Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt kwi 24, 2026 11:30 am

Autor
 Tytuł: pomocy
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 4:15 pm 

co wybrać?
powiedzmy, że mam ok 550 zł na model
Osobiście podobaja mi się modele do pocinania po gładziutkim asfalcie-i prędkość jednocześnie chciałbym mieć coś na jakiś szuter albo lekki teren, taki rally
myśle o bagusie + opony na szose... tylko są to główni modele terenowe, a wkożystywanie ich do rally- czy na to nie szkoda takiego modelu-ich główne zamierzenia sa inne...
Początkowo myślałem nad highspeedem, ale jak wyżej napisałem kręci mnie rally... czasem jakieś piaski, jakiś skok
Doradźcice co kupić do ok 550zł aha- zależy mi na dośc konkretnym silniku np 20T-tak jak jest to w traxxas bandit
Z góry dzięki za pomoc
Prosiłbym także o linki

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 4:37 pm 

no nic nie bedzie? chciałbym coś mocnego, na dość twardym zawieszeniu i żeby po jazdzach po piasku nie poszło sie gwizdać...
i jakiś drifcik czasem;d

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 4:48 pm 

Jak chcesz coś po asfalcie i mały terenie to tylko mt2 tylko że to model spalinowy. Bardzo szybki, mocny i zwrotny. Tylko na taki model musisz dołożyć jeszcze 500zl. ;)

I Ty piszesz, że chcesz zostać forumowiczem i doradzać innym a takie bzdury ostatnio wypisujesz. Jak chłopak określił górną granicę cenową to chyba nie proponuje się modelu 2x droższego. Równie dobrze można mu zaproponować Serpenta 960. Piotrek

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 5:31 pm 

wiesz co do rally to mozesz zapytac Daska.. wlasnie jego to interesowalo ( bo teraz na sava zbiera ) i kupil accademy forda cfocusa.. i jezdzi po torze offroad i po plaski.. i jest bardzo szybki... ons obie dokupil silnik i ma chyba 11T ale nie jesttem pewien.... jak tak chcesz widze bardziej samochod do toru dostosowany to wez jakas torowke.... zawsze sie da na lekkim tereniku pojezdzic! chodzi mi o ubita ziemie bez kamolow.. tzn chcisaleme jszcze sprostowac ze Dasiek kupil tego focusa za duzo wiecej niz 500zl popza tym duzo dolozyl.. ale moze jakies na allegro uzywane kupisz albo jakis troche slabszya tanszy - a w przyszlosci z czasem wymienisz troche czesci co Ty na to?

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 5:35 pm 

ja myślełem nad banditem traxxasa + opony szoseowe, ale nie wiem czy nie za miękkcie zawieszenie do jakiehś przyszłościowych driftów:p
myślałem też nad highspeed car bo ma naped na 4 koła ale silniczek 27 T a nie 20T ja jak Traxxas...

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 5:40 pm 

no dobra-powiedzmy, że coś słabszego a tańszy np. z allegro, ale co, żeby można było wsadzić mocny silnik kiedyś bez wymiany wszystkiego...?

Nie pisz jednego posta pod drugim. Jeśli chcesz coś dodać to jest opcjia edytowania swoich postów. Piotrek

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 5:40 pm 

Piotrek ja mu napisałem że on kosztuje 2x tyle. Nie napisałem mu że kupi go za te 500zł. Nie zrobiłem go w balona, porostu czekałem na jago odpowieź. Jak by napisał że tak, chciałby mieć taki model to co?? Może też wyleciałem z tym, ale to nie powód pisać odrazu że wypisuje ostatnio takie bzdury :( . Jak chłopak nie będzi chętny na taki model, to mu zaproponuje inny.
P.S: A pozatym nie wiem kto tu może zastać wreście tym forumowiczem. Inni mają dopiero 40 postów i są już forumowiczami, a mi się trafił jeden błąd :oops: i już mi piszecie żebym zapomniał o tym. Jak coś ma to zmienić to SORRY.

Po pierwsze to jeśli ktoś pisze, że chce model do 500zł to nie proponuje się mu modelu 2x droższego, bo gdyby miał kase to raczej by napisał. Po drugie naucz sie dokładnie czytać, nie chodzi tutaj tylko o posty, ale również o to co się do nich dopisuje. Gdzie ja napisałem, żebyś zapomniał o forumowiczu? Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć. A do Twojej informacji tylko podam, że dzisiaj powinieneś dostać uprawnienia. A takie wypisywanie, że inni maja po 40 postów i już mają forumowicza, wybacz, ale to są odzywki dziecka z piaskownicy. Piotrek

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 5:55 pm 

ppello: jak masz małą kasę, to kup TL-01 przerobioną na ST. Według mnie fajny model po zabawy, i można bardzo tanio kupić coś takiego. Ewentualnie zwykłą TL używkę i do tego dłuższe wachacze i amorki jakieś i już masz podwyższoną zabawkę na prawie każdy teren :)

PS. za 550 zł chcesz model z aparaturą czy bez ??

Pozdrawiam
DeeMax

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 6:57 pm 

no z aparaturą by się przydało...
sory Piotrek- uwierz, niechcący tyle postów jeden po drugim, na postach mi nie zależy...

Dlatego piszę, żebys edytował poprzednie posty, będzie większy pożądek. Piotrek

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 7:13 pm 

jesli ma to byc model max do 500zl to kup kopie TL-01B za 499 zl , jest to model RTR czyli gotowy do jazdy z aparatura , pakietem i ladowarka , mozna go kupic na allegro , nie ejst to orginalny model TAMIYA ale czesci TAMIY`owskie pasuja bez problemu , na poczatek fajna zabawa , z Rally bedzie ciezko , ja kupilem na forum HPI RS4 Rally za 300zl ale samo podwozie i 2 budy , mozesz poszukac na allegro TB-01 jest to podwozie wanienkowe wlasnie rally ale na asfalt tez sie jak najbardziej nadaje

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 7:21 pm 

dobra moze i jestem tu nowy ale za 449 mozna kupic tą podrobke TL01 smartrechu... polecam model ktory nazwali High speed car poniewaz jest to poprostu kopia tl RTR mozesz ją kupic na www.mikrozabawki.pl (dół strony) jest super cena a jak koledzy mowili amorki i wachacze i masz wyzsze autko a poza tym tl calkiem calkiem radzi soie na pisaku:))

CC-01 - firmowe
Carson Stormracer - wydanie smartecha
Carson Attack - benzynka ... to jest moc :))
MARZENIE : TOR NA PODLASIU !!