Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 02, 2026 10:59 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor
PostNapisane: N kwi 03, 2005 12:26 pm 

Czy w zwiazku ze smiercia Papieża nie nalezało by przesunac zawodów MP w Łomiankach? wg mnie było by to bardzo sluszne posuniecie z uwagi na to iz wszystkie imprezy sportowe zostały przełozone, i nalezało by aby swiat Modelarstwa równiez złozył Hołd najwiekrzemu Polakowi w Historii Swiata.

Abit IC7-G
512 ddr
Grafa? zastepcza GF2:/
Obudowa? Brak :D

!! I N T e L R A C I N G T E A M !!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 03, 2005 3:18 pm 

Może i masz rcaje Macieju, ale to nie będzie takie proste...

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 03, 2005 3:20 pm 
Raflee

Zgadzam sie z Toba... Wszystko co mialo sie odbyc - mecze i te sprawy zostaly przelozone i troche glupio by bylo jakby w ten weekend odbyly sie zawody :? wkoncu caly kraj jest w zalozbie...

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 03, 2005 3:47 pm 

spokojnie, nie popadajmy w skrajności - poodwoływane lub poprzekładane na termin późniejszy były te wydarzenia, które miały mieć miejsce w ten weekend - zawody są w przyszły - już po pogrzebie Papieża, więc ja osobiście nie widzę takiej potrzeby...

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 03, 2005 4:25 pm 

Rafał Piesio napisał(a):
spokojnie, nie popadajmy w skrajności - poodwoływane lub poprzekładane na termin późniejszy były te wydarzenia, które miały mieć miejsce w ten weekend - zawody są w przyszły - już po pogrzebie Papieża, więc ja osobiście nie widzę takiej potrzeby...

nie wiem jak inni ale ja widze, czuje sie polakiem i chciałbym pokazac moje ubolewanie nad śmiercią tego wielkiego człowieka...

Abit IC7-G
512 ddr

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 03, 2005 5:03 pm 

Maciej Litwin napisał(a):
Rafał Piesio napisał(a):

nie wiem jak inni ale ja widze, czuje sie polakiem i chciałbym pokazac moje ubolewanie nad śmiercią tego wielkiego człowieka...

Każdy z nas cierpi i ubolewa nad tym co sie stało. Odszedł od nas Wielki Polak , Wielki Człowiek i zrobił to z godnością na jaką przystało Polakowi.
Jednak żałoba jest w nas i nie można wywewnętrzniać jej zbyt długo na zewnątrz bo przejdzie w zgorzknienie. Wielu ludzi nawet z tego forum pokazało nam o swojej sile i pomimo trudu i wielkiego żalu w życiu osobistym dalej jest wśród naszej małej społeczności . Żałoba trwa do pogrzebu i ten czas wykorzystajmy na zadumę i refleksję nad naszym życiem i żyjmy dalej całą radością bo tego życzyłby sobie nasz Ojciec Święty. Pozostanie na zawsze wielkim Polakiem i w naszych sercach. Chylę czoła przed każdym słowem jakie wypowiedział i każdym gestem , umiłował drugiego człowieka tak samo jak Chrystus umierający na krzyżu i za to będzie żył wiecznie.

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 03, 2005 7:50 pm 
Raflee

Moim zdaniem lepiej byloby przelozyc te zawody na nastepny weekend... pogrzeb bedzie w srode, czwartek lub piatek, a wiec jesli ktos bedzie chcial pojechac/poleciec do watykanu to raczej nie ma szans wrocic na zawody... jesli nie bylby to MP to nie bylby taki problem, bo jesli kogos ominie jedna eliminacja to mu sie nic nie stanie...

Ja chce byc na tym pogrzebie i jesli bede musial zrezygnowac z finalow to to zrobie...drugiego takiego papierza nie bedzie juz chyba... a sezonow jeszcze bardzo duzo bedzie.

A pozatym przynajmniej pasowaloby zeby ten tydzien zaloby byl... jakos w innych sportach sobie z tym poradzili... i to do tego nie polacy... A wydaje mi sie ze Polska stracila wspanialego czlowieka i powinnismy sie powstrzymac...

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 03, 2005 8:22 pm 

Rafał Malczyński napisał(a):
Moim zdaniem lepiej byloby przelozyc te zawody na nastepny weekend... pogrzeb bedzie w srode, czwartek lub piatek, a wiec jesli ktos bedzie chcial pojechac/poleciec do watykanu to raczej nie ma szans wrocic na zawody... jesli nie bylby to MP to nie bylby taki problem, bo jesli kogos ominie jedna eliminacja to mu sie nic nie stanie...

Ja chce byc na tym pogrzebie i jesli bede musial zrezygnowac z finalow to to zrobie...drugiego takiego papierza nie bedzie juz chyba... a sezonow jeszcze bardzo duzo bedzie.

A pozatym przynajmniej pasowaloby zeby ten tydzien zaloby byl... jakos w innych sportach sobie z tym poradzili... i to do tego nie polacy... A wydaje mi sie ze Polska stracila wspanialego czlowieka i powinnismy sie powstrzymac...
Mysle ze macie racjie ze stracilismy wspanialego czlowieka naszego Ojaca Ale Rafal napisal ze pogrzeb odpbedzie sie w srode albo czwatrek albo piatek hmm albo albo jeszcze niewiemy dokladnie kiedy sie to stanie wiec niewidomo czy jest oczym myslec jezeli chodzi o przekladanie zawodow.Ale chcialem powiedziec ze tak jak napisal Artur <Jednak żałoba jest w nas i nie można wywewnętrzniać jej zbyt długo na zewnątrz bo przejdzie w zgorzknienie. > jzeli bedziemy pograzeni w smutku to dosc dlugo to moze sie to zle skonczyc .Ogladajac te wrzystkie relacje Pewna kobieta powiedzial ze Jan Paweł ll niechcial by zeby ludzie byli pograzeni w smutku.Zaloba wedlug prezydeta ma trwac do pogrzebu a mysle ze on sie odbedzie najpuzniej w czwartek z tego co szukalem na internecie.Pamietajcie jezeli bedziemy nieszczesliwi to nasz Papiez tez bedzie nieszczesliwy bo on wrzystko co robil robil dlanas.

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 03, 2005 8:27 pm 

Rafał Malczyński napisał(a):

PoPieram Cie w 100% równiez sie chce wybrac z mama na pogrzeb:(

Abit IC7-G
512 ddr

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 03, 2005 9:28 pm 

Panowie po pierwsze to pogrzeb jest prawie na pewno w czwartek. Po drugie sam jestem bardzo smutny z powodu odejsica ojca swietego ALE - OJCIEC SWIETY PRZED SMIERCIA POWIEDZIAL DOKLADNIE TO CO POWIEDZIAL CHRYSTUS - NIE PLACZCIE ZA MNA BO JA ODCHODZE DO LEPSZEGO SWIATA. Jest w nas smutek ale mysle ze ojciec wszystkich ludzi nie bylby zadowolony gdybysmy byli smutni dlatego uwazam ze zawodow nie ma co przenosic. A odbeda sie one po pogrzebie wiec na prawde mysle ze nie powinno sie tu nic zmieniac.

II Vice mistrz Polski 2005 na asfalcie w klasie Mikro Open
Sprint 2 plus Xray M18MT

Tytuł: .
PostNapisane: N kwi 03, 2005 9:47 pm 

Mnie się wydaje że to jednak była by słuszna decyzja. Jeśli pogrzeb odbędzie się w czwartek albo piątek to uważam, że zawody należałoby przełożyć.

X-RAY T1 Facotry Kit 2005 :D
Sprzedam TL 01 z aparatura, akumulatorami, kołami i wieeeele innych

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 7:46 am 

Informację tę przekazuję w im. P. Zbyszka Ciećwierza, z którym rozmawiałem w dniu dzisiejszym, a który nie może z powodów technicznych z Internetem sam zamieścić jej na forum:

Jest gorąca prośba o wypowiedzi zawodników, co do przełożenia zawodów MP w Łomiankach o jeden tydzień, ze względu na żałobę po Papieżu. Jest prawdopodobne, że zawody dałoby się przesunąć o tydzień, ale p. Zbyszek chce, aby decyzja ta była wynikiem woli większości zawodników.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 9:57 am 

Zgadzam się z wypowiedziami Marcina, Artura i Rafała. Tak jak Wy wszyscy, wszyscy Polacy i ogromna większość ludzi tego świata odczuwam wielki żal i smutek z powodu odejścia Największego Człowieka wszechczasów, będąc jednocześnie dumnym Polakiem, bo to przecież ukochany nasz rodak. Nie ma Go już wśród nas, ale wszyscy wiemy, że w naszych sercach pozostanie na zawsze. Wszystkim jest nam bardzo smutno... ale czy Nasz Ojciec Święty chciałby tego byśmy byli smutni? Przecież On tak kochał wszystkich ludzi, a zwłaszcza młodzież. Wiemy, że On już jest szczęśliwy i tam "na górze" będzie czuwał, chronił nas i wspierał dalej.
Myśle, że MP powinny się odbyć normalnie, a My wszyscy przez pamięć i hołd dla Ojca Świętego powinniśmy starać się być lepszmi ludźmi.
Oczywiście, że można przekładać imprezy, ale ten kto choć trochę nie był zaangażowany w organizację tych MP, nie zdaje sobie sprawy ile problemów (różnych, nie będę ich nawet wyliczał - to tylko wie p. Zbyszek Ciećwierz) jest z tą imprezą.
Na koniec... zawsze będziemy pamiętać o Naszym Ojcu Świętym, dlatego nie pozwólmy Mu się smucić, On przecież by tego nie chciał...

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 10:00 am 

Krzysztof Rafalski napisał(a):
Zgadzam się z wypowiedziami Marcina, Artura i Rafała. Tak jak Wy wszyscy, wszyscy Polacy i ogromna większość ludzi tego świata odczuwam wielki żal i smutek z powodu odejścia Największego Człowieka wszechczasów, będąc jednocześnie dumnym Polakiem, bo to przecież ukochany nasz rodak. Nie ma Go już wśród nas, ale wszyscy wiemy, że w naszych sercach pozostanie na zawsze. Wszystkim jest nam bardzo smutno... ale czy Nasz Ojciec Święty chciałby tego byśmy byli smutni? Przecież On tak kochał wszystkich ludzi, a zwłaszcza młodzież. Wiemy, że On już jest szczęśliwy i tam "na górze" będzie czuwał, chronił nas i wspierał dalej.
Myśle, że MP powinny się odbyć normalnie, a My wszyscy przez pamięć i hołd dla Ojca Świętego powinniśmy starać się być lepszmi ludźmi.
Oczywiście, że można przekładać imprezy, ale ten kto choć trochę nie był zaangażowany w organizację tych MP, nie zdaje sobie sprawy ile problemów (różnych, nie będę ich nawet wyliczał - to tylko wie p. Zbyszek Ciećwierz) jest z tą imprezą.
Na koniec... zawsze będziemy pamiętać o Naszym Ojcu Świętym, dlatego nie pozwólmy Mu się smucić, On przecież by tego nie chciał...

Zgadza się, tym bardziej że MP odbędą się po pogrzebie Ojca Świętego

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 11:29 am 
Raflee

Rozumiem... ale z drugiej strony jesli jest taka mozliwosc, aby przesunac zawody to po co koniecznie chcecie je miec w ten weekend?

Zobaczcie co sie dzeije w internecie i telewizji... caly czas sa programy itp. poswiecone Papiezowi - oni juz zrezygnowali ze swojego programu jaki mieli na ten tydzien...

Moim zdaniem organizowanie zawodow nawet nei tydzien po smierci byloby troche nie na miejscu... nikomu sie nic nie stanie, jak bedzie mial tydzien wiecej na przygotowanie sie, a przy tym w jakis sposob bedzie widac ze modelarze to tez ludzie i sa dla nich sprawy wazniejsze niz bycie na zawodach... Organizatorzy tez sa ludzmi i wydaje mi sie, ze rozumieja wszystkich, ktorzy sa za przlozeniem zawodow...

Badzmy ludzmi i pokazmy, ile Papiez dla nas znaczyl [*] :(

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona