Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz sie 13, 2026 4:55 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 17, 2005 11:26 pm 
Raflee

A Ty od czasu do czasu przeczytaj to co sam napsailes...

Ja rozumiem, ze mozna bronic kolege z "teamu" ale juz bez przesady, bo to az glupio wyglada :lol: a co do temu - opuscilem kolo 1-1.5 strony, bo mni scisnelo juz :lol: a co do podzialu ktory napsailem... wystarczy przeczytac ostatnie zdanie:
Cytuj:
ta klasa seryjnych moze dzialac na innych zasadach... ale w kazdym razie cos w tym stylu.

i zrozumiec... ;] przeciez nei napsaielm ze dokaldnie RTR i reszta tylko to byl przyklad... moze byc limit np. silniki .25> i >.25 teraz chyba jasne nie? A jak nie chcecie podzialu to ja zycze powodzenia w rozwoju klasy... napewno przyjedzie tam duzo mlodych osob, ktore chcialby zaczac... bo wkoncu beda mialy szanse... ze zostana zmlucone przez kosiarki :lol: jak nie rozumiecie sensu podzialu to juz nie moja sprawa... ja napsailem swoje zdanie z ktorym nikt nie musi sie zgadzac. a powiem ci szczerze, ze strzyka mnei to co maciek pisal... :lol: przepisy mozna zrobic bardzo latwo - zmienic przepisy od IC-8T i bedzie po problemie... tam jest wytlumaczone co mozna a co nie i odrazu bedzie kilka niejasnosci mniej i porbmelow na zoawdach...
a co do mojego latania do sedziow - przyjedz na zawody, popatrz a pozniej pisz takie ***** :) mnie nawet na oczy pewnie nie widziles a juz wiesz wszystko :lol: a co do macka... heh, pozostawie to bez komentarza... nie musze go wcale znac, zeby wiedziec co bo zrobil po tym co juz widzilem... chcial powysylac fotki silnika.. nagrzal sie niemilosiernie a i tak nei wyslal :lol: ja sie juz kiedys okreslilem co chcialem zobaczyc w tym silniku, ale odezwu na to 0, wiec chyba nie mamy o czym juz gadac :lol: wkazdym razie zycze mu powodzenia na zaowdach z takim podejsciem do ludzi... widze ze na Tobie tez sie przejechalem.. ale trudno.

PS. Nie wiem jak ty to pisales ale ja nie widze sensu w przynajmniej kilku zdaniach... - co ma piernik do wiatraka !?

PS2. Ja rozumiem, ze przeszladza ci to ze mam ponad 3400 postow i ze jestem 3 osoba ktora zarejejstrowala sie na forum... bo co piszesz do mnie to mi to wypominasz - to jakas zbrodnia, czy cos? (to jest m.i. jedna z rzeczy ktorej nie rozumiem sensu w twojej wypowiedzi)

Nie chce mi sie juz z wami klocic, bo zaraz ktos jeszcze od was sie na mnei rzuci za to ze sie z wami kluce :lol: czy nie moze mi odpisac osoba do ktrej psialem, tylko caly czas jej adwokat? jak amsz jeszcze ajkis problem do mojej osoby to pisz na gg - jest dostepne dla wszystkich i mozna sie troche rzeczy dowiedziec bez robenia burdelu na forum.

Jak odpiszesz mi na czesc, nie zwiazana z teamtem to i tak ci nei odpsize wiec nawet sie nei wysilaj - masz gg to pisz i produkij sie... a jak wolisz pisac wypracowania to na maila: raflee@o2.pl bo na gg masz limi tylko 2k znakow. ;)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 17, 2005 11:34 pm 

A co wujek dobra rada chciał rzucic okiem na fotki żeby swoją fachowością i niezmierzoną mądrością wydać wyrok ??
Twoja opinia mnie naprawde nie interesuje.

Tak, jak widze te Twoje ponad 3tys postow to skreca mnie z zazdrosci. HAHAHAHAHAHAHA. Dobrze że masz ten wirtualny świat i możesz pisać co dusza zapragnie :D

Pisać do Ciebie ?? w jakiej sprawie ?? jak napisać 30 postów na minute ?? Albo jak stworzyć najszybciej posta ?? :D

Ostatnio edytowano Pt cze 17, 2005 11:39 pm przez Maciej Bartoszek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 17, 2005 11:36 pm 

I co to ma do truggy/MT ? Kazdy probuje jakos pomoc np ADA$ i zakladajac ze nie mial racji to jakie sa podstawy do tego aby wszczynac jakies kolejne wojny przeciez to paranoja. Jesli uwazasz sie Marcin za takiego wsapanialego modelarza to powinienes sie zachowywac tak jak na niego przystalo a chyba najwazniejszym elementem bycia ,,wspanialym'' modelarzem jest pomaganie innym ( nie mysl iz twierdze ze masz racje ale zakladajamy ze tak myslisz) Krytykujesz kazda wypowiedz jak po prostu sie da. Co do Rafala Malczynskiego to pewnie wiele by Cie nauczyl nie twierdze ze jest jakos owiele lepszy od Ciebie tzn posiada duzo wieksza wiedze ale wie naprawde sporo jest doswiadczonym modelarzem i tego typu odzwywki nie sa po prostu na miejscu. Wiec moze warto bylo by sie troche uspokoic i zainteresowac glownym tematem a nie kazdemu wszystko wypominac. I zobaczcie po co to posypalo sie tyle postow z tego tematu mozna by bylo zrobic polowe z tego co jest ale nie trzeba powiedziec jakim ktos jest glupkiem, dzieciakiem itp i to wszystko za sprawa sugesti ktora po prostu sie komus nie spodobala. Moze przydal by sie maly porzadeczek :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 17, 2005 11:41 pm 

Chlopczyku nikt sie z toba nie kluci i nawet nikt nie ma zamiaru i ja do ciebie nic nie mam, a ze ty masz jakis problem ze soba to widac odrazu.

Widzisz oburzyles sie chlopczyku ze napisalem cos o twoim latanu do sedziow a sam identyczna rzecz napisales pod adresem macka!

Ale w jednej sprawie masz racje te posty to poniekad zbrodnia a tlumaczyc nie musze wszyscy wiedza dlaczeko.

A jak sie chlopczyku zniecheciles to klasy mt to juz twoj problem, a inne osoby napewno sie nie zniecheca bo nie zyja w wirtualnym swiecie tylko chca sie dobrze bawic na zawodach i wiedza ze zawody to nie sprawa zycia i smierci tylko DOBRA ZABAWA.

Przejechales sie na mnie - ojej i niby dlaczego bo jestem "adwokatem" Macka? czy tez dlatego ze mnie denewuja gowniarskie wypowiedzi??

Wlasnie BRONEK co do pisania ***** masz racje!! Tylko jak Maciek napisal ramowe przepisy to jakos ich nikt nie raczyl skomentowac bo chyba jednak one nikogo nie interesuja poza Piotrkeim, ktory chce kupic nowy model, Mackiem, Marcinem i mną! A pisac trzeba przeciez "ja bylem pierwszy na tym forum" "a ja drugi" "a ja mam 1mln postow" "a ja mam jeszcze wiecej itd"

Ostatnio edytowano Pt cze 17, 2005 11:45 pm przez Jakub Mazur, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 17, 2005 11:42 pm 

PW...

Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 17, 2005 11:53 pm 

Już wam się skończyły pomysły na przepisy do klasy MT ??
Przecież wasza wiedza taka ogromna, każde forum przeczytane od deski do deski, kązda strona producenta w małym palcu. Wszechwiedzący teoretycy kupcie MT przyjedźcie na zawody wtedy porozmawiamy o przepisach. Ale prawda jest taka, że na zawodach to przepraszacie, że żyjecie i sluchacie każdego jak świnia grzmotu i jakoś tak dziwnie się składa że na żywo to jak byście mogli to za własnym cieniem byście się schowali. A Ty BRONEK=Kuba Stabiszewski post maker RCMANIA już nie płaci ?? że musisz na boku dorabiać ??

Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 17, 2005 11:53 pm 
Raflee

Maciej Bartoszek napisał(a):
A co wujek dobra rada chciał rzucic okiem na fotki żeby swoją fachowością i niezmierzoną mądrością wydać wyrok ??
Twoja opinia mnie naprawde nie interesuje.

Tak, jak widze te Twoje ponad 3tys postow to skreca mnie z zazdrosci. HAHAHAHAHAHAHA. Dobrze że masz ten wirtualny świat i możesz pisać co dusza zapragnie :D

Pisać do Ciebie ?? w jakiej sprawie ?? jak napisać 30 postów na minute ?? Albo jak stworzyć najszybciej posta ?? :D

O kurde.. ale blysnoles :lol: skubany jestes... przez 4 godziny naskrobales takiego obszernego posta... respect :lol: ty, ale powiedz tak serio... z jakiego kraju wyslali cie na przymusowe wakacje, bo nei wierze ze z polski jestes... kurde srednia IQ nam psujesz :mrgreen: jak bedziesz mial najblizszy pociag to wsiadaj i jedz do afryki... tam masz wspalnialy teren dla MT i klimat dla ciebie.. poprostu zyc nie umierac :D:D

a foteczki wyslij... chetnie zobacze jak taki expert jak ty zarzyna silniki :lol: chyba ze masz cos w silniczku do ukrycia? albo poniosla cie fantazje w czasie pisania co mu sie stalo co? :mrgreen: ale nic... przynajmniej wesolo bylo, he he ;) ile jeszcze sobo jest przed toba na terapie? :lol: jak ci sie uda to niedlugo nadejdzie twoja kolej i wszystkim bedzie lepiej na forum i nei tylko :lol:
a jak cie cos sciska to wiesz... sa takie specialne lekarstwa, ktore hamuja, albo przyspieszaja ten proces... jak juz nie mozesz wytrzymac to wez sobie ze 2 to ci ulzy :lol:

PS. napisz cos jeszcze bo widze, ze chciales bys smieszny... moze nastpenym razem ci lepiej pojdzie... wkoncu do 3 razy sztuka :] wkazdym razie zycze powodzenia :D:D

Jakub Mazur napisał(a):
Chlopczyku nikt sie z toba nie kluci i nawet nikt nie ma zamiaru i ja do ciebie nic nie mam, a ze ty masz jakis problem ze soba to widac odrazu.

Widzisz oburzyles sie chlopczyku ze napisalem cos o twoim latanu do sedziow a sam identyczna rzecz napisales pod adresem macka!

Ale w jednej sprawie masz racje te posty to poniekad zbrodnia a tlumaczyc nie musze wszyscy wiedza dlaczeko.

A jak sie chlopczyku zniecheciles to klasy mt to juz twoj problem, a inne osoby napewno sie nie zniecheca bo nie zyja w wirtualnym swiecie tylko chca sie dobrze bawic na zawodach i wiedza ze zawody to nie sprawa zycia i smierci tylko DOBRA ZABAWA.

Przejechales sie na mnie - ojej i niby dlaczego bo jestem "adwokatem" Macka? czy tez dlatego ze mnie denewuja gowniarskie wypowiedzi??

Wlasnie BRONEK co do pisania ***** masz racje!! Tylko jak Maciek napisal ramowe przepisy to jakos ich nikt nie raczyl skomentowac bo chyba jednak one nikogo nie interesuja poza Piotrkeim, ktory chce kupic nowy model, Mackiem, Marcinem i mną! A pisac trzeba przeciez "ja bylem pierwszy na tym forum" "a ja drugi" "a ja mam 1mln postow" "a ja mam jeszcze wiecej itd"

no nie... to ja widze ze wy cudownie dobraliscie sie w ten teamy :lol: bez komentarza, bo to sensu zadnego nei ma, hahaha :lol: mam nadzieje ze sie spotkamy na zawodach, pogadamy i juz bedzie wszystko jasne... bo tym co napsailes to mnie juz kompletnie rozbiles :lol: ty tylko udajesz, czy naprawde nie trybisz? :) no brak mi juz slow na was <rotfl> oj bijecie rekordy, bijecie :lol: ciekawy kto nastepny w histori tego forum wyjedzie z takim tekstem :mrgreen: NO NIE MOGE JUZ<HAHAHA> :LOL: a to mnie rozbawiliscie :D:D:D:D

Ostatnio edytowano So cze 18, 2005 12:05 am przez Rafał Malczyński, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 17, 2005 11:58 pm 

Nie no gratuluje chlopczyku teraz to przeszedles samego siebie taki fajny post powinienes zostawic na jubileusz 4000!

Za takie genialne wypowiedzi pownienes dostac permanentnego (uwaga trudne slowo) bana! Pomiwo twojej zekomej wielkiej wiedzy na temat modelarstwa i uczynnosci wobec niedoswiadczonych modelarzy widac ze jestes szczeniakiem, ktory pykowac tylko potrafi! Mam nadzieje ze sobie pogadamy na zawodach na temat silnikow, modeli itp rzeczach

pozdrowienia nie trybiacy chlopczyku

Ostatnio edytowano So cze 18, 2005 1:00 am przez Jakub Mazur, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:02 am 

Rafał Malczyński napisał(a):
O kurde.. ale blysnoles :lol: skubany jestes... przez 4 godziny naskrobales takiego obszernego posta... respect :lol: .......

Ale Ty wyszczekany jesteś, widać tresura pierwsza klasa.
Jak sobie przypominam to w Tarnowie jakiś taki cichutki przestraszony boraczek co najchętniej za swój aparacik by się schował a tu taki mistrz słowa pisanego, teraz wiem dlaczego tylko 80 punktów, jak Ty prostej matematyki nie potrafisz. Takimi tekstami na tym pieknym forum to naprawde dużo nie zwojujesz.
Zrób tak na żywo, prosze daj mi pretekst żeby cię pogłaskać po tej pustej główce.

Ostatnio edytowano So cze 18, 2005 12:05 am przez Maciej Bartoszek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:03 am 

Widze Panie Macku ze nie napisal Pan nic odnosnie mojego posta oprocz tego ze chce na boku dorabiac i jak to pieknie ujales ze jestem post makerem :D Zadnej odpowiedzi na moj post :?: :wink: Dla niewiedzacych PW ZNACZY PRYWATNA WIADOMOSC...a moze po prostu chcecie sie poklucic i zjechac kogos przy wszystkich? Oj nie ladnie Panowie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:05 am 

BRONEK napisał(a):
Widze Panie Macku ze nie napisal Pan nic odnosnie mojego posta oprocz tego ze chce na boku dorabiac i jak to pieknie ujales ze jestem post makerem :D Zadnej odpowiedzi na moj post :?: :wink: Dla niewiedzacych PW ZNACZY PRYWATNA WIADOMOSC...a moze po prostu chcecie sie poklucic i zjechac kogos przy wszystkich? Oj nie ladnie Panowie :wink:

Na moje pytanie kogo jeszcze tutaj interesuja zawody i prosbe o komentarz przepisow zaproponowanych przez Macka tez nikt nie zareagowal a tak latwo mozna napic pare postow!!

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:10 am 

Chyba mnie nie zrozumiales :D Moze wreszcie wejdziemy albo wejdziecie na PW a nie bedziecie zasmiecac forum bo wtedy mozna bylo zrozumiec to jako ,,pod wplywem emocji'' ale teraz ? Dajcie wreszcie sobie luz i swoje problemy pozalatwiajcie poza tym tematem. Czlowiek jest ciekaw jak bedzie z tematem truggy/mt a tu sie ludzie wyzywaja... PW PW PW PW PW PW PW PW PW PW PW

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:13 am 

Jakub Mazur napisał(a):
Na moje pytanie kogo jeszcze tutaj interesuja zawody i prosbe o komentarz przepisow zaproponowanych przez Macka tez nikt nie zareagowal a tak latwo mozna napic pare postow!!

Jego propozycja nie eliminuje buggy z wyscigow MT.

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:17 am 

BRONEK napisał(a):

Do, którego Twojego posta mam się odnieść ?? do tego wyżej ?? a cóż tam takiego cennego i wymagającego komentarza się znalazło ?? Nie widze tam ani słowa które by do tematu nawiązywało.

BRONEK napisał(a):
Czlowiek jest ciekaw jak bedzie z tematem truggy/mt a tu sie ludzie wyzywaja... PW PW PW PW PW PW PW PW PW PW PW

Jesteś ciekaw co będzie to usiądź spokojnie i czytaj, a nie staraj się być tutaj rozjemcą, bo rozjemca silny być musi, a Tobie tej siły to troche brakuje.

Tytuł:
PostNapisane: So cze 18, 2005 12:17 am 

Kuba napisał(a):
Jego propozycja nie eliminuje buggy z wyscigow MT.

Dzieki za odpowiedz ale przeczytaj dokladnie pkt o wielkosci kol - jezeli ustalimy kola wielkosci np 6 cali to raczej taki model nie bedzie wygladal jak buggy!

Ale fajnie ze ktos pisze na temat, dzieki!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona