Witam!
Na wstepie chcialem zaznaczyc ze przeszukalem forum na moj gust dokladnie i nie znalazlem odpowiedzi na moje pytania
A teraz do rzeczy.
Nigdy jeszcze nie kupowałem w internetowych sklepach za granica. Ile sie dalo tyle sie juz dowiedzialem co jak i dlaczego, ale chcialem jeszcze sie zapytać tych którzy robią tam zakupy, bo po prostu takie info jest najbardziej wiarygodne!
Moje pytanka:
1. Chciałem sie dowiedzieć jak wyglada płatność w takim sklepie, czy jest ona pobierana przed wysyłką towaru, np ze specjalnej karty do transakcji internetowych?
2. Czy jest jakas mozliwosc, ze na przesyłke z TH na nieszczeście nasze zostanie nalozone jakies cło lub dodatkowe "nieprzewidziane" opłaty?
3. Jak wyglada faktycznie czas oczekiwania na przesyłke?
Z góry dzieki za info!
P.S. Notabene tej przesyłki, to zamówiłem sobie katalog z TH (ten darmowy

) i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu przyczedł on juz po...uwaga...uwaga...5 DNIACH!!
P.S. Taka jeszcze moja luźna propozycja, zeby moze właśnie doświadczeni "kupcy TH"

skonstruowali w tym lub w innym poście moze taki mini-przewodnik pt "na zakupy do TH"
Mysle ze wielu ludzi ma z tym na poczatku problemy i mase pytań, a jest ich zapewne wilu, gdyz ten sklep naprawde robi dla nas modelarstwo bardziej przystepnym (pod wzgledem asortymentu jak i cen)!!
Sorki za tak długi post
pozd