Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So maja 09, 2026 4:14 am

Autor
 Tytuł: PIERWSZY MODEL
PostNapisane: Cz kwi 07, 2005 10:09 pm 

Witam!
Chciałem się zapytać czy ten model http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46616912 byłby dobry na początek. Nie chce uzywac modelu do zawodow tylko do domowych zastosowan :) Slyszalem ze rtr smartecha sa jeszcze dobre na poczatek ale u rojny juz ich nie ma moze ktos wie gdzie mozna je dostac??
Moze ktos zna jeszcze jakies w miare dobre rtr??
Pozdrawiam!!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 07, 2005 10:30 pm 

Witaj

Strzerze mowiac to sie zastawialem kiedys na tym modelem ale doszedlem do wniosku ze wolalbym modele torowe. Ale z tego co wiem i z innych wypowiedzi to nie krytykowali tego modelu jak na poczatek co prawda nie osiaga on predkosci 60km/h bo tak chyba bodajze podaje producent tylko osiaga kolo 40km/h ale to i tak jest bardzo duzo jak na pierszy model( przynajmiej tak mi inni mowili ) Ale mysle ze to fajna rzecz jak na pierszy raz, bo przeciez nie wiadomo czy wogole wciagnie Ciebie modelarstwo. Ja tez tak kumulowalem pieniazki i zreszta kumuluje dalej bo postanowilem sobie kupic raz a pozadnie. :)

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 07, 2005 10:40 pm 

A co myślicie o tym na poczatek http://madickie.pl/index.php?m=ass&s=2x ... d_ass=5951

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 08, 2005 8:00 am 

Czesc!
Jak chcesz kupic bagusa to ja mam do sprzedania 4WD z silnikiem i serwem. Model jest dobry zdobyłem nim wicemistrza polski w 2003 roku!!

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 08, 2005 9:06 am 

lewyp napisał(a):

Mad ma naped 2WD i przy mocniejszym silniku moze byc trudny do opanowania

www.krc.prv.pl

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 08, 2005 9:58 am 

lewyp napisał(a):

Cena jest taka a nie inna bo aparatura lepsza, z moich malych informacji z tego co pamietam to ta aparatura ma zapis na 10 modele. Tyle co ci moge powiedziec o samej aparaturze, bo o samym modelu nie wiele sie odemnie dowiesz. Ale gdzies tutaj chodzi zwrokowa go zapamietalem jakis uzytkownik z takim rysunkiem pod nickiem buggy poszukaj go on sie chyba zna :)

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 10, 2005 12:14 am 

Poruwnujac to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46616912 do mad fighter rtr to co opłacałoby się bardziej na początek i co byłoby lepsze??

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 23, 2005 1:04 pm 

ja bym wybral tego z mikrozabawek 8) bo ma naped 4x4

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 23, 2005 4:33 pm 

Zdecydowanie doradzam mada :) Mam taki modelik juz od roku i jest naprawde fajny :) może i tylko 2wd ,przez co faktycznie przy jego osiagch jest ciezki czasem do opanowania ,ale za to bedziesz z niego bardzo zadowolony :) Jest świetnyw terenie ,bo na asfalcie to tylko po zmianie opon da sie jakos racjonalnie smigac ,bo kreci baczki w miejscu i pali gume :) W porównaniu do tego z allegro -Lepszy byłby ten z allegro bo to 4x4 ,ale mad ma lepsza aparature (no ja akuratnie kupilem mada w oemie i jezdze na sanwie dash saber) ,wiec mozemy popatrzec w przyszlosc :) No i moge jeszcze dac madowi rekomendacje za wytrzymalosc -model jest bardzo silny i trudno go rozwalic -wjechałęm raz w nim mur i tynk odpadł solidnie ,a na madzie tylko lekkie obtarcie na przodzie - pozatym jest w miare skoczny :) Ja też teraz planuje kupno czegos lepszego -generalnie patrza w strone spalinki ,tylko ze nie moge sie zdecydowac czy lepsze znów buggy czy torówka...

Pozdro

sudi