Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 8:22 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 1:26 pm 

ROJNA napisał(a):
Cytuj:
Pokaż mi, w którym to miejscu jest tutaj atak, gdzie ??

"blokował coniemiara" Tomek nikogo nie blokowal, jechal jak kazdy, przypominam iz tylko 3 zawodnikow zrobilo okrazenie ponizej 22 sekund, Tomek byl jednym z nich.

"Tomek" "blokował" - popatrz na całość a nie wyrywaj części zdania.
ROJNA napisał(a):
Cytuj:
Jakie tłumaczenie .......................

Na zawody w klasach spalinowych jest potrzebny kierowca i mechanik, Ja przyjechalem na zawody jako mechanik Tomka, a s-maxxa mialem dla zabawy, mysle ze to by byl niezly wyczyn aby statowac w finale razem z Tomkiem i serwisowac jemu i sobie model :lol: ALE JUZ TO PISZE 3 RAZ, powiedz mi co z tego nie rozumiesz ?? moze mam ci to przeliterowac ?? Twoje ataki do mojej osoby sa zalosne :lol:

Oczywiście rozumiem, od chwili obecnej mechanik wpisuje się na formularz zgłoszeniowy i podaje częstotliwości na których będze współpracował, oraz klase w której będzie mechanikował.

ROJNA napisał(a):
Cytuj:
Jeden mistrz już był w Zgierzu .................

Tak, 3 krotny mistrz polski w klasie 2wd modelem zgodnym z przepisami, w klasie ktorej startowalo ponad 30 zawodnikow 8) Oprocz tego tez zdobyl puchar z imprez Polsko-Czesko-Slowackich.
Zycze tobie takich wynikow, ALE przepisowym modelem :wink:
No to dobrze się składa bo ja jestem mistrzem grania w bierki załogowo, startuje ok 50 załóg po 5 osób.

ROJNA napisał(a):
Cytuj:
Cały czas prosze, żebyś pokazał mi przepisy.................

http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=8330
http://www.roarracing.com/rules.php

Chyba patrzymy przez różne okulary, w przepisach ROAR które podałeś nie ma nic, ABSOLUTNIE NIC o klasie MT

ROJNA napisał(a):
Twoje podejscie jest zalosne i dziecinne "pokaz mi, pokaz mi, pokaz mi ...." WSZYSCY oprocz ciebie jezdza modelami MT, TY jako jedyny jezdzisz modelem TRUGGY, a zaslanianie sie slowami "pokaz mi" jest dzeicinada. Jest cos takiego jak szacunek, jezeli cala reszt inwestuje swoj czas i pieniadze w swoje modele MT, aby sie poscigac na zawodach, a TY mimo to ze posiadasz model klasy MT , startujesz nie przepisowym modelem, WOW wielkie mi halo, wielki MISTRZ w klasie MT startujacy modelem TRUGGY. Ale w takim razie w klasie MT mozna startowac modelem klasy IC8T, bo przeciez nie ma przepisow :lol:

Czyli jak kogoś prosze, żeby mi coś pokazał to jest dziecinada tak ??
Jest coś takiego jak szacunek, ale na szacunek to trzeba sobie zasłużyć, nie wystarczy mieć ROJNA w podpisie/nazwisku.
Widze, że jesteś jakiś entelegentny inaczej, pytam się po raz ostatni z jakimi przepisami mój model jest niezgodny ?
Jak masz z tym problem to kup sobie truggy i startuj, oj przepraszam "Chwilowy brak towaru!"

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 1:39 pm 

Maciej Bartoszek napisał(a):

Chyba patrzymy przez różne okulary, w przepisach ROAR które podałeś nie ma nic, ABSOLUTNIE NIC o klasie MT

Widze, że jesteś jakiś entelegentny inaczej, pytam się po raz ostatni z jakimi przepisami mój model jest niezgodny ?
Jak masz z tym problem to kup sobie truggy i startuj, oj przepraszam "Chwilowy brak towaru!"

http://www.22benjamin22.com/ROAR.html
http://www.22benjamin22.com/USMTC.html a tu jest mowa o truggy, ale klasa MT jest podzielona na "podklasy"

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 2:07 pm 

Cytuj:
"Tomek" "blokował" - popatrz .....................

BLA BLA BLA BLA BLA ........... :lol:
Cytuj:
Oczywiście rozumiem, od chwili obecnej...............

OJ :oops: przepraszam najmocniej MISTRZU, nie wiedzialem ze NIE mozna pojezdzic sobie dla zabawy w eliminacjach bedac w innej grupie niz sie jest mechanikiem, JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM MISTRZU :lol: :lol: :lol: ( czy to jest ujete w przepisach MISTRZU ?? )
Cytuj:
No to dobrze się składa bo .......................

No to gratuluje MISTRZU !! A ja myslalem ze to forum jest o R/C :oops: tez myslalem ze ten temat jest o R/C, moj blad MISTRZU :lol:
Cytuj:
Chyba patrzymy przez różne okulary.................

kto szuka nie bladzi, dobrze poszukaj a napewno "cos" znajdziesz
Cytuj:
Jest coś takiego jak szacunek, ale na szacunek ..............

Czyli cala reszta zawodnikow z klasy MT nie zasluzyla na TWOJ szacunek :cry:
Wcale cie nie prosze abys robil zakupow u nas, a z tego co klienci mowia jest to najlepiej zaopatrzony sklep w Polsce, ale moze cos zle slyszalem, przeciez wielki MISTRZ sie nie myli.
Jaki bedzie kolejny twoj zalosny zarzut do mojej osoby ??
- moze mieszkam w zbyt bialym domu ??
- albo moze nosze zbyt duze buty ??
- a moze moj samochod jest zbyt srebrny ??
A moze to ty MISTRZU startujacy modelem klasy MT wcale nie jestes takim MISTRZEM :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cytuj:
Jak masz z tym problem to kup sobie truggy i startuj

Jezeli juz bym mial startowac, to kupie taki model jaki jest zgodny z przepisami danej klasy.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 2:46 pm 

No i przyszła kolejna porcja humoru :D
Widze tutaj jakieś roztrojenie jaźni, co innego robisz, co innego piszesz i co innego myślisz. To jest taka choroba i jak wcześnie uda Ci się zacząć leczyć to może wyjdziesz jakoś z tego.
Ty zupełnie nic konkretnego nie odpisujesz, sama paplanina, widze że wychodzisz z założenia że czym więcej literek tym jest mądrzejszy post. Ale widze, że idzie Ci coraz lepiej bo od prostego blablabla przechodzisz już do całych słów.
A teraz troche faktów:
Cały czas nie wiem o jakich przepisach do MT mówisz
Podajesz mi linki do przepisów ROAR, a najlepsze jest to że w nich nie ma ani słowa o klasie MT
Z tego co czytam to używasz daleko posuniętej nadinterpretacji, jak nie ma przepisów w ROAR to se wymyślisz a co Ci tam.
Najpierw czepiłeś się "dzieciaka" a teraz wplątujesz sobie reszte zawodników MT.

Mam nadzieje, ze w Nowym Targu złapie Cie na częstotliwości 75.950 lub 75.990 i poserwisujesz mi troche.

I weź się określ z tym mistrzem, bo raz jestem a potem nie jestem, czuje się troche zdezorientowany.

Bugi: Te linki do przepisów, które podałeś bankowo nie są przepisami ROAR. Mogą to być przepisy które obowiązują na jakimś torze w stanach.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 3:14 pm 

Mam nadzieje, ze w Nowym Targu złapie Cie na częstotliwości 75.950 lub 75.990 i poserwisujesz mi troche.

Zawsze sluze pomoca na wszystkich zawodach gdzie jestem, ale mechanikowac bede model Tomka :wink:
Cytuj:
I weź się określ z tym mistrzem, bo raz jestem a potem nie jestem, czuje się troche zdezorientowany.

No jak startowales modelem klasy MT jak reszta zawodnikow to ciebie jakos nie widzialem na pudle, ale od kiedy masz model klasy TRUGGY jestes MISTRZEM :lol:

Klasa MT oznacza MONSTER TRUCK a nie TRUGGY :wink: Jezeli tego nie rozumiesz to proponuje rozpoczecie leczenia sie na oczy i glowe.
A wzorem paplania sa twoje wypowiedzi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 3:40 pm 

Tak czytam ten wątek i czytam i oczom nie wierzę. Dwóch jakby nie było dobrych zawodników kłóci się jak dzieci w piaskownicy, a o co to już w sumie zgubiłem wątek :) . Dajcie sobie już spokój bo ta dyskusja żadnych wartościowych treścii na forum nie wnosi, a osoby to czytające moga sobie dziwną opinię wyrobić o zawodach.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 4:28 pm 

ROJNA napisał(a):

Zawsze sluze pomoca na wszystkich zawodach gdzie jestem, ale mechanikowac bede model Tomka :wink:

No to wkońcu jak, mechanik czy zawodnik ??
A może to będzie zależne od wyniku, wygrasz = zawodnik, przegrasz = mechanik.
I weź Tomkowi przygotuj ten model ale tak z sercem, bo wiesz potem znowu jakaś wpadka, a to głupio wygląda i tłumaczyć się trzeba .
ROJNA napisał(a):
Cytuj:

No jak startowales modelem klasy MT jak reszta zawodnikow to ciebie jakos nie widzialem na pudle, ale od kiedy masz model klasy TRUGGY jestes MISTRZEM :lol:

To jest bardzo proste, wiesz ja nie umem jeździć, a w tym truggy jest taki moduł do którego się wczytuje trase, no i wiesz ja potem se stoje z nadajnikiem i tylko udaje że jade, a model sam po sznureczku jedzie. Są właśnie tylko problemy jak ktoś wbija się na jego tor jazdy, wtedy układ troche głupieje dlatego tak nie lubie jak ktoś zajeźdza. No a w savie czegoś takiego nie było, no bo wiesz to lipny model jest.
Myśle, że jak byś miał truggy z takim modułem to by przynajmniej mowili Rojna to jest gość, kurcze jak on super jeździ. A tak widzisz no lipa troche, wszyscy spodziewali sie Wielkiego Rojny a tutaj był tylko śmiech na sall, ale dzieki, że nam chociaż rozrywki dostarczyłeś.
Ale ok już nie czepiam się, wiem wiem mechanik jesteś.
ROJNA napisał(a):
Klasa MT oznacza MONSTER TRUCK a nie TRUGGY :wink: Jezeli tego nie rozumiesz to proponuje rozpoczecie leczenia sie na oczy i glowe.
A wzorem paplania sa twoje wypowiedzi :wink:

:idea: A ja myślałem, że MT to Maszyna Testowa, kurcze znowu się czegoś dowiedziałem. I co ma rozumienie do oczu, no nie wiem, kurcze kolejna zagadka.
Forrest napisał(a):
Tak czytam ten wątek i czytam i oczom nie wierzę. Dwóch jakby nie było dobrych zawodników kłóci się jak dzieci w piaskownicy, a o co to już w sumie zgubiłem wątek . Dajcie sobie już spokój bo ta dyskusja żadnych wartościowych treścii na forum nie wnosi, a osoby to czytające moga sobie dziwną opinię wyrobić o zawodach.

No bo problem jest w tym, że Grzegorz Rojna nie potrafi kokretnie odpowiedźeć na zadane pytanie, a kolejny jego post nasówa kolejne pytania. Zresztą ten post był od początku z tendencja zaczepną.

Wieć Grzegorzu wyraź konkretnie, co poeta miał na myśli.
Bo jak tak sobie czytam to kaźdy post niezgodny z Twoim zdaniem odrazu torpedujesz.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 4:35 pm 

hyh..to przynajmniej zmieńcie temat tego topicu na KLOTNIA KTORY MODEL LEPSZY, KTORY PRZEPISOWY ITP KTO KOMU ZAJEZDZA DROGE, KTO JEST MECHANIKIEM A KTO ZAWODNIKIEM ITD ITP :D :lol: :lol: :lol: zalosne...

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 4:42 pm 
Raflee

Bartoszek - Obrazek i na tym zakoncze swoj post.
Powodzenia... mam nadzieje, ze w NT cie nie dopuiszcza na bagusie w MT :lol: Grunt to uczciwosc <rotfl>

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 5:25 pm 

Robert Lubina napisał(a):
hyh..to przynajmniej zmieńcie temat tego topicu na KLOTNIA KTORY MODEL LEPSZY, KTORY PRZEPISOWY ITP KTO KOMU ZAJEZDZA DROGE, KTO JEST MECHANIKIEM A KTO ZAWODNIKIEM ITD ITP :D :lol: :lol: :lol: zalosne...

Co wniosła Twoja wypowiedź ??
Rafał Malczyński napisał(a):
Powodzenia... mam nadzieje, ze w NT cie nie dopuiszcza na bagusie w MT :lol: Grunt to uczciwosc <rotfl>

Malczyński jestes NAJWIĘKSZĄ zakałą tego pięknego forum.
Pisanie do Ciebie jest stratą czasu, bo wszyscy wiemy jak jest, na forum cwaniakujesz a w rzeczywisości nawet słowa wydukać nie potrafisz

Ostatnio edytowano Cz sie 11, 2005 7:31 pm przez Maciej Bartoszek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 5:34 pm 

........................................................

No bo problem jest w tym, że Grzegorz Rojna nie potrafi kokretnie odpowiedźeć na zadane pytanie.

brak mi słów , to co ty piszesz jest rozbrajające :cry: ty człowieku chyba sam nie więź co piszesz, jesteś żałosny.

Na jakie konkretne pytanie ci nie odpowiedziałem ??

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 5:39 pm 

Ciekawe czy z tego chaosu coś madrego się wyłoni.......

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 5:49 pm 

Robert Lubina napisał(a):

Co wniosła Twoja wypowiedź ??
Rafał Malczyński napisał(a):

Malczyński jestes NAJWIĘKSZĄ zakałą tego pięknego forum.

Twoje wypowiedzi też nie wnosza nic do tematu....skończcie już!!!!!!

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 5:50 pm 
Raflee

Moze przepisy :P

ps. Jupi!! Nasz mistrzu okrzyknol mnie NAJWIEKSZA ZAKALA TEGO FORUM!! JESTEM SZCZESLIWY :LOL: CO JESZCZE MISTRZU? ZYCZYSZ SOBIE CZEGOS :LOL:?

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 5:51 pm 

Nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie kto jest przedstawicielem firmy Asso?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona