Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt cze 23, 2026 4:26 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 17, 2005 7:41 pm 

[quote="mck"Jestem ciekaw co Ty Han_ byś wybrał Savage RTR 25 czy Savage 3.5 za połowe ceny ??[/quote]

Hipotetycznie to bym wolał dozbierac troche i kupić S25 (tak w ramach zasady chytry traci dwa razy) na szczescie ta sprawa mnie niedotyczy.

Savage'a SS 4,6 - gone
Nitro RS4 EVO 3 - gone
Xmods

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 17, 2005 9:57 pm 

BRONEK napisał(a):
Chyba nie polowa ceny bo gdyby tak bylo kazdy by bral tego 3.5rtr zamiast 4,11rtr sprzedal ten silnik 3,5 i dokladajac zaluszmy ta roznice polowy pomiedzy 4,11 mogl sobie wsadzic niezlego potwora...Gdzie Ty wyczytales ze bedzie o polowe tanszy albo nawet troche mniej niz polowa?

Pokaż mi w którym to ja miejscu napisałem ze Savage 3.5 będzie kosztować połowe mniej niż Savage 25 ??!!??!!??
Czy ty wiesz ile będzie kosztować ??

Wiem, że to hobby to niezły posysacz pieniędzy, ale są ludzie którzy też by chcieli mieć model a nie mają tyle kasy żeby kupić to co dusza zapragnie. Czasami mozolnie zbieraja pieniądze na model, ma np 1500 przeznaczone na ten cel ale np na model za 1600 już go nie stać. Więc myśle że taki właśnie człowiek kupi sobie takiego Savage, bo otrzyma dobry model i przy okazji w przyszłości będzie mógł go rozbudować.

Jak nie rozumiesz wiadomości to przeczytaj ją kilka razy aż zrozumiesz !!

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 17, 2005 10:53 pm 

Nie wlasnie nie wiem ile bedzie kosztowac dlatego sie pytalem :)A po co zaczynac nowe klutnie itp walic od groma wykrzynikow i wyzywac sie.Zycie jest za krotkie aby takie rzeczy robic jesli ktos jest w bledzie nie wazne kto to powinno sie spokojnie to wyjasnic wiec calm down :) .MCK: ,,Jestem ciekaw co Ty Han_ byś wybrał Savage RTR 25 czy Savage 3.5 za połowe ceny ?? '' Wracajac do tematu to co sadzicie czy to pomoze Savageawi sie odswierzyć?

P.S Co do tego zdania z mozolnym zbieraniem to przeciez nic takiego nie mowilem.Przeczytaj co napisales do Hana_ Jestem ciekaw co Ty Han_ byś wybrał Savage RTR 25 czy Savage 3.5 za połowe ceny ?? to z tego wynika ze ten ktos juz ma pieniadze i to kwestia wyboru wiec powiedzialem co by mozna bylo zrobic jesli bylo by kogos stac na savage 25RTR biorac pod uwage ze ten ktos moglby kupic savage 21 RTR za prawie polowy ceny 25RTR :)

Tytuł:
PostNapisane: Pt lut 18, 2005 9:22 pm 

Ale tak wogóle to ten savage 3.5 przerobiony z savage 21 to w miare dobry sprzęt? Czy już lepiej kupić savage 25.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2