hahahaha no rejestracja to jest jakaś chora sprawa

Sam musiałem szukać kontaktu do kogokolwiek kompetentnego, w końcu jakoś przez giełdę cudem dotarłem do jednego z administratorów na GG i wyprosiłem przyspieszenie aktywacji - a i tak czekałem ze 3-4 dni bezskutecznie.
Ja jestem antyfejsbukowy, z resztą, takie szybkie akcje pytanie-odpowiedź i ogólna formuła dupoksiążki w zakresie grup tematycznych jedynie zubaża całe środowisko. Jest to ogromny krok wstecz jeżeli chodzi o wymianę doświadczeń i tworzenie bazy wiedzy.
Na forum bardzo fajnie czyta się niektóre, niestety archiwalne już tematy, sam dołączyłem stosunkowo niedawno
(lecz jako laik, nic wnieść pożytecznego nie mogę) więc jedynie mogę popatrzeć na aktywność w ubiegłych latach. Obecnie jest może z 5-6 aktywnych "postujących" a reszta jak pisał Crazy383 skupiona na giełdzie.
Sam jestem moderatorem na forum motoryzacyjnym i "mamy" ten sam problem, jeszcze rok-dwa temu na prawdę tętniło życiem.
Na moje oko, w naszym przypadku przez upowszechnienie się grup na FB i stron "personalnych" ruch zmalał o jakieś 50%... reszta to pozostałe czynniki