|
Witam wszystkich,
Jestem posiadaczem nadajnika Traxxas TQi 2,4GHz ze stacją dokującą na iphona i telemetrią. E-revo wraz z tym nadajnikiem przeleżało rok nie używane. Zebrałem się wczoraj za uruchomienie modelu, wpiąłem zasilanie, uruchomiłem nadajnik. Wszystko gra. Ale podkusiło mnie wpięcie iphona do telemetrii. Zaraz po uruchomieniu aplikacji prośba o aktualizację softu. Klikam OK. Po chwili komunikat, że aktualizacja nieudana, spróbuj ponownie. Próbuje ze 3x ale nic to nie daje. Zwróciłem jednak uwagę, że zielona dioda ON przestała świecić. Wymieniłem baterie, nadal nic. Widaj jednak, że dioda się żarzy baaardzo delikatnie po włączeniu. Poprawiłem wszystkie styki, bez zmian.
Mam więc nowy nadajnik, NIGDY nie użyty i już zepsuty. Ma ktoś jakieś doświadczenia? Wyczytałem na jakimś angielskojęzycznym forum, że zdarzały się przypadki, że następowała awaria oprogramowania podczas aktualizacji. Nikt jednak nie pisze co z tym zrobić?
_________________ Pozdrawiam PiotrTRAXXAS SLASH 1:10 4WD BRUSHLESSTRAXXAS E-REVO 1:10 4WD BRUSHLESSKRAKÓWhttp://picasaweb.google.pl/piotr.slash/
|