Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 4:12 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor
PostNapisane: N sty 09, 2005 1:02 am 

Nie kumam czemu założony prze zemnie temat został zamknięty ???
Czyżbym złamał jakiś regulamin?

Przepraszam że zakładam nowy temat ale... mam pytanko

do GEX możesz podać namiary na ten sklep ?

Aha, kanon45:: ja niestety nie mieszkam w tak wielkim mieście, tylko na wsi, nie mam stałego dostępu do internetu, tak wiec nie mam tak wielkich możliwości w poszukiwaniach ukochanej zabawki, dlatego moje szukanie czegoś w sieci to po prostu nic innego jak szukanie igły w stogu siana.
Nawet wasze forum zanim je przeczytam to minie z kilka miesięcy.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N sty 09, 2005 3:55 pm 

Przepraszam ale czegoś nie rozumiem skoro mieszkasz na wsi to gdzie będziesz jeździł 130km na godzine ?

Tytuł:
PostNapisane: N sty 09, 2005 6:23 pm 

Rysora napisał(a):
Przepraszam ale czegoś nie rozumiem skoro mieszkasz na wsi to gdzie będziesz jeździł 130km na godzine ?

Dobre :D naprawdę :D

A bo widzisz mam koło domu parę kilometrów drogi położonej asfaltem, poza tym są parkingi tu i tam :lol:
Wiec jak jest gdzie się samochodem dużym rozpędzić prawie do 200km/h, to modelem do 130km/h też się będzie dało :)

Ale sklepu niestety tu nie mają z modelami RC.

Tytuł:
PostNapisane: N sty 09, 2005 7:24 pm 

A to przepaszam ale parkingi to macie wielkie da sie na nich 130 jechać :shock: a ja biedny nie mam gdzie nawet z prędkością 40km/godz. pojeździć.
A jeśli chodzi o szukanie w sieci musisz odrzałować pare godzin najlepiej w sobote albo niedziele bo taniej i poszukać na www.ebay.com takie wielkie allegro w stanach.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 10, 2005 1:09 am 

No na parkingu to ja bym chyba nie próbował jechać 130km/h :D mówiłem tak ogólnie o drogach, jest parę prostych gdzie można się ładnie ustawić żeby było widać spory kawałek trasy :)
W ten wekend trochę sobie posiedziałem na necie, przeglądałem trochę wasze forum :)
Co do ebay.com to znam już to od jakiegoś czasu, ale ja coś szukam w Polsce, coś co jeździ szybciej niż 50km/h i kosztuje do 2000zł.
Ale coś mi się wydaje że żeby pojechać szybciej na modelu 1/10 to będę musiał przeprowadzić niezły Tuning :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 10, 2005 9:54 am 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
Łukasz L napisał(a):
Rysora napisał(a):

Dobre :D naprawdę :D

A bo widzisz mam koło domu parę kilometrów drogi położonej asfaltem, poza tym są parkingi tu i tam :lol:
Wiec jak jest gdzie się samochodem dużym rozpędzić prawie do 200km/h, to modelem do 130km/h też się będzie dało :)

Ale sklepu niestety tu nie mają z modelami RC.

wiesz moje zdanmie jest takie:
Bez sensu stawiać na taka prędkość ponieważ:
Nie ma sie gdzie rozpędzić (no u ciebie jest ;) )
Nie wychamujesz tak łatwo modelem
Bardzo trudno jest nim kierować przy tak dużej prędkości

moje zdanie jeśli nie jesteś wprawiony w kierowaniu modelem (nie zabawką :!: ) to raczej wątpie że utrzymasz model

POZDRAWIAM

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 11, 2005 12:28 am 

No więc tak, postanowiłem na razie zrezygnować z tak wielkiej prędkości, bo raczej kaski mi nie starczy, na takie monstrum :)
Będę szukał coś żeby nie przekroczyło 2000zł. czyli coś tam znajdę :D

SeQ_PL:: masz rację że taki model będzie dość ciężko prowadzić, a przy tym łatwo rozwalić i koniec zabawy. Nie pomyślałem o "hamulcach", przecież zatrzymać model ważący z 3kg z prędkości 130km/h, może się kiedyś nie udać :D
Tak więc ja szukam dalej info o modelach (możliwe że będę miał stały net :D ) w tedy to będę mógł szczegółowo przeszukać zasoby internetu :)
Aha jeśli chodzi o moje umiejętności w prowadzeniu modelu na razie elektrycznego, to jest coraz lepiej, teraz trenuję w domu po panelach dryfty :D z drzwi do drzwi :)
Jeszcze jedno albo mi się wydaje albo tak jest, że lepiej się jeździ bez karoseri ?

Tytuł:
PostNapisane: So sty 15, 2005 9:36 am 

Do pogadania gdzie sie wyciagnie 130km/h modelem zapraszam na HP.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ]