Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 7:04 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 6:07 pm 

Hmm przerażacie mnie skoro tak się zachowują zawodnicy to ja wole swoją 4.6 jeździć podwórkowo nijako. Przy obecnym poziomie chyba nie opłaca się być "ZAWODNIKIEM" nie dość że wszyscy politykują to jeszcze się kłucą. Wciąż udowaniacie mi że jak zostaje się wielkim "ZAWODNIKIEM" to ma się w poważaniu wszystkich innych . A zaczeło się od tak błachej sprawy. Niech każdy z was jeździ tym czym chce.

Savage'a SS 4,6 - gone
Nitro RS4 EVO 3 - gone
Xmods

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 7:07 pm 

ROJNA napisał(a):
Na jakie konkretne pytanie ci nie odpowiedziałem ??

Doczepiasz się ciągle do mojego modelu i twierdzisz że jest niezgodny z przepisami. Dlatego prosze odpowiedz mi tylko na te pytania:
Jakie są przepisy MT obowiązujące w Polsce ?
Jakie są przepisy MT obowiązujące w ROAR ?

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 7:26 pm 
Raflee

Najprostszy przepis - model to musi byc MT i nie tylko z nazwy!!

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 7:33 pm 

Maciej Bartoszek napisał(a):

podalem linki nie widziales...........

P.S.
Gdzie jest M tego kacika d dokladnie Admini bo oni tu sa M.......... niech zamkae w cholere ten watek.......bo burdel jest :!: :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 7:40 pm 

ROJNA napisał(a):

Doczepiasz się ciągle do mojego modelu i twierdzisz że jest niezgodny z przepisami. Dlatego prosze odpowiedz mi tylko na te pytania:

Chodzi tylko o to żebyś startował np. Savage bo go masz z tego co widziałem i to wystarczy, a nie próbował zdobyć mistrzostwo oszukując nie sedziego tylko zawodników.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 7:49 pm 

Bardzo mnie ciekawi, czy jak bym nie włączył się do tego tematu to czy wątek mojego modelu byłby wogóle poruszony ??
Nie potraficie odpowiedzieć na pytanie co to jest prawdziwy MT
Powołujecie się na przepisy, których nie ma. Na jakiej podstwie zatem piszesz, że oszukuje ?
Moge się założyć, że jak bym startował tym modelem i bym zajmował jakieś 7 - 8 miejsca to tematu by nie było.
Dodatkowo, najwięcej do powiedzenia mają ludzie którzy nie są związani z tematem MT.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 9:07 pm 

Panie Macieju doszlo do niedorzecznej sytuacji. Kwestionuje Pan cos co jest oczywiste chodz nie spisane ("nie spisane" tylko wg. Pana). Wszyscy rozrozniamy modele MT od Buggy i ST, oraz TRUGGY w czym jest więc problem ?? SUT produkcji GS Racing niewątpliwie jest modelem TRUGGY i nawet Pan temu nie przeczył (podanie linka do strony producenta z nazwa MT - nie jest zaprzeczniem) tak więc nie rozumiem całej wrzawy jaka sie wytworzyła. Zarzuca Pan ,że problem który powstal wokół Pana modelu spowodowany jest Pańskimi zwycięstwami ?? "blokowal co niemiara" a to jest co ?? dokladnie to samo , tworzenie problemu bo ktos (mlody niedoswiadczny zawodnik) zajal b dobra pozycje (to ze zajal 6 pozycje dlatego ze pozostala 4 miala problemy z modelami - jak ktos tlumaczyl mi to na privie, nie ma znaczenia, samo dostanie sie do finalu jest wyczynem). A Panie Macieju jesli tak kurczowo trzymamy sie przepisow prosze mi powiedziec gdzie jest napisane ze nie mozna blokowac ? nigdzie , jest to nie pisana umowa pomiedzy zawodnikami , podobnie jest z modelami MT. Kłaniam się

no offence.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 9:49 pm 
Raflee

Bardzo mnie ciekawi, czy jak bym nie włączył się do tego tematu to czy wątek mojego modelu byłby wogóle poruszony ??
Nie potraficie odpowiedzieć na pytanie co to jest prawdziwy MT
Powołujecie się na przepisy, których nie ma. Na jakiej podstwie zatem piszesz, że oszukuje ?

Na ten temat slysalem juz duzo rozmow... tylko nikt nie chcial robic wiochy i pisac o tym na forum... a teraz nadarzyla sie okazja, i temat wq ktorym moznabylo poruszyc ten temat.

Hmmm... jak nei ma przepisow to ja sie zglosze do MT i wystartuje moja cytrynka w MT :lol: reczny jest dobry to dobrze sie bedzie w zakrety wchodzilo :lol: Wez ze sie zastanow troche nad tym co piszesz... widze ze jestes zdania, ze skoro nei ma przepisow to wszystkim to "lotto" czym kto jezdzi... i kiedys sie na tym przejedziesz jak po wygranym finale dowiesz sie ze zostales zdyskfalifikowany za model niedopuszczony do tej klasy. Masz sava... ale rozumiem, ze modelem truggy jest latwiej wygrac z MT dlatego ze wazy 4kg, ma silnik .25 i ma bardzo nisko polozony srodek ciezkosci (wkoncu to bagus) wiec objechac inne, wprost przeciwne modele jest zdecydowaniej latwiej, niz w uczciwej walce :lol:

Powodzenia. :lol:

Zaraz pewnie mi napiszesz, ze jestem debilem, albo cos w tym stylu, ale i tak juz wszyscy wiedza co potrafisz i jakie masz przeblyski :lol: i jakie znasz sposby rozwiazywania problemow :lol: Moze chcesz moj adres? Mafie jakas bys mi podeslal Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 9:53 pm 

ROJNA napisał(a):

Czytaj DOKLADNIE, "KONKRETNE PYTANIE" po co pytasz skora znasz odpowiedz ??? z kogo probujesz zrobic debila ???

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 12, 2005 7:05 am 

rst napisał(a):
Panie Macieju doszlo do niedorzecznej sytuacji. Kwestionuje Pan cos co jest oczywiste chodz nie spisane ("nie spisane" tylko wg. Pana). Wszyscy rozrozniamy modele MT od Buggy i ST, oraz TRUGGY w czym jest więc problem ?? SUT produkcji GS Racing niewątpliwie jest modelem TRUGGY i nawet Pan temu nie przeczył (podanie linka do strony producenta z nazwa MT - nie jest zaprzeczniem) tak więc nie rozumiem całej wrzawy jaka sie wytworzyła. Zarzuca Pan ,że problem który powstal wokół Pana modelu spowodowany jest Pańskimi zwycięstwami ?? "blokowal co niemiara" a to jest co ?? dokladnie to samo , tworzenie problemu bo ktos (mlody niedoswiadczny zawodnik) zajal b dobra pozycje (to ze zajal 6 pozycje dlatego ze pozostala 4 miala problemy z modelami - jak ktos tlumaczyl mi to na privie, nie ma znaczenia, samo dostanie sie do finalu jest wyczynem). A Panie Macieju jesli tak kurczowo trzymamy sie przepisow prosze mi powiedziec gdzie jest napisane ze nie mozna blokowac ? nigdzie , jest to nie pisana umowa pomiedzy zawodnikami , podobnie jest z modelami MT. Kłaniam się

no offence.

Wybiurczość z Pana/Pani strony jest rewelacyjna, nikt nie zauważył, że napisałem "dzieciak jeździł fajnie" ale każdy zauważył "blokował coniemiara" z uśmieszkiem na końcu, co wskazywało na to że było to powiedziane z przymrużeniem oka. To zdanie przydało się jedynie Grzegorzowi Rojnie, który to spokojnie mógł zaatakować mnie/model i skonczyć temat HPI Savage. A to blokowanie nie było żadnym stwierdzeniem kluczowym i nie stanowi to dla mnie najmniejszego problemu. To blokowanie oprócz mnie zauważył jeszcze kilka osób, ale naprawde nie przywiązujemy większej wagi do tego. No ale ktoś zawsze muśi dodać swoje pięć groszy i zaczynać niepotrzebne dyskusje.
A skoro tak wszyscy rozrózniają te modele to dlaczego nikt nie potrafi napisać co to jest MT, ST, truggy, buggy. I dziwne jest to, że co chwila na zawodach przychodzi ktoś i się pyta co to jest za MT. Z tego co wiem to nie ma klasy truggy, a chęć odłączenia w USA tego typu modeli od MT jest tylko dlatego, że niektórzy zawodnicy nie potrafią wygrać i a przyczyne swych porażek upatrują właśnie w modelu. Wystarczy sobie poczytać troche zawodnicze fora i wiele osób wypowiada się, że truggy nie stanowi dla nich jakiegoś większego problemu. Ba są zawody gdzie startują wszystkie MT, + to co nauczyliśmy się nazywać truggy, razem i są razem klasyfikowani i tak się dzieje w USA, może my wiemy o czymś o czym oni nie wiedzą ??
Jak komuś to poprawi humor to mogę powiedźieć, że wygrywam tylko i wyłącznie przez model, jest poprostu lepszy od wszystkich innych, dodam także, że jestem daremnym/najgorszym kierowcą, staram się utrzymać na torze i nie walcze o wyniki, a to że wygrałem to tylko i wyłącznie zasługa modelu.
Wiec teraz Panowie/Panie/Dzieci, możecie wrócić dalej do dyskusji o modelach wygrywających zawody.

ROJNA napisał(a):
Czytaj DOKLADNIE, "KONKRETNE PYTANIE" po co pytasz skora znasz odpowiedz ??? z kogo probujesz zrobic debila ???

No ja znam odpowieź ale Ty twierdzisz, że w ROAR są przepisy MT tak samo twierdzisz, że są Polskie przepisy MT.
Wiec kto tu z kogo próbuje zrobić debila ?

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 12, 2005 7:11 am 
Administrator forum

Panowie ,Panie i drogie dzieci :)

Temat chwilowo zamykam w celu wywalenia wszystkich zbędnych postów, czyli ok. 90% tego tematu. Jak zrobię z nim porządek to go odblokuję, a osoby które zaczna w nim kłótnie (w nim i w jakimkolwiek temacie) będą dostawać bana bez ostrzeżenia na okrez 2 tygodni.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7