Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 02, 2026 11:07 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
PostNapisane: So wrz 03, 2005 8:31 pm 

Pisze tego posta bo chce sie dowiedziec czy tylko ja mam takie problemy. Ja czesto staram sie pomoc w dwoch dzialach "jak zaczac" i "co wybrac". Ale momentami nie moge wytrzymac jak czytam co sie tam wypisuje! Malo kto z zawodnikow i wiekowych uzytkowinikow forum sie wypowiada, ciekawe dlaczego(pewnie maja to samo odczucie co ja"?? Dzieci doradzaja dzieciom,a mistrza to ma juz uzytkownik "klima" ktory moim zdaniem powinien bana dostac za to co pisze bo to az oczy bola.

Ja mysle ze nie taki byl zamysl tworzenia tych dzialow przez administratorow. Mieli sobie wszyscy pomagac, a jest jeden wielki chlew. To nie wina adminow tylko tego jak sie te dzieci zachowuja. Wlasnie wciagnolem nowego kolege w nasza zabawe i mi opowiadal ze czytal te dzialy i kompletnie sie nic nie dowiedzial stamtad.

Watpliwe jest dla mnie istnienie tych dzialow, chociaz moze sie myle. Chcialbym zeby sie inni na ten temat wypowiedzieli!

Jak kogos urazilem to sorry!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So wrz 03, 2005 8:53 pm 

Lokalizacja: Warszawa............ Auto: Yokomo MR4-TC Black Edition
Dobrze ze to napisales bo mnie tez to w..... mimo to ze sam jestem dzieciak jeszce (13) :D

Tytuł:
PostNapisane: So wrz 03, 2005 8:56 pm 

Jak ja czytałem tamte wypowiedzi to zaczołem wątpić czy nadal jhestem cierpliwym i wyrozumiełym człowiekiem :D

Tytuł:
PostNapisane: So wrz 03, 2005 9:20 pm 

GEX napisał(a):
Dobrze ze to napisales bo mnie tez to w..... mimo to ze sam jestem dzieciak jeszce (13) :D

ja mam 15 , 2 lata więcej i to znaczy że moje wypowiedzi są dziecine i nic niewiem itp. jeżeli tak to chciał bym to wiedzieć ?? :)
Teraz tam są użytkownicy ,,puma " i ktoś tam i z tego co wiem to oni modeli nie mają , dopiero będą mieli i sobie nawzajem doradzają :wink:
Pozdrawiam

Teraz : LIGHTNING Pro R (i silnik LRP28R) z Futabą 3PK :D
Było : X'ray T1 Evo 2 , TL-01 i HPi Savage 25 ,Serpente impulse carbo

Tel. kom 695-606-272
GG: 5752021

PostNapisane: So wrz 03, 2005 9:36 pm 

Jakub Mazur napisał(a):
Pisze tego posta bo chce sie dowiedziec czy tylko ja mam takie problemy. Ja czesto staram sie pomoc w dwoch dzialach "jak zaczac" i "co wybrac". Ale momentami nie moge wytrzymac jak czytam co sie tam wypisuje! Malo kto z zawodnikow i wiekowych uzytkowinikow forum sie wypowiada, ciekawe dlaczego(pewnie maja to samo odczucie co ja"?? Dzieci doradzaja dzieciom,a mistrza to ma juz uzytkownik "klima" ktory moim zdaniem powinien bana dostac za to co pisze bo to az oczy bola.

!

:) [ok]

a ta dyskusja to juz mnie dobiła......zrobmy sobie wyliczenie...... ok zrobimy..... i tak w kołko o niczym.....eh :mrgreen:
http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?p=75886#75886

Tytuł:
PostNapisane: So wrz 03, 2005 9:45 pm 

Wlasnie i to jest ten problem! Bugi jestes adminem mozesz poruszyc problem na forum dla adminow!

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 04, 2005 9:15 am 

Bugi juz niestety nie jest modem, a szkoda:(. Ale napisze do Rafala co i jak, bo to w koncu "moje" dzialy.

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 04, 2005 9:38 am 

Jakub Mazur napisał(a):
Wlasnie i to jest ten problem! Bugi jestes adminem mozesz poruszyc problem na forum dla adminow!

nie jestem Adminem

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 04, 2005 10:01 am 

A ja proponuje zrobicz czystki na forum tzw. usunąć tematy które się powtarzają, te bez odpowiedzi, te nieaktualne i te które są bez sęsu. Adminom zajmie to ze cały dzień ale wyszukiwarka nie będzie znajdowała smieci.
Pozdro.

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 04, 2005 9:15 pm 

Spokojnie. Kiedyś taki "chlew" panował na całym forum - dlatego został zrobiony podział na Forumowiczów, Zawodników i Nowicjuszy i dlatego Nowicjusze mają ograniczony dostęp do forum. To w znacznym stopniu (moim zdaniem) poprawiło sytuację.

Nie możemy zabronić Nowicjuszom pisania "głupot" w działach dla nich przeznaczonych. Nie możemy też karać ludzi za to, że chcą komuś pomóc - nawet jeśli sami niewiele wiedzą. W działach tych są Moderatorzy, którzy powinni kontrolować wypowiedzi tamtych użytkowników, z czego na ogół wywiązują się poprawnie. Uważam, że "starsi" użytkownicy forum - np. Forumowicze czy Zawodnicy również mają prawo w kulturalny sposób upomnieć Nowicjuszy, zamiast skarżyć się jak starsze rodzeństwo skarży się rodzicom na młodsze.... Jeśli ktoś jest bardzo zdegustowany tym, co w działach dla Nowicjuszy się znajduje - niech po prostu tam nie zagląda, a skupi się na całej reszcie forum, gdzie już jest znacznie mniej "głupot". Tyle ode mnie.

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 04, 2005 9:34 pm 

Rafał Piesio napisał(a):
Kiedyś taki "chlew" panował na całym forum...

Nie... jak ja sie rejestrowałam to on był mniejszy, niż jest teraz. Zreszta tutaj wogóle dzieją sie rzeczy, które cieżko zrozumieć... Sama niewiele wiem, ale nie rozumiem ludzi, którzy skarża sie na takich, którzy mają chęci, ale za mało widzy, zamiast samemu pomóc.

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 04, 2005 9:35 pm 

Masz poniekad racje. Ale mi sie wydaje ze wiekszosc ludzi jest zdegustowana z tego co rozmawialem i wogole tam nie zaglada. Nic zapewne na to nieporadzimy, mam nadzieje tylko, ci nowi zapalency bez modeli sie troche opanuja, i bedzie wszystko wporzadku!

Do Shinigami_san
Tylko ja sie skarze na to ze nie moge pomoc bo mnie probuja nieraz poprawiac uzytkownicy, ktorzy nie widzieli nawet modelu na oczy.

A swoja droga gratuluje piekne jazdy Rafale na dzisiejszych zawodach!

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 04, 2005 9:47 pm 

Jakub Mazur napisał(a):
Do Shinigami_san
Tylko ja sie skarze na to ze nie moge pomoc bo mnie probuja nieraz poprawiac uzytkownicy, ktorzy nie widzieli nawet modelu na oczy.

Przeczytaj jeszcze raz to co napisalam, bo widze ze nie rozumiesz...

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 04, 2005 9:49 pm 

rozumiem doskonale, poczytaj posty z tych dzialow uwaznie i zobaczysz o co mi chodzi!

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 04, 2005 10:25 pm 

Czytałam i wiem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona