Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz sie 13, 2026 4:04 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:19 am 

To bedzie nadal buggy ale z wiekszymi kolami, po zmianie przelozenia bedzie sie prowadzio o niebo lepiej niz normalny monster.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:21 am 
Raflee

hehe, kiedy bedziecie razem na zawodach? :lol: bo ja az nie moge opisac tego co mysle, hahahaha!!!!! :lol: kurde... nie no juz koniec, bo szkoda wam obchach robic. :lol: wy chyba jenym muszgiem myslicie :D tacy duzy chlopcy a takie ***** pisza :lol: pogadamy na zawodach... a teraz koniec, bo was wasza tworsczosc ponosi :lol:

prosze was... napiszcie do mnei na maila :D bo tak dawno to sie nei usmailem jak czytalem forum :lol: ja chce jeszcze! :D:D

Ostatnio edytowano So cze 18, 2005 12:25 am przez Rafał Malczyński, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:25 am 

Kuba napisał(a):
Jakub Mazur napisał(a):
Na moje pytanie kogo jeszcze tutaj interesuja zawody i prosbe o komentarz przepisow zaproponowanych przez Macka tez nikt nie zareagowal a tak latwo mozna napic pare postow!!

Jego propozycja nie eliminuje buggy z wyscigow MT.

Wymiary koła minimalne 3,1" szerokie i 5,1" wysokie i juz buggy wyeliminowany :)

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:26 am 

Nic juz tu nie mozna napisac na temat twojej glupoty chlopczyku sam pokazales wszystkim ze jestes zerem!

Do Kuby:
No wlasnie zmienisz kola i przelozenie i bude i masz "truggy/monstera" jak dla mnie w przyszlym sezonie nie ma problemow zeby takie modele startowaly, niech jak najwiecej ludzi przyjezdza na zawody monsterowe. Moja ofna monster pirate to bylo wlasnie cos takiego! A jak takich modeli pojawi sie wiecej to klasy mozemy porobic ale to juz ustalimy na zawodach bo takie chlopczyki nam przeszkadzaja w rozmowie!

dzieki pozdrawiam

Ostatnio edytowano So cze 18, 2005 12:31 am przez Jakub Mazur, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:28 am 

Moje wiadomosci sa jakies niewidoczne? Jakub? Marcin sily powiadasz? :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:28 am 

Jak pisalem wyzej, chodzi mi o buggy z kolami od monstera, przykladowo Ofna Monster Pirate.

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:31 am 

Rafał Malczyński napisał(a):
hehe, kiedy bedziecie razem na zawodach? :lol: bo ja az nie moge opisac tego co mysle, hahahaha!!!!! :lol: kurde... nie no juz koniec, bo szkoda wam obchach robic. :lol: wy chyba jenym muszgiem myslicie :D tacy duzy chlopcy a takie ***** pisza :lol: pogadamy na zawodach... a teraz koniec, bo was wasza tworsczosc ponosi :lol:

prosze was... napiszcie do mnei na maila :D bo tak dawno to sie nei usmailem jak czytalem forum :lol: ja chce jeszcze! :D:D

Tak bardzo chcesz porozmawiac ?? Nie musimy czekać do zawodów, podaj adres to przyjade jutro do Ciebie i sobie troche porozmawiamy.

Kuba napisał(a):
Jak pisalem wyzej, chodzi mi o buggy z kolami od monstera, przykladowo Ofna Monster Pirate.

Tutaj masz sto procent racji, Monster Pirate zbudowany właśnie jest na podstawie bagusa. Moja propozycja w żaden sposób nie ogranicza takiego modelu. Ale ofna jeździła z nami w zawodach i było bardzo sympatycznie :)

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:44 am 

OK, narazie rozumie ze poprostu chcecie sobie poscigac sie z kimkolwiek bo niby malo chetnych. Ale co bedzie jak przyjedzie kilku gosci z wypasionymi buggy na kolach od monstera i zostawi w tyle wszystkie Savage, Revo, TNX itd? Wtedy panowie od monsterow powiedza ze truggy wypadaja z zawodow (bo to zawody MT a nie buggy) i co wtedy zrobia ich wlasciciete? Znowu bedzie za malo zawodnikow zeby tworzyc oddzielna klase. Piotr dlatego pyta teraz o ustalenie jakichs zasad, zeby na darmo nie wydawal kasy na model, ktorym za miesiac czy za rok nie bedzie mogl sie scigac w organizowanych zawodach.

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:51 am 
Raflee

Maciej Bartoszek napisał(a):
Rafał Malczyński napisał(a):

Tak bardzo chcesz porozmawiac ?? Nie musimy czekać do zawodów, podaj adres to przyjade jutro do Ciebie i sobie troche porozmawiamy.

jutro mnie nei bedzie... najblizszy wolny termin mam w czwartek. adresu nei msuze podawac... przyjedz do mielca to cie wszyscy serdecznie przywitaja :lol:

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:52 am 

Kuba napisał(a):
OK, narazie rozumie ze poprostu chcecie sobie poscigac sie z kimkolwiek bo niby malo chetnych. Ale co bedzie jak przyjedzie kilku gosci z wypasionymi buggy na kolach od monstera i zostawi w tyle wszystkie Savage, Revo, TNX itd? Wtedy panowie od monsterow powiedza ze truggy wypadaja z zawodow (bo to zawody MT a nie buggy) i co wtedy zrobia ich wlasciciete? Znowu bedzie za malo zawodnikow zeby tworzyc oddzielna klase. Piotr dlatego pyta teraz o ustalenie jakichs zasad, zeby na darmo nie wydawal kasy na model, ktorym za miesiac czy za rok nie bedzie mogl sie scigac w organizowanych zawodach.

No ja sie bardzo ciesze ze sa te zawody i mam nadzieje ze bedzie na tyle chetnych uczestnikow ze klasy bedzie mozna potworzyc bo widac ze one musza byc zeby nie krzywdzic nikogo(ale klasy w Tarnowie na 5 sztuk monsterow cale widowisko diabli wezma). Tylko mysmy do tej pory nie ustalili czym sie rozni Truggy od MT ja sam nie wiem :/ A co do objechania wypasionym truggy revo i innych monsterow to niestety jest tylko jeden sposob zeby sie o tym przekonac poprostu dopuscic takie modele do zawodow. I tez nie mozna krzywdzic Piotra ktory by sobie kupil jakis fajny model, a jak potworzymy klasy to bedzie sam jezdzil bo z tego co mi wiadomo modeli truggy jest malo w Polsce.

Do BRONKA:
Ja widze twoje posty ale to chyba nie do mnie, bo ja nikogo nie bluzgam tylko mnie bezpodstawnie bluzgaja!

Ostatnio edytowano So cze 18, 2005 12:57 am przez Jakub Mazur, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:53 am 

Poprostu w chwili obecnej nie ma jakiś namacalnych sytuacji, które mogą jednoznacznie pokazać, że przepisy są potrzebne w klasie MT. Nie ma sensu dzielić bo poprostu nie ma czego, a jak podzielimy i okaże się, że będa po dwa, trzy modele na klasa to co wtedy ? Wątpie, że ktoś będzie jechał przez pół polski żeby się pościgać z jedną osobą. Chociaż w Tarnowie w jednej z klas startował tylko jeden zawodnik i niewiadomo czemu ciągle wygrywał :)

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 1:00 am 

W przepisach, do ktorych podalem linka jest wyraznie napisane jak oddzielic MT od truggy. Jesli ktos nie rozumie po angielsku to moge przetlumaczyc. W tych samych przepisach jest tez napisane ze wszystkie klasy jezdza ze soba razem (chyba ze jest za duzo modeli), wiec nie bedzie problemu ze nie ma sie z kim scigac. Poprostu po zawodach zrobi sie oddzielnie punktacje dla kazdej klasy i koniec.

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 1:04 am 

Kuba napisał(a):
W przepisach, do ktorych podalem linka jest wyraznie napisane jak oddzielic MT od truggy. Jesli ktos nie rozumie po angielsku to moge przetlumaczyc. W tych samych przepisach jest tez napisane ze wszystkie klasy jezdza ze soba razem (chyba ze jest za duzo modeli), wiec nie bedzie problemu ze nie ma sie z kim scigac. Poprostu po zawodach zrobi sie oddzielnie punktacje dla kazdej klasy i koniec.

No i ok niech tak bedzie pomysly masz nie glupie. Ja teraz nie mam czasu tego przetlumaczyc bo na studiach zapierdziel jak nie wiem co! Wiec fajnie by bylo jak by sie ktos tym zajol i bysmy potem na zawodach z gotowym papierem to wszystko przedyskutowali!

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 1:17 am 

Tylko ze o tych przepisach pisalem juz na pierwszej stronie tej dyskusji, trzeba bylo je uwaznie przeczytac i zobaczyc czy beda pasowaly do polskich reali, a nie klucic sie bez potrzeby. Polska nie bedzie pierwszym krajem gdzie sa organizowane wyscigi MT na swiecie. W wielu krajach juz rok temu scigano sie wedlug projektu przepisow. Po co wymyslac kolo od nowa jak juz kto inny je wymyslil? Moze warto sie zorientowac czy w Europie nie ma juz jakichs przepisow dla monsterow? Co bedzie jak ktos z polskich zawodnikow bedzie chcial jechac za granice na zawody, a tam mu powiedza ze nie moze startowac bo jego model nie spelnia przepisow?

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 1:17 am 

Kuba napisał(a):

Tylko z tych przepisów na dzień dzisiejszy to w sumie ze 3-4 MT mogły by startować wogołe, reszta musiała by poczynić pare modyfikacji żeby zaliczyć się do jakiejś kalsy.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona