Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr lip 22, 2026 1:59 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
PostNapisane: Pt lip 22, 2005 2:51 pm 

Ponieważ w dniu wczorajszym była awaria serwera i ten temat zniknął z komputera, pozwalam sobie napisać go ponownie. Proponuję w tym temacie wszystkim zaintteresowanym wpisywanie swoich propozycji zawodów jesienią 2005 roku. Sam zamierzam zorganizować co najmniej jedną imprezę halową. Dlatego chciałbym ustalić tak termin, który nie będzie się dublował z inną imprezą Uważam że wpisywanie tutaj terminów jest wystarczające do koordynowania imprez. Nie jest potrzebny do tego LOK. Wskazane jest nawet pokazanie że jest on zbędny. Jeżeli mnie popieracie, wpisujcie terminy. A jeżeli mi to dojdzie do dublowania terminów - będziemy wiedzieli kto za tym stoi.
Tadeusz Żelazo
PS. Sam wpiszę swoją propozycję 7 sierpnia. Oczywiście uwzględniając wcześniejsze wpisy.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 22, 2005 3:35 pm 

Wlasnie sia tak zastanawialem 7 sierpien a temat zawody Jesienia

:D :D :D

Ostatnio edytowano Pt lip 22, 2005 4:00 pm przez Aureliusz Ciechalski, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 22, 2005 3:51 pm 

Mnie chodzi o to, aby do 7 sierpnia wpisali się Ci, którzy o organizacji zawodów myśleli wcześnie. Bo czytając rózne posty nie wiem które terminy które wczesniej podali są aktualne. NP. Targi Modelarskie poday wczesniej termin 22-23.10. Teraz jest propozycja Poznania. Podały też też inny termin imprezy halowej w grudniu. Ale nie wspominają o Targach Modelarskich, które umieszczone są u Marka z datą 3-4 grudnia. Tak więc z podaniem ostatecznego terminu wstrzymuje się do 7 sierpnia. Ale już daję pod rozwagę termin 5 lub 5-6 listopada. Podejmuję działania aby zawody odbyły się w woj. świętokrzyskim w Ożarowie lub Ostrowcu Świętokrzyskim. Nie licząc Warszawy ( gdzie odległość jest taka sama jak do Lublina ) inni będą mieli bliżej nawet o 100 km.

Tytuł:
PostNapisane: So lip 23, 2005 7:22 pm 
Panie Taduszu Zelazo ! Przekroczyl Pan zasady dobrego i mądrego organizatora A widzę że za takigo chce Pan uchodzić. Dlaczego obraża Pan Stowarzyswzenie które sześćdziesiąt lat zajmuję się modelarstwem A przecież Pana syn Startuje na zawodach LOK Zyczę Dużych Sukcesów Organizacyjnch i Sportowych . Zastanawiam się co Pan będzie robił w naszym Związku Modelarzy Samochodowych , Modeli Pływających z napędem elektrycznym i spalinowym,Modeli jachtów zdalnie sterowanych.

Ostatnio edytowano Śr lip 27, 2005 7:01 am przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: So lip 23, 2005 8:25 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał:
Panie Taduszu Zelazo ! Przekroczyl Pan zasady dobrego i mądrego organizatora

Może będzie Pan łaskaw napisać na czym to moje przekroczenie polega. Niech Pan mi wskaże chociaż jeden powód dla którego nie mogę zorgaznizować bez udziału LOK-u imprezy dla zawodników. Chce zorganizować imprezę dla DTM wg formuły jaka jest stosowana na poważnych międzynarodowych imprezach. I chcę to zrobić sam. Nie cieszy Pana że chociaż przy jednej imprezie nie bedzie Pan musiał się napracować.
Co się zaś tyczy starów Pawła w zawodach organizowanych przez LOK. Co ma jedno do drugiego. ćzego wciąga Pan młodzież w swoje zagrywki. Oświadczam że Paweł posiada ważną licencję LOK-u upoważniającą do do startów. Jeżeli Panu to przeszkadza to proszę wszcząć procedurę i pozbawić go tej licencji.
A póki co żądam od Pana oficjalnego przproszenia mnie na tym forum za wyżej wymienioną opinię o mnie. Gwarantuję Panu że użyję wszystkich środków przewidzianych prawem i nie pozwolę się obrażać.
W innym temacie poruszanym na tym forum pisał Pan o koncepcji jaką ma LOK w dziedzinie naszej dyscypliny. Może sporzytkuje Pan swoje siły na jej przedstawieniu.

Pan Zbigniew Ciećwierz napisał:
Zastanawiam się co Pan będzie robił w naszym Związku Modelarzy Samochodowych

Odpowiadając na Pana pytanie pragne publicznie oświadczyć że będę dalej działał , w ramach obowiązującego prawa, dla dobra naszej dyscypliny. Zdaję też sobie sprawę że swoim działaniem naruszam "święty" spokój niektórych.
PS. W czasie mojego powrotu z zawodów w Kłodzku odbylismy dłuższą rozmowę telefoniczną. Tak sie składa że rozmowa ta została nagrana. Chetnie przypomnę Panu niektóre jej fragmenty. Jak Pan nie pamieta to niech Pan sprawdzi na swoim bilingu, bo to Pan dzwonił na mój numer telefonu komórkowego.
PS II Z przeprosinami czekam do 25 lipca.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 25, 2005 7:34 am 
Tadeusz Zelazo napisał: Nie jest potrzebny do tego LOK.Wskazne jest nawet pokaznie że jest on zbędny .Jeżeli mnie popieracie , wpisujcie terminy . A jeżeli mi to dojdzie do dublowania terminów - będziemy wiedzieli kto za tym stoi.
Jeżeli by Pan tych słów nie napisał nie było by problemu. I onie własnie mi chodzi.Nie chcę analizować każdego zdania a może nie zdaje sobie Pan odpowiedzialności za to.Wystarczyło tego nie pisać wziąć telefon i uzgodnić pomysł z komandorem Sekcji Samochodowej LOK Panem Tadeuszem Bernadym.Nie zuważyłem żeby próbował Pan swój pomysł uzgodnić z zawodnikami a przyjął Pan zasadę że tak jak pan napisał to Musi to być zrealizowane. I to właśnie to jest łamanie zasad dobrego organizatora a może Pan ich nie posiada i nie musi się z nikim liczyć.Proszę o wycofanie tych przytoczonych zdań wtedy uznam incydent za nie były.

Tytuł: Związek
PostNapisane: Pn lip 25, 2005 8:32 am 

A co to jest : Nasz Związek Modelarzy Samochodowych , Panie Zbigniewie ? :D :evil:

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 25, 2005 1:45 pm 

Specjalnie przejechałem 30 km i korzystam z kafejki internetowej aby zobaczyć reakcję p. Zbigniewa Ciećwierza. Ciekaw jestem po przeczytaniu jedo odpowiedzi jak oceni to sąd cywilny do którego kieruję sprawę o zniesławienie. Od prawie 20 lat zajmuję stanowiska kierownicze. Działełem w Lubelskim Towarzystwie Leokkoatletycznym. Nie wiem skąd p.Ciećwierz wie że przekraczam zasady dobrego i mądrego organizatora.
Czy zorganizowanie imprezy poza LOK jest działaniem niezgodnym z prawem czy tylko świadzcy o braku wychowania. Jakie sankcje wyciągnął LOK wobec Marka Kusiakiewicza za zorganizowanie zawodów w Kłodzku. Ciekawe jest jak te argumenty oceni niezawisły sąd. I oświadczam że sprawy nie odpuszczę. Albo niektórzy ludzie sami zmienią swoją mentalność albo przynajmniej zmusi ich sąd do odwołania poniżiąjących mnie sformułowań. Oswiadczam że sprawy nie odpuszczę. Po powrocie z krótkiego urlopu wystąpię do administratora forum o przekazanie danych osobowych osoby piszącej jako Zbigniew Ciećwierz. I keruje sprawę do sądu z żądaniem przeproszenia i wpłaty nawiązki w wysokości 1000 zł na rzecz Polskiego Klubu Modelarzy Samochodowych. I spokojnie będę czekał na wyrok. Ktoś musi zrobić to pierwszy. Sam chcę abym ja nim był.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 25, 2005 2:08 pm 
Marek jeśli robi imprezy.To nie po to żeby udowodnić że LOK jest nie potrzebny a przynajmniej tego nie piszę,Tak za słowa pisane trzeba odpowiadać.

Ostatnio edytowano Wt lip 26, 2005 7:13 am przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 25, 2005 2:19 pm 

"Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi"

Juliusz Machulski, Seksmisja

I to by było na tyle, tym razem to już naprawdę mój ostatni post.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 25, 2005 4:15 pm 

A może własnie robi , tylko głośno o tym nie mówi . :D :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 26, 2005 7:27 am 
Pożyjemy zobaczymy,A prawo do rządzenia ma CKMLOK oraz Sekcja i jeszcze to Wam nie odpowiada,Ja jestem wykonawcą decyzji.Własnie dzięki incjatywie Sekcji ( przez dwa lata) zostało zakupione nowe urządzenie AMB.Pojedyńcze głosy modelarzy nie miały by siły przebicią,A określenia że zostało wybłagane przez modelarzy nie odzwierciedla wkładu Sekcji i jest nie poważne.

Ostatnio edytowano Wt lip 26, 2005 10:17 am przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 26, 2005 9:20 am 

Największą inicjatywę (prtzez dwa lata) we zakupie nowego urządzenia AMB wykazał Pan Zbigniew Ciećwierz . Pokornie DZIĘKUJEMY i czekamy na więcej . Może teraz TOR MODELARSKI w Warszawie na miarę Kłodzka . Mnie krew zalała , a WAS ?

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 26, 2005 9:35 am 

A mnie wtym momencie gacie opadły ze zdziwienia. 12 stron postów w temacie nowego AMB , wygrzebywanie starych urządzeń z szaf i to nic nie dało? Proszę się zatem nie dziwić że żaden z zawodników nie chce zakupić przez szacowną instytucję pchełek. Tym postem p. Ciećwierz dowalił do pieca. To juz chyba lekka przesada , albo ostatnie ukąszenie bezzębnego zwierza. W przyszłym roku nie pójdzie tak łatwo z licencjami, oj nie pójdzie.
Z innej beczki
Tadeuszu , jestem całkowicie za Tobą , organizuj imprezę a ja z pewnościa na nią przyjadę.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 26, 2005 10:51 am 
Panie Lechu słowa uznania należą się Panu Tadeuszowi Bernademu oraz Panu Janowi Matukinowi to Oni wystąpili dwa lata temu o umieszczenie w Planie zamierzeń zakup nowego AMB.Moje poprzednie wystąpienie miało na celu wykazanie że tylko liczy się Sekcja w reprezentowaniu i załatwianiu Waszych spraw modelarskich.A te 12 stron to też miało swoje znaczenie ale jeżeli by się nie znalazło w Planie to by nawet te 12 stron nie stworzyło by funduszu.Jak będzie urządzenie w Wa-wie , to rozszerze temat.Dla wyjaśnienia LOK nie występował z propozycją zakupu pchełek indywidualnych dla zawodników była tylko robiona lista chętnych a miało być ich 30 ze względu na upust.A jeżeli chodzi o tor to prowadzone są rozmowy o wydzielenie odpowiedniego miejsca na lotnisku w Modlinie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona