|
Witam Na sprzedaż mam model HPI truggy trophy Nitro 4.6 Maszyna jest piekielnie szybka. Jestem w jej posiadaniu dość krótki czas-kupiłem używay model. Silnik ma dobrą kompresje , opony w stanie dobry+. Auto ma założone nowe serwo skrętu HPI (stare już nie miało siły kręcić kołami) oczywiście stare dokładam do zestawu. W cene ogłoszenia wchodzi: Model samochodu aparatura zestaw startowy (grzałka butelka do paliwa podstawowe klucze) starterbox firmy nosram +akumulator żelowy do starterboxa Zapsowa świeca buteleczki z olejkami eksploatacyjnymi Nowe częśći takie jak: przednie kardany ok 160zł nowe w sklepie jedna nowa świeca tylne axle jakies wahacze , piny , zwrotnice , piasty nowy termometr HPI uszczelki wydechu przewody paliwowe cała nie otwarta butelka paliwa 25% akumulatory AAA szt 12 (niestety bez ladowarki) - są nowe i jeszcze nie wymagały ładowania
Prawdopodobnie są jeszcze jakieś rzeczy których nie opisałem ale daje wszystko co mam do modelu. Model jest używany co widać ale nie jest zgruzowany , silnik zalewany zawsze ARO , filtr czyszczony i zalewany olejkami. fotki na pw Cena 1290zł
|