Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 3:48 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 2:12 pm 

Artur Dzierzęcki napisał(a):

Proszę nie mieszać mnie do tego interesu.

Nie mieszam ciebie to tej sprawy tylko dziekuje za ogólną pomoc

Maciej Bartoszek napisał(a):

żeby nie powiedzieć naiwni.

znowu jakaś bezsensowna aluzja :?:

Ostatnio edytowano Śr wrz 14, 2005 2:19 pm przez Michał Zieliński, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 2:16 pm 

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Proszę nie mieszać mnie do tego interesu.

Wszystko się wydalo, nahahaha :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 2:24 pm 

Maciej Bartoszek napisał(a):
Panie Arkadiuszu nie ładnie jest się wycofywać ze słów wcześniej napisanych.

Ja wiem, że jak się stanie wkońcu na pudle to może być chwila euforii oraz samozachwytu. Tym bardziej doznanie jest większe jak w ciągu całego sezonu nie kończy się ani jednej eliminacji a tutaj trach, nie dość że udało się wejść do finału, to udało się go jeszcze skończyć na dobrym miejscu. Ale nie oznacza to że nagle jest się wielką wyrocznią i można się wypowiedzieć na każdy temat. Jak to mawiają jedna jaskółka wiosny nie czyni.

Bardzo łatwo wywrzeć wrażenie na młodych zawodnikach, niestety starsi nie są już tak łatwowierni, żeby nie powiedzieć naiwni.

rozśmieszasz mnie koleś,zaczynasz według mojego rankingu prowadzić jako najśmieszniejszy zawodnik który przypomina mi jednego małego żołnierzyka wielkiego Napoleona .... tylko po co ? masz w tym interes czy poprostu zawsze musisz miec z kims na pieńku ? a moze czujesz wielka potrzebe wrazen innych niz te które juz znasz ? Ty ciagle stoisz na pudle wiec chyba szukasz innej rozrywki ,takiej która odda Ci wiecej emocji niz wygrana.

Posty skasowałem dla czyjegoś dobra ,zostałem namówiony do takiego czynu,nie prowokuj mnie bo źle trafiłeś ..... a po co ?

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 2:58 pm 

Arkadiusz Gajzler napisał(a):
rozśmieszasz mnie koleś,zaczynasz według mojego rankingu prowadzić jako najśmieszniejszy zawodnik który przypomina mi jednego małego żołnierzyka wielkiego Napoleona .... tylko po co ?

Koleś ?? Widze, że włączyła się agresja a wyłączyła kultura :)
Weź rozwiń to swoje twierdzenie z rankingiem oraz żołnierzem.

masz w tym interes czy poprostu zawsze musisz miec z kims na pieńku ? a moze czujesz wielka potrzebe wrazen innych niz te które juz znasz ? Ty ciagle stoisz na pudle wiec chyba szukasz innej rozrywki która odda Ci wiecej emocji niz wygrana.

Na pieńku ?? Przecież my ze sobą nawet nie rozmawiamy na zawodach, oprócz cześć to nic więcej nie ma. Ta to wszystko tak for fun, bo już na maxą się nudze na pudełku.

Posty skasowałem dla czyjegoś dobra ,zostałem namówiony do takiego czynu.

Jak jak już powiedziałeś A to powiedz i B. I teraz się już nie zamieniaj w takiego dobroducha. Bo ktoś Cie "namówił". Jak zaczynasz jakiś temat to licz się z tym, że będa chętni aby się w nim wypowiedzieć.

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 3:08 pm 

moja Mama uczyła mnie ze trzeba czasem być mądrzejszym i ustąpic drugiemu.
Więc właczyłem na luz , poszukaj sobie kogos innego.Życzę Ci dużo zdrowia i szczęścia w wyścigach Twoim super modelem.Wstąp w szeregi IC-8T to sie zmierzymy.Pa

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 3:17 pm 

Jak będą w Polsce tory dla klasy IC-8T to będzie można porozmawiać o rywalizacji.

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 7:05 pm 

Maćku,
rywalizacja bywa ciekawa - na przykład taki European Xray Challenge w Rheinberg www.xray.challenge.rcbuggy.de - 25-27 listopada tego roku - tor z prawdziwego zdarzenia, kryta hala, 120 zawodników z całej Europy - jest na razie krótka lista rezerwowa, więc szansa 50/50%, że się uda - 35 Euro i ścigasz się bez obaw, że tzw. "układ" wyrzuci Cię z zawodów, miejsca na pudle itp. - kupuj furę i do roboty!

Tytuł: Podziekowanie
PostNapisane: Cz wrz 15, 2005 2:38 am 

Chcę podziękować wszystkim zawodnikom w IC-8 Off-road za udział w zawodach , rozwijanie tej klasy i za wyrównaną walkę . Wreszcie zaczyna się cos dziać i podnosimy nawzajem nasze umiejętności . Powodzenia ekipie Xray na European Xray Challenge abyście zdobywali doświadczenie i się podzielili nim po powrocie . Zróbcie fotki toru, pewnie będzie jakiś wyczesany, wyślemy do Polskich organizatorów zawodów aby mieli jakieś odniesienie co do budowy toru.

Pozdrawiam Norbert

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 15, 2005 10:26 am 

Miały być podziekowania i gratulacje a jest awantura
Ja rozumiem ze ma sie zal po stracie silnika ktory kosztuje pare złotych ale takie rzeczy robi sie na priva .
Pozdrawiam
P.S. Mozna wiedziec o jaki "układ" chodzi :?:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2