@Mrozio07,
Nie wiem co Cię zabolało i skąd ten hejt, ale chyba źle rozumujesz. Ja tu nikomu nie pociskam, ale prawda jest taka, że jak chcesz aby wszystko miało "ręcę i nogi" to tak to wygląda. Ja też tak na początku myślałem i miałem TC4 RTR, a jest jak już pisałem wyżej. Z doświadczenia wiem(mam hsp bronka), że z modelem za 500zł nie ma zabawy, bo bronek pęka i jest udręka. MST nie jest ze złota, ale jak wrzucisz tam elektronikę do driftu z najwyżej półki + upgrade'y itp itd to wychodzi fortuna.
PodwozieComboSerwoVertical battery holderWahacze na przódWahacze na tyłDo tego części typu sprężyny różnej twardości, zębatki do CS-a, oponki, koła, bezsłupkowe montowanie karoserii, karoserie itd. I nie zrozum mnie źle, ja się tu nie chwalę, dlatego Ci to pokazuję, abyś to sobie uświadomił.
Według mojej opinii, modelarstwo RC jest drogim hobby i dużo łatwiej jest wydać tu fortune niż na zbieraniu znaczków. Bądźmy poważni.
Ja miałem dwie apki GT3B, która będzie kosztować około 200zł i obie padły w dziwny sposób. Teraz mam DX4S i działa jak należy, ale swoje też kosztowała.
Wracając do tematu. Napisz piter511 w jakim terenie będziesz użytkował model? Czy będzie to bardzo ciężki teren typu wysoka trawa spore wyboje itd czy może coś płaskiego, ubitego? Bo np w ciężkim terenie tym Asso nie poszalejesz, za to na płaskim się sprawdzi dużo lepiej od takiego HPI MT

. Ostatnie trzy linki to strady i ten trzeci to strada XB gdzie B oznacza buggy.