Witam. Mam mambe i do tego regulator nie orginalny ponieważ jest zepsuty, a regulator Mtroniks Genesis 40 coś takiego (
http://www.model-fan.com.pl/index.php?d ... f51eacac93 ), ktory nie chce się zaprogramowacć. W instrukcji jest napisane gdy po włączeniu zapali się zielona dioda wcisną przepustnice na maxa, a gdy zapali się czerwona cisnąć minimalnie(hamulec) i następnie regulator ma wydac dżwięk wtedy oznacza to że jest zaprogramowany. U mnie jest jednak na początku wszystko dobrze cskam gaz a nastepnie hamulec i pózniej pojawia się sygnał trzy dzwiekowy , który wedlug instrukcji oznacza że regulator nie widzi różnicy między maxymalnym i minimalnych wychyleniem przepustnicy. Natomiast gdy zaprogramuje go przy zielonej lampce na haulec i na czerwonej na gaz wszystko jest OK z tym ze przy wciśniętym gazie na maxa jest neutral i wogóle nie ma wsteczngo. Prosze o pomoc bo nie wiem co mam zrobić.
pozdrawiam
PS. regulator podłączony jest do bateri czerwony plus czarny minus i sa trzy kable do silnia czerwony płaczony z czerwonym żółty z czarnym i niebiewski z białym, a wtyczka znajduje sę w drugim kanale odbiornika
Edit: Przestawiłem w aparaturze działanie 2 kanału i teraz juz mam neutral na hamulcu a na neutralu połowe gazu, co zrobić żeby neutral to neutral a gaz to gaz???