ŻYLETA napisał(a):
Panie Lesławie,
Pańskie teksty na tym forum od zawsze budzą kontrowersje, a te powyżej są poniżej krytyki.
Rozumiem, że tekst o paznokciach skierowany był pod moim adresem?
Na pana szyderstwa i pogardę zareaguję tym razem na Pańskim poziomie: nic Panu do tego, co mam na pzanokciach i za co! Ja Panu w prywatę z butami nie wchodzę, więc prosze się pohamować.
Co do reszty tekstu. Nie zniże się do Pańskiego poziomu i nie będe w tym tonie prowadzić dyskusji. Przemawia przez Pana złośliwość i zarozumialstwo, nic więcej.
Jeśli ktoś ma jakiś zal i czuje się poszkodowany czy oszukany to osobiście niech się wypowie. Jak zwylke Pan wypowiada się za innych.
A tekst z "warszawską wyższością i tupetem" jst niczym innym jak kompleksem. Nigdy nikt z Warszawy (choć wielu stąd jest) nie wywyższał się nad pozostałch. Powietrze może jest czystrze, a czy są lepsi pokazują wyniki, a nie pochodzenie.
Informacje,ze lubi Pani malować paznokcie otrzymali wszyscy forumowicze właśnie od Pani(proszę poczytać własne posty)i to Pani zainteresowała rzesze modelarzy swoim manicurem
W prywatę moją weszła Pani w momęcie kiedy kupiłem za 1000 zł Piktora ,który od 4 miesięcy leży bez części zamiennych(ale do tego poziomu Pani Żyleta się nie zniży,bo model sprzedać to co innego,ale części to za niski poziom).Jestem biernym obserwatorem 5 przewróconych Piktorów w Jelczu i urządzenia AMB,pozbawionych części zamiennych.
I w tym upatruję szkodliwe działanie,ja wydałem swoje(pal sześć) a tam leżą społeczne i czy was to interesuje?
O leprzych chodziło mi nie zawodników tylko organizatorów...
A co z pozostałymi sprawami finansowymi,czy zna Pani chociaż koszty pucharów ,które wręczaliście jako swoje,też za niski poziom,bo to był zaszczyt dla Kłodzka chyba...
Czy szyderstwem jest trzeżwa ocena czegoś i upublicznienie tego...
Kiedy będzie dostawa części do Piktorów,proszę odpowiedzieć bez szyderstw.
A jak nazwać wypowiedż,że Marek niszczy spaliniaki,a może to Wy zaczynacie się zjadać od ogona...