Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr maja 06, 2026 9:40 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 3:16 pm 

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Szkic czego - drogi do kibla? :lol: Do poprawiania swojego toru ma Pan swoich zawodników.

No tak
Zadałem Ci konkretne pytanie, bo chciałbym, aby na naszym torze zawodnicy buggy też mogli jeździć. Liczyłem na radę.
Nie ma, co - dałeś popis władzy.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 3:30 pm 

http://www.rcpics.net/media.php?PHPSESS ... 6&limit=10 tu jest kilka szkiców torów
jesli kogoś interesuje mam równiez kilka filmów z bardzo ciekawymi torami. zapraszam na skype lub gg 1645968

edit: Bugitroche przyszalałeś z tym Trackiem O donnela :D Ale jakby w Polsce były by chociaż takie hopy, myśle że to nie jest droga inwestycja http://michal.rc.w.interia.pl/hopa.jpg

Ostatnio edytowano Śr mar 01, 2006 3:45 pm przez Michał Zieliński, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 3:36 pm 

w kwesji torów prosze:
http://www.carolinasrc.com/pictures/The ... efault.htm

a tu znacznie wjecej tego....podziwiajcie... ;)
http://www.carolinasrc.com/pictures/default.htm

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 3:39 pm 

Trochę to wszystko za szybko.Myślę,że dużo wyjaśni się w Łomiankach.Może zapadną jakieś decyzje.Wtedy myślę ,że nie tylko Artur ale i inni zawodnicy wypowiedzą się rzeczowo na temat torów.Napewno i Panu coś doradzą.W tej chwili prośba o porady jest zbyt szybka.Myślę że trzeba przedewszystkim obrać jakąś strategię,a potem sukcesywnie podchodzić do każdego problemu.Teraz trochę mamy wszyscy "gorące"głowy.Musimy też pilnować,żeby nami nie zajmowali się dyletanci,którzy w innych tematach np.proponują rozgrywanie 4-5 eliminacji i 4-5 finałów.
Sprawa wymaga czasy i chłodnego stanowiska.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 4:37 pm 

Festiwal Modelarstwa napisał(a):
Szkic czego - drogi do kibla? :lol: Do poprawiania swojego toru ma Pan swoich zawodników.

No tak
Zadałem Ci konkretne pytanie, bo chciałbym, aby na naszym torze zawodnicy buggy też mogli jeździć. Liczyłem na radę.
Nie ma, co - dałeś popis władzy.

Jakiej wladzy!!!!! :shock:
Tor który Pan ma osobiście kreślilem , Arek Gajzler nanosil poprawki a Pan wykonal. Celem Pańskim jest mieć najlepszy tor i to się chwali , ale nie tą drogą. Potem Pan napisze że ma super tor bo Dzierzęcki napisal co trzeba zrobic i to tylko tam trzeba robić MP. Coś tutaj nie gra.Koledzy podali konkretne tory, nie wierzę że nigdy nie widzial Pan czegoś podobnego.
Dlaczego wyciąga Pan z moich wypowiedzi tylko to co Panu pasuje, może trzeba sie wypowiedzieć na inną część mojej wypowiedzi.
Kończę dyskusje z Panem bo to zawodnicy mają się tutaj wypowiadać.Firm jest wiele na rynku, torów także , nawet takich o jakich malo wiemy ( Rzeszów) ale mogą byc super , dlaczego oni nie podnoszą takiego zametu.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 5:15 pm 

Tor który Pan ma osobiście kreślilem , Arek Gajzler nanosil poprawki a Pan wykonal. Celem Pańskim jest mieć najlepszy tor i to się chwali , ale nie tą drogą. Potem Pan napisze że ma super tor bo Dzierzęcki napisal co trzeba zrobic i to tylko tam trzeba robić MP.

Poprosiłem Arka Gajzlera o radę w sprawie toru jaki chciałby kształt to taki będzie miał. Arek wspominał że będzie się z Panem kontaktował w tej sprawie po czym pokazał mi kartkę A4 z odręcznie narysowanym płaskim kształtem toru. :D Jeśli to co pokazał mi Arek było Pana projektem toru to faktycznie bez Pana pomocy nie dałbym rady.
Niemniej i za to dziękuję.
Poza tym jak widać zawodnicy parę postów wyżej podali parę linków i jest to wyraz dobrej woli.
Nie wiem w czym jest problem ?
Czyżbym nie mógł tu poprosić o radę lub propozycje ?

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 5:20 pm 

Więc zapewne nie mam z tym nic wspólnego , bo ja robilem to na komputerze i wysylalem e-mailem.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 5:32 pm 

Chyba idzie to wszystko w złym kierunku ,chodziło o podsekcje i kto w niej bedzie reprezentował zawodkow.W klasie IC8T został wybrany Artur
i na tym chyba nalezałoby narazie zakonczyc temat.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 6:25 pm 

Panie Darku gorycz straszna bije z pańskich postów,ale pod zły adres.Jak Pan zacznie atakować zawodników to to się tylko obróci przeciwko Panu.
Myślę,że jeden "front"Panu wystarczy.
Autorytet Artura wśród zawodników jest tak duży,że każda "wycieczka"w jego kierunku działa na pańską szkodę.
Chyba,że stracił Pan orientację kto jest pańskim "wrogiem"i w pewnym momencie mogą zostać tylko wiatraki.
Współdziałanie firm i zawodników jest koniecznością naszych czasów,tylko trzeba znależć odpowiednie rozwiązania.
Myślę że doczekamy czasów,kiedy na stronie LOK będzie link do pańskiego sklepu i innych Firm(wzorem str.RCauto)

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 6:39 pm 
Panie Darku Ja mam dokumenty że zapłaciliśmy składke do EFRY nie Wiem tylko czy Pan ma prawo do pomówień.Czy Pan się nudzi.

Pszepraszam kolegów za te potyczki ale chwilami mnie ponosi.Jeszcze raz przekonuje o możliwościach działania w nowym stylu ale zgodnym z prawem.Ponieważ nie było propozycji działania więc zaproponowałem utworzenie kilku Podsekcji a jej przedstawiciele wchodzili by do władz Sekcji żeby każdy zawodnik miał swoje miejsce oraz swojego przedstawiciela to na dżiś jest możliwe do przeprowadzenia.Ale podjednym warunkiem że większość bedzie tego chciała.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 6:49 pm 

Podsekcja modeli IC-8T powstala , nie bylo glosu przeciwnego, zaczynamy dzialać.
Dziękuje zawodnikom za poparcie.
Temat do zablokowania.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 7:02 pm 

POWODZENIA :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 10:16 pm 
KOLEDZY GRATULUJE
A GDZIE NASTĘPCY Z INNYCH PODSEKCJI.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 10:23 pm 

Festiwal Modelarstwa napisał(a):
...Co do rozwoju klas off-road to trochę Pan przesadza z tymi swoimi zasługami. Proszę sobie przypomnieć naszą rozmowę w hotelu w Zgierzu podczas zawodów On-road na początku roku 2005...Przedstawiłem Wam statystyki zainteresowania klientów za granicą i w Polsce...
.....w Tarnowie chodził Pan jak szwajcarski zegareczek i zawody były bardzo udane...

We wtorek 15 lutego 2005 zaproponowałem utworzenie działów "Aparatury RC" i "Silniki elektryczne" proponując również włączenie klasy Monster Truck do cyklu zawodów krajowych:
Cytuj:
...W subforum Modele spalinowe jest dział Monster Truck - takiej klasy nie ma w kraju...

W środę 16 lutego 2005 monsterowcom zaproponowałem udział w zawodach:
Cytuj:
...Zadam...konkretne pytanie - ilu z Was chce jeździć na zawody?...
...Zauważyłem, ze ponad 40-tu z Was posiada model oraz dodatkowo osoby, na które powołujecie się. Odliczając niezdecydowanych, będzie Was co najmniej 3 grupy po 10 zawodników lub 4 grupy po 8 zawodników...

Jak życie pokazało, powstały proponowane przeze mnie działy, a na zawodach w sezonie były faktycznie 3 grupy MT (33 zawodników), a przy okazji (co było moim ukrytym choć ryzykownym celem) pojawiły się również 3 grupy IC-8 T (34 zawodników), gdzie w sezonie 2004 było ich 4.
------------------------
A rozmowa w Zgierzu odbyła się 5-6 marca 2005 roku.
W Tarnowie wszystko grało jak w zegarku, tylko nie szwajcarskim, ale HOFSTRA amerykańskiej firmy Josten's.
I wcale nie był to efekt kłótni....czego Pan sobie by życzył.

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 02, 2006 12:29 am 

Podsekcja modeli IC-8T powstala , nie bylo glosu przeciwnego, zaczynamy dzialać.
Dziękuje zawodnikom za poparcie.
Temat do zablokowania.

Zaraz zaraz... czy wszyscy zawodnicy zaintreresowani odnośnie tematu zostali o tym fakcie poinformowani??? jeżeli tak to w jaki sposób?
i czy temat postu odpowiada właściwej tresci o której tu sie dyskutuje?

Artur zastanów się, bo to moim zdaniem jest kolejna gierka LOK... dla odwrócenia uwagi od innych tematów - tego typu delegaci byli już przerabiani wczesniej - co to wniosło? nic - LOK zrobi co chce i jak bedzie uważał.
Ale to jest tylko moje skromne zdanie.

Pytanie :
co lub kto może lepiej zastapić forum, na którym wyraża się uwagi, propozycje i wnioski 24 godziny na dobę 7x w tygodniu 356 dni w roku?
( nie ma problemów z dojazdem, chorobami niedyspozycyjnoscią.. to bardziej dyscyplinuje i byc może to jest własnie niewygodne...dla ...)

Bardzo mi się podobają bajki o podejmowaniu uchwał przez zapraszane osoby, które nie są zdefiniowane w statucie działalności.... pt. przewodniczący lub delegat PODSEKCJI bodajże... będziesz mógł sobie.. pogdybać i zgłaszać wnioski i to pewnie mniejszościowe... czyli bezzskuteczne.

Jeżeli to co opisuję powyżej jest nieprawdą lub wyrazem mojej niekompetencji ze wzgledu na zmianę w syatucie LOK odnośnie powoływania takih tworów jak podsekcje to przede wszystkim uważam, że ustalenie kandydata powinno mieć choćby formę wyborów, czyli:

1. zgłoszenie kandydyatów, kandydaci powinni wyrazić zgodę do
kandydatury na stanowisko i określić swój status - czyli oficjalnie :
a)Sędzia sportowy
b)Dystrybutor sprzętu modelarskiego
c)Zawodnik, który posiada podpisaną umowę z dystrybutorem
d)Zawodnik

2. wybory na zasadzie głosowania ( internet na tym forum)
3. ogłoszenie ważanych wyników wyborów, akceptacja prawidłowosci
wyników

Nie mam nic przeciw Twojej kandydaturze, chociaż zdaje sobie sprawę, że odnosnie powyzszego mogą być to tylko obietnice...to raz, a dwa czysta deklaracja kandydatów spowoduje ze później nie bedzie można pewnych faktów nikomu zarzucić.

Z młodzieżowym pozdrowieniem
\Sławek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona