Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 6:17 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 8:02 am 

Dziękuje za przybycie i udział w zawodach, naprawdę dawno nie było takiej ilości zawodników na zawodach OFF ROAD jesteście dla nas i naszych władz motywacją do tego aby w następnym roku przygotować coś specjalnego mam na myśli poprawienie toru w sensie rozbudowy i kilka drobniejszych spraw.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 9:05 am 

Zawody jak zwykle byly najlepsze z najlepszych! pomimo ciezkich warunkow pogodowych udalo sie przeprowadzic zawody i wogole przezyc! Adam sie mogl nawet utopic :D. Jak zwykle organizatorzy pokazali klase, a sedzia popisywal sie profesjonalizmem i poczuciem humoru :).

Dziekuje paru osobom za pomoc, zwlacza Piotrowi za pozyczanie kolek, i Radkowi, ktory jest mistrzem swiata i przyjechal tylko po to zeby nam serwisowac co okazalo sie dla mnie zbawienne bo mialem najlepszego serwisanta w finale :)

I pozdrawiam dzieciaki, ktore straszyly ze beda na podium a pouciekaly do domu juz w sobote!

No i gratuluje Mackowi zwyciestwa jak zwykle pokazal ze jest doskonalym kierowca i bardzo dobrze przygotowal model i dzieki temu wygral!

P.S. I tez jestem pelen podziwu dla zawodnikow z finalu buggy, ktorzy mieli nam serwisowac final a zrobili jedna wielka wioche!

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 10:05 am 

zawody super. Na tym torze byłem pierwszy raz i moge powiedziec ze narazie to on mi sie najbardziej podoba. Na zawodach jak zwykle miła atmosfera. Ogromne podziekowania dla Radka Winczewskiego za pomoc przy składaniu modelu oraz za porady (gość pierwsza klasa!! :) ) Chociaz mialem pecha bo jechalem na pierwszej pozycji w pol finale (gdyby nie zgasł to bym pojechal w finale, jesli innych usterek by nie bylo :) ale nie zapowiadało sie na to :P ) ale i tak mimo wszystko zawody jak najbardziej udane, mysle ze jeszcze nie raz przyjade do murowanej bo tor jest super, nie wyrabia sie, hopki w odpowiednich miejscach, nawierzchnia dobra. Podziekowania takze dla RCBziom za czesci zamienne do savaga ktorych pare potrzebowalem oraz za porady. Teraz czekać tylko na następne zawody :]
pozdrawiam - Robert

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 10:45 am 

Witam Wszystkich,
Murowana jak zwykle była suuper, b.dobra organizacja i amosfera. Pogoda jak na zamówienie. Sędzia - pełen profesjonalizm i poczucie humoru. Brawo!!!
Wielkie gratulacje dla zwycięzców, bezdyskusyjne. A wygrać nie było łatwo, było prawie trzy razy wiecej modeli niż poprzednio w MG.
Do wszystkich którzy nie byli - ŻAŁUJCIE!!!
Jeszcze raz podziękowania za dobra zabawę i do zobeczenia na następnych zawodach.
Olek

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 12:30 pm 

M U R O W A N A G O Ś L I N A należy do Śląska :D

To już chyba będzie norma że zawody w Murowanej są najlepsze.
Tor cały czas nie ma sobie równych, na samą myśl o tym że będzie rozbudowany i poprawiony jeszcze, aż ciepło się na sercu robi.

Świetna organizacja, tor super przygotowany nawet deszczyk nie popsuł naszych planów. Prowadzenie zawodów pod okiem p. Jana jak zwykle bezbłędne.

Dziękuje za super zabawe.

P.S. Już nie mogę doczekać się następnych zawodów w Murowanej Goślinie.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 4:08 pm 

Cześć. Ludzie gdzie są zdjęcia????!!!! Dajcie coś na forum, jakieś linki!!!
Pozdarwiam
Olek

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 4:51 pm 

............

Ostatnio edytowano Wt sie 02, 2005 10:55 pm przez Krzysztof Trella, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 5:36 pm 

ja tez cos zdjec zarzuce

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 5:46 pm 

Zawody super. Z pewnością nie raz pojawimy się w Goślinie. Na stronie http://www.hpi.pl umieściłem nasze fotki i filmik. Oczywiście głównie zawodników HPI :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 7:36 pm 

Widze ze Festiwal Modelarstwa robi wszystko by tylko HPI bylo widoczne ale modelarstwo samochodowe w naszym kraju od samego poczatku ma za zadanie popularyzowac ten sport w srod mlodziezy bez wzgledu na interesy prywatne przedstawicieli firm zachodnich w Polsce.

Wiec dobrze by bylo zmienic swoje nastawienie do osob uprawiajacych ten sport bez wzgledu czy ktos jezdzi modelem HPI czy innym bo w Polsce nigdy nie bedzie ono zrodlem dochodow - to jest tylko hobby .

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 7:40 pm 

Jakub Mazur napisał(a):
P.S. I tez jestem pelen podziwu dla zawodnikow z finalu buggy, ktorzy mieli nam serwisowac final a zrobili jedna wielka wioche!

Prosze o wyjasnienie co bylo nie tak ????

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 7:54 pm 

Krzysztof Trella napisał(a):
Widze ze Festiwal Modelarstwa robi wszystko by tylko HPI bylo widoczne ale modelarstwo samochodowe w naszym kraju od samego poczatku ma za zadanie popularyzowac ten sport w srod mlodziezy bez wzgledu na interesy prywatne przedstawicieli firm zachodnich w Polsce.

Wiec dobrze by bylo zmienic swoje nastawienie do osob uprawiajacych ten sport bez wzgledu czy ktos jezdzi modelem HPI czy innym bo w Polsce nigdy nie bedzie ono zrodlem dochodow - to jest tylko hobby .

Chcialbym odwolac sie do sytuacji z Pucharu Serpenta zawodnicy ktorzy jezdzili modelami hpi nie dostali nic <a bylo losowanie>

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 9:30 pm 

Krzysztof Trella napisał(a):
Jakub Mazur napisał(a):

Prosze o wyjasnienie co bylo nie tak ????

No własnie prosilibyśmy o rozwiniecie tematu
Dokłądnie pamietam gdzie który z zawodników stał wiec jestem ciekawy gdzie ta "wiocha" była

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 10:02 pm 

Wszyscy zawodnicy z finału IC - 8 byli na serwisie proszę nie mówić takich rzeczy że coś było nie tak z tym serwisem mieliście kompletny serwis.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 01, 2005 10:04 pm 

To pisze za m-petera ktory nie ma statusu zawodnika:

Niestety nie moge tutaj pisac wiec poprosilem Kube o wklejenie mojego posta.
Byly to moje pierwsze zawody i zaliczam je raczej do udanych poza kolizja w polfinale, ktora wyeliminiowala mnie z dalszej gry. Atmosfera miedzy zawodnikami, zwlaszcza MT jest poprostu super. Podziekowania dla Kuby Mazura, Marcina Jasinskiego i Macka Bartoszka za serwis, grupie RCBZIOOM za pomoc na torze i poza nia i wszysktkim innym za mila atmosfere. Panie Janku teksty przez glosniki extra, szczegolnie zabawa z podsluchem policyjnego pasma Szkoda tylko, ze wszystkie "dzieciaki", ktore odgrazaly sie na forum nie przyjechaly, albo z podkulonym ogonem wracaly do domu po pierwszej jezdzie bo nie mogly wyregulowac silnika i nie mialy odwagi podejsc do innych i poprosic o pomoc, a napewno by ja odtrzymali pomimo bluzg.

Pozdrawiam i do zobaczenia w Tarnowie

A to za Pawła Walusia

Witam
Zawody były super tor był świetnie przydotowany były to moje pierwsze zawody poznałem wielu super ludzi i zdobyłem troche doświadczenia i chcaiłbym szczegulnie powiękować Marcinowi J. za to że wzioł mnie na zawody a potem wyregulował mi silnik"

Ostatnio edytowano Pn sie 01, 2005 10:32 pm przez Jakub Mazur, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona