Artur Dzierzęcki napisał(a):
Podsekcja modeli IC-8T powstala , nie bylo glosu przeciwnego, zaczynamy dzialać.
Dziękuje zawodnikom za poparcie.
Temat do zablokowania.
Zaraz zaraz... czy wszyscy zawodnicy zaintreresowani odnośnie tematu zostali o tym fakcie poinformowani??? jeżeli tak to w jaki sposób?
i czy temat postu odpowiada właściwej tresci o której tu sie dyskutuje?
Artur zastanów się, bo to moim zdaniem jest kolejna gierka LOK... dla odwrócenia uwagi od innych tematów - tego typu delegaci byli już przerabiani wczesniej - co to wniosło? nic - LOK zrobi co chce i jak bedzie uważał.
Ale to jest tylko moje skromne zdanie.
Pytanie :
co lub kto może lepiej zastapić forum, na którym wyraża się uwagi, propozycje i wnioski 24 godziny na dobę 7x w tygodniu 356 dni w roku?
( nie ma problemów z dojazdem, chorobami niedyspozycyjnoscią.. to bardziej dyscyplinuje i byc może to jest własnie niewygodne...dla ...)
Bardzo mi się podobają bajki o podejmowaniu uchwał przez zapraszane osoby, które nie są zdefiniowane w statucie działalności.... pt. przewodniczący lub delegat PODSEKCJI bodajże... będziesz mógł sobie.. pogdybać i zgłaszać wnioski i to pewnie mniejszościowe... czyli bezzskuteczne.
Jeżeli to co opisuję powyżej jest nieprawdą lub wyrazem mojej niekompetencji ze wzgledu na zmianę w syatucie LOK odnośnie powoływania takih tworów jak podsekcje to przede wszystkim uważam, że ustalenie kandydata powinno mieć choćby formę wyborów, czyli:
1. zgłoszenie kandydyatów, kandydaci powinni wyrazić zgodę do
kandydatury na stanowisko i określić swój status - czyli oficjalnie :
a)Sędzia sportowy
b)Dystrybutor sprzętu modelarskiego
c)Zawodnik, który posiada podpisaną umowę z dystrybutorem
d)Zawodnik
2. wybory na zasadzie głosowania ( internet na tym forum)
3. ogłoszenie ważanych wyników wyborów, akceptacja prawidłowosci
wyników
Nie mam nic przeciw Twojej kandydaturze, chociaż zdaje sobie sprawę, że odnosnie powyzszego mogą być to tylko obietnice...to raz, a dwa czysta deklaracja kandydatów spowoduje ze później nie bedzie można pewnych faktów nikomu zarzucić.
Z młodzieżowym pozdrowieniem
\Sławek