Witam Mam HPI RS4 nitro 3 Evo i powiem tak, autko jest świetne ale zanim zaczęło się nim naprawdę jeździć fajnie to musiałem utwardzić amorki, na oryginalnych ustawieniach tak się kładł w zakrętach że czasm przychaczył podwoziem o asfalt (prześwit około 0,5 - 0,7 cm). Zmieniłem wszystkie drążki na regulowane (na oryginalnych jest za duży kąt pochylenia kół i zdziera niemiłosiernie opony po wewnętrznej stronie z tyłu zwłaszcza), koła na piankowe Elegi 37 i 40. Aparaturę Sanwy (taka jest w zestawie choć jest pod logiem HPI) na Futabe 3PM FM. Teraz autko jest nie do poznania, przetestowałem je trochę po zawodach na torze w Rudzie Śląskiej. Jednak na ten tor był ustawiony trochę za twardo - asfalt nie jest idealny, ale jeździło się świetnie żadnych zbednych poślizgów autko szło jak po sznurku. Polecam to autko jest naprawdę fajne na początek i dostępność części jest bardzo dobra, predkość jaką podaje HPI to 70+ km/h ale pewny nie jestem czy tyle pociągnie wyciągnięte z pudełka (oczywiście po dotarciu

).
http://www.hpi.pl/sklep/index.php/cPath/34_35
PS Karoserie oryginalne dawane w zestawie sa daremnej jakości i kiepsko oklejone ale nie zmniejsza to frajdy z śmigania.

GG: 6144700, SKYPE: SForrest_PL