu chodzilo w jego wypowiedzi.
Widzę, ze Pan Marek Pleskacz to tylko popisuje sobie na tym forum od czasu do czasu, a może nawet częściej... mam pytanko w związku z tym:
Jakie zawody były zaliczone w tym roku?
A co to ma wspolnego oskazeniami modelarzy z Warszawy?
A kto tu kogo oskarża?
Od kiedy zwrócenie uwagi na fakty mianuje sie oskarżeniem?
Sławek Siw. napisał(a):
Drogi Kolego Marku, wydaje mi się wystarczy odrobina cierpliwości,
od poniedziałku przejechałem po Polsce 2300 km,
na kompy to prawie patrzeć nie mogę,
a na forum ostatnio zgladam tylko sporadycznie.
Czy Ty myslisz ze wszyscy parę razy dziennie zaglądają na forum, piszą co popadnie i to ma być standard?
Gdyby to byla prawda, ale kiedy Marek Kusiakiewicz sie wypowiadal Panskie nazwisko widnialo na liscie uzytkownikow przegladajacych forum.
Tak jak w tej chwili:
Zarejestrowani Użytkownicy: adamos, eere, gelo, Grzegorz Lewandowski, Grzegorz Nóżka, kanon45, Marek Pleskacz, Mariusz W-w, Sławek Siw.,
B Z D U R A!!!
Pan czyta uważnie:
"a na forum ostatnio zglądam tylko sporadycznie"
Rozumieć co tutaj jest napisane czy nierozumieć?
Sławek Siw. napisał(a):
W mojej wypowiedzi nawiązałem do wątku protestu związanego z pokrzywdzeniem syna Wojtka B., nie wiem czy czytaliście posty po MP Nowy Targ.
TuTaj dwa słowa komentarza:
Kolega z Wa-wy wykazał dużo energii aby oprotestować malca.
Natomiast do organizacji zawodów, oprócz dystrybutorów z Wa-wy, to specjalnie nie widać wcale zapędów.
Oczywiscie pozostali modelarze ktorzy sie z tym protestem zgodzili tez byli z Warszawy?
W to nie wnikałem, dowiedziałem sie po sprawie na koniec zawodów.
Z resztą pytanie czy protest został opłacony, bo jeżeli nie to go nie powinno być.
Sławek Siw. napisał(a):
Poza tym domagałem się aby jeden z sędziów był na podeście podczas MP w celu pilnowania przepisów - gdyby upomniał Ojca chłopaka nic by sie nie stało, z reszta starsi zawodnicy mogli zwrócic uwage a nie składac protest po zakończonym wyścigu - jak wynik okazał sie niekorzystny dla nich.
PS:
Dobrze wiem jakie problemy związane sa z organizacja zawodów.
Zawody organizowałem dwa razy - pierwszy i ostatni - w 2003 roku,
kiedy to na przygotowanym nowym-starym torze (ul. Józefa 1 - część modelarzy dobrze zna ten adres) przy gwarantowanym sponsoringu wynoszącym 3000zł Pan Zbigniew C. - powiedział NIE! - nie moga to byc zawody rangi EMP ani Puchar Polski ( całe archiwum tej dyskusji znajdowało sie na rccars.Balta.pl)
Jak bym pokazał zdjęcia tego toru z 2003 to byście nie uwierzyli, ze cos takiego w PL mogło być, no ale jak ZG powiedziało nie - no to nie.
Sławek Siw. napisał(a):
Moze by Pan zaprosil LOK do swojego miasta bo wieszanie psow na modelarzach z Warszawy tylko dlatego ze LOK ma siedzibe w Warszawie jest smieszne.
Skąd ta niekonsekwentna dedukcja?
Rozmowa się zaczęła do zdziwienia Marka, że w tak dużym mieście z taka ilością firm motoryzacyjnych nie udaje sie nic sensownego zrobić poza tym co robia Dystrybutorzy.
Sławek Siw. napisał(a):
do PS: Please no coments.
Pan wybaczy ale jak ktos sie mija z prawda w swojej wypowiedzi nie moze liczyc na brak komentarza
B Z D U R A!!!
Pan wybaczy ale Pan notorycznie nie czyta uważnie:
do PS: Please no coments.
Tłumaczenie:
Prosze nie umieszczać komentarzy tylko "do PS"- szerzej - to jest stara sprawa i nie ma sensu jej już poruszać.
W odpowiedziach dla Pana przerzucę sie chyba na pisanie pogrubiona czcionką.