Tobiasz trochę w gorącej wodzie kąpany
Co do śruby i innych problemów - powinienneś dokładniej czytać, to co Ci ludzie piszą. Całą stronę żalisz sie na jakaś tajemnicza apkę, że to , że tamto, ale ani razu nie odpowiedziałeś na 1 proste pytanie: CO TO KU...A ZA APKA JEST! ? Nie ma na niej żadnego napisu? Nic/?! Nawet w środku, gzi baterie? Ew. Gdy włączasz zasilanie apki, to na ekranie nic nie wyskakuje??
Śruby - też powinienneś wstawić fotkę tej Twojej śruby. Oki, nie masz jak - spoko. Ale to jest imbusowy łeb, czy jaki? Strzelam, że na 70 % imbus, pewnie tak 3 mm . Fakt, nie widać w jakim jest stanie, piszesz tylko, że zjechany mocno. Czasem, po tych patentach z Colą, a nawet przed nimi , wystarczy po prostu bardzo dobry śrubokręt zastosowć. Nie wiem, jakiego używasz. Jak nie da się po Coli i masz nawet dobry śrubokręt i spróbujesz odręcić i się będzie ślizgał w łbie, to chyba jedyna sposób przed nawierceniem (tej , czy innej śruby w przyszłości) to próba zastosowania śrubokręta z taką gwiazdą na końcu - Torx, czyjakoś tak to sie zwie. Ja tak kilka razy odkręcałem małe imbsy w Savku XS, gdy właściwym już nie było szans. Czasem gwiazdka odpowiednio dobrana, jeszcze coś załapie.
I wiecej cierpliwości. Pośpiech ponoć dobry jest przy lapaniu pcheł i sraczce
Co do piły - to moze od razu zamontuj do niej kółka , sterowanie etc i nią jeździj, a nie kombinujesz, gdy Ci piszą , skąd wziąć właściwe części.
Aha, Fail safe - natychmiast sprawdź ten punkt!!!! Tzn. Postaw Auto tak, by koła były w górze, odpal (gdy piłę już ogarniesz

), daj lekko gazu. Gdy koła się bedą kręciły - WYŁĄCZ ZASILANIE APKI! Gdy auto zatrzyma się -
raczej jest wszystko oki. Gdy jednak po wyłączeniu apki, koła nadal będą sie kręciły, to stary , ciesz sie , że nic sie nikomu do tej pory jeszcze nie stało!
Pozdro!