nie polecam interesów z tym panem. Kupiłem od niego Revo. Nalegałem na odbiór osobisty, ale zapewnił mnie, że model jest w stanie idealnym (wypalił ok 2 litrów paliwa

) i jeżeli coś nie będzie mi się podobało to mam go odesłać a on zwróci pieniądze. Model przyjechał do mnie zdekompletowany, pozbawiony "extrasów" znajdujących się w opisie z allegro oraz z przegrzanym silnikiem (który do dzis nie jeździ tak jak należy) oraz z kołami wskazującymi na dużo większy przebieg niż wynikało to z opisu. Dodam, że w momencie transakcji sprzedający uzyskał ode mnie kwotę bliską ceny nowego modelu. W dniu odebrania przesyłki zadzwoniłem do sprzedającego, informując go, że odwołuję transakcję (zgodnie z wcześniejszą umową). On w pierwszej chwili wyraził zgodę ale gdy po 2 dniach zadzwoniłem z zapytaniem o pieniądze, stwierdził, że niestety nie posiada ich bo już kupił model latający

. Brakujących elementów zestawu też nigdy nie dosłał, a na moje liczne telefony zareagował nie odbieraniem ich.
Jeszcze raz odradzam, ponieważ jeżeli tylko jest coś nie tak to pan ubociwo chowa głowę w piasek i udaje, że problem go nie dotyczy.
Pozdrawiam