Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr maja 06, 2026 7:52 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 8:20 pm 

nie dawajcie rur.. moim zdaniem tor duzo fajniej wyglada jak ma naturalne bandy, hopki itp. Mozecie wlozyc w tor kase a pozniej Wams ie zwroci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie no ale szczerze mowie... nawet symboliczne 3zl za caly dzien... jakby czesto przychodzili.. albo drozej 5zl. nie wiem to Wy juz sobie wykombinujecie.. i normalnie karneciki miesieczne hhee jak na wyuiagu narciarskim jipiii hehehe ;)

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 9:05 pm 

KrzychOlsztyn napisał(a):
trzeba by takie rury ułozyc wzdłóż całej traski na torze takie bandy :) troche tam namodzic hopek itp róznych i bedzie 1 klasa tor :) :lol: napewno bym chcetnie wpadał na bashing ;)

Gismo_PL napisał(a):
No moje gratulacje Mayo ! Czas pokazaś Polsce (a moze i swiatu :)), że nasz region też może byc znany w światku modeli RC. Mam nadzieję, ze się któregos razu będzie mozna u Was pojawić na rozeznanie :wink:
Tak trzymac Panowie :!:

Chłopaki, jak tylko będziemy chociaż trochę gotowi na przyjęcie gości, a być może już w ten weekend, to wszystkich RC zapraszamy...:) Oczywiście, że będzie jeszcze o nas słychać... :twisted: Jak znacie kogoś z Olsztyniaków, to niech się ujawnią w tym wątku :)

Mój GG: 6778920, prawie zawsze niewidoczny i czasem parę dni nie odpalam...:D

Piotrek-krk napisał(a):
nie dawajcie rur.. moim zdaniem tor duzo fajniej wyglada jak ma naturalne bandy, hopki itp. Mozecie wlozyc w tor kase a pozniej Wams ie zwroci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie no ale szczerze mowie... nawet symboliczne 3zl za caly dzien... jakby czesto przychodzili.. albo drozej 5zl. nie wiem to Wy juz sobie wykombinujecie.. i normalnie karneciki miesieczne hhee jak na wyuiagu narciarskim jipiii hehehe ;)

Jutro wjedzie koparko-spycharka, ze 300 stówki będzie to kosztowało, ale może wyryje naprawdę ładną trasę...:) Rurek raczej nie będzie. Najprawdopodobniej taśma. O komercjalizacji na razie nie myślimy...:D

Ostatnio edytowano Śr lis 02, 2005 7:13 am przez Mayo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 9:23 pm 

a takie male pytanko czy zeby wybudowac sobie tor musze go budowac na swoim terenieczy "dziko" mozna sobie wybudowac?? bo ja mam dzialke w hazykowy pusta ale to kawalek drogi odemnie zato mam piekna lake za domkiem i przed domiem i sie zastanawiam czy tak mozna....
ps ty to na swojej dzialce budowales czy przy domku??
a ogolnie spoko trasa dla mt2 i buggy :P szybka :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 9:43 pm 

Witam jestem nowy na forum :) To mój pierwszy post

Co do toru to Wielkie Gratulacje :D .Zrobiliście kawał dobrej robototy :shock: .Macie własny tor!! rewelacja :D .Niekazdy może sobie pozwolic na budowe własnego toru a wy prosze bardzo :D .A tor jeszcze w budowie :lol: a juz jest piękny.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 9:55 pm 

Tor super sam sie zastanawiam czy nie zrobic tez torku off-road w Cieszynie ale glownie w celach komercyjnych b narazie nie mam off-roada (ale to sie chyba niedlugo zmieni)

Smak zwyciestwa smakuje lepiej po walce FAIR-PLAY

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 10:07 pm 

Jakub Franek napisał(a):
Tor super sam sie zastanawiam czy nie zrobic tez torku off-road w Cieszynie ale glownie w celach komercyjnych b narazie nie mam off-roada (ale to sie chyba niedlugo zmieni)

do cieszyna nie mam daleko takze moglbym wpadac :D :)

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 10:08 pm 

ja tez :):):)

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 10:32 pm 

Witam serdecznie. Oglądam i podziwiam. Tak jak wszyscy (nie będę gorszy - gratuluje pomysłu i trudu). Jedna tylko uwaga - skoro tor jest w trakcie budowy.
Mianowicie, wspomniałeś, iż część toru znajduje się na terenie gminy. I tu może być delikatny problem. Z tego co widzę na zdjęciach jest to wsród zabudowy jednorodzinnej, wiec trzeba uważać, czy gmina nie ma zamiaru odsprzedawać gruntów pod zabudowę.
Warto więc może, jeśli jest jeszcze możliwość, jak najbardziej przenieść tor na waszą część.
A jeżeli Wam się uda z tą ziemią - to będzie Cool tor.
Pozdro

gg: 3625580
SS 4.6 + Sanwa mx 3 - 40.375 MHz
Kawasaki KFX 700
Micro RS4 - dla syna.
http://www.rcpics.net/member/olowaw

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 10:45 pm 

vold000 napisał(a):
a takie male pytanko czy zeby wybudowac sobie tor musze go budowac na swoim terenieczy "dziko" mozna sobie wybudowac?? bo ja mam dzialke w hazykowy pusta ale to kawalek drogi odemnie zato mam piekna lake za domkiem i przed domiem i sie zastanawiam czy tak mozna....
ps ty to na swojej dzialce budowales czy przy domku??
a ogolnie spoko trasa dla mt2 i buggy :P szybka :D

wszystko zależy od tego jak bardzo komuś to może przeszkadzać :) a to jest przy terenach brata :> trzeba też szanować środowisko ;)

NeoZiom napisał(a):
Witam jestem nowy na forum :) To mój pierwszy post

Co do toru to Wielkie Gratulacje :D .Zrobiliście kawał dobrej robototy :shock: .Macie własny tor!! rewelacja :D .Niekazdy może sobie pozwolic na budowe własnego toru a wy prosze bardzo :D .A tor jeszcze w budowie :lol: a juz jest piękny.

Witaj... :) Dzięki za dobre słowo :)

Jakub Franek napisał(a):

Hehe, jesteś w grupie zawodników 8) :) Buduj i kupuj... :) Powodzenia ;)

olowaw napisał(a):
Witam serdecznie. Oglądam i podziwiam. Tak jak wszyscy (nie będę gorszy - gratuluje pomysłu i trudu). Jedna tylko uwaga - skoro tor jest w trakcie budowy.
Mianowicie, wspomniałeś, iż część toru znajduje się na terenie gminy. I tu może być delikatny problem. Z tego co widzę na zdjęciach jest to wsród zabudowy jednorodzinnej, wiec trzeba uważać, czy gmina nie ma zamiaru odsprzedawać gruntów pod zabudowę.
Warto więc może, jeśli jest jeszcze możliwość, jak najbardziej przenieść tor na waszą część.
A jeżeli Wam się uda z tą ziemią - to będzie Cool tor.
Pozdro

Dzięki :) Ziemię pod zabudowę w okolicy sprzedaje brat :> Ten kawałek jest obok siakieś gminnej awaryjnej studni głębinowej, także nic nie powinno się dziać, żadnej sprzedaży, ani zmiany architektury krajobrazu. Nawet gdyby, to mamy gdzie jeszcze zrobić coś podobnego :) Mam już plan, gmina uzna to miejsce rozrywki, sportu, itd...:) Przecież do pięknego hobby ma służyć, prawda? :) I promocji gminy :D ;)

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 02, 2005 12:43 am 

Pewnie , próbujcie, poszperajcie w przepisach, może nawet jakieś dotacje się należą, kto wie... kto nie próbuje ten nie je...może się okaże że stanie się to waszym zawodem... oj mi też się marzy taki zawód... :)

TRAXXAS REVO 3.3 #5308 [ 2008 EDITION ]

Spektrum DX 3.0

AUKCJE : http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1576079

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 03, 2005 12:31 pm 

pamietajcie,ze kiedy bedziecie jeszcze cos poprawiac to alejki nie moga byc duzo nizzsze niz powierzchnia terenu bo poprostu nie bedzie widac modelu,po za tym polecam poszperac po necie i obejrzec profesjonalne tory,napewno wpadnie wam kilka pomyslow co do przeszkod.Z wielkoscia tez nie mozna przesadzac bo wkoncu robi sie to jazda po kilku prostych i paru nawrotach.
powodzenia i oby tak dalej!

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 03, 2005 3:06 pm 

Ja mysle ze mozesz wybudowac sobie tor w nie sowim terenie ale nie jakas paikna laka gdzie cale rodziny przychodza tylko bardziej jakas taka dzika - ale bez przesady bo jeszcze jakis zbuntowany rolnik wyjdzie i pobije... musisz miec pewnosc ze mozesz tam budowac :)

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 03, 2005 3:51 pm 

O
Piotrek-krk napisał(a):
Ja mysle ze mozesz wybudowac sobie tor w nie sowim terenie ale nie jakas paikna laka gdzie cale rodziny przychodza tylko bardziej jakas taka dzika - ale bez przesady bo jeszcze jakis zbuntowany rolnik wyjdzie i pobije... musisz miec pewnosc ze mozesz tam budowac :)

Bardzo mądra rada, popieram :lol: Oby więcej takich ludzi z takimi pomysłąmi! Chciałbyś, żeby ktoś wchodził na Twoj teren, jeśli wygląda na nieużytek, i zaczął sobie coś budować? Bo ja za bardzo nie byłbym z tego powodu zadowolony.
Więc kolejna rada na przyszłość-zastanów się zanim coś napiszesz, a zwłąszcza zastanów się nad takimi głupotami.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 03, 2005 5:23 pm 

Piotrek ale w tym rzecz ze ja sie nad tym zastanowilem.. myslcie jakos racjonalnie..:/ chodzi mi o to zeby oczywiscie sie przekonac czy naprawde teren jest nieuzywany i zeby pzniej nie zerwac.. jesli jest mozliwosc to wiadomo sie zapytac..... powiedzmy jest kawal duzego placu ( bez trawy ) gminy miasta to czmeu tam sobie nie zorbic malego toru. Ja nie momwie o podescie jakims wielkim, tor z super bandami itp.. normlany zwyczajny prosty tor do cwiczen nie jakas eureka.. i o takie mi chodzi!

The end.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 03, 2005 5:45 pm 

Piotrek-krk napisał(a):
powiedzmy jest kawal duzego placu ( bez trawy ) gminy miasta to czmeu tam sobie nie zorbic malego toru.

Bo ten teren nie należy do Ciebie. Spróbuj sobie pochodzić po urzędachi próbować coś wskurać, żeby dali Ci jakis teren pod tor modelarski. Nie jest to proste, wiem bo sam tak łaziłem.
A wracając do Twojego posta, to gdybyś napisał wszystko co chcesz i w racjionalnie zbudowanych wypowiedziach to każdy wiedziałby o co Ci chodzi.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona