Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 7:40 pm

Autor
PostNapisane: N paź 06, 2013 7:58 am 

Witam

Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Hyperka. Jako początkujący w temacie nitro mam kilka pytań. Pierwsze i najważniejsze to, czy nie przepłaciłem. Sprzedający twierdzi, że bardzo tanio go wylicytowałem, i że to ogromna okazje. Ale to jest opinia sprzedającego. Jaka jest prawda? Wklejam opis za aukcji na której go kupiłem i proszę o opinie.

Hyper 7 and spares !
I'm selling my hyper that a bought for my son as he has lost interest in it,
The hyper has some modifications ie hong nor force 36 upgrade engine and fastrax race exhaust , as you can imagine this is a very fast buggy !!! And not just fast it's got loads of off road power.
I'm throwing in a tool box full of spear parts for the buggy.
I'm also throwing in two custom made lifo battery that cost £60 and a electronic speed controller that also cost £60 also a custom electric motor bracket , just in case anyone would like to convert to electric . The hong nor engine is quit new probably ran about 15 tanks of fuel and always had after run oil.
This buggy is in good condition for a off road buggy and every thing 100 percent works!
Grab a total bargain as my reserve is low.

I kilka zdjęć z aukcji
http://www.ebay.co.uk/itm/Hyper-7-/3709 ... true&rt=nc

Jak widać dałem za ten komlecik 500 PLN. Myślę, że to dobra cena.
Co sądzicie o silnikach Hong nor? Co to za firma? Dobre to to?
Na zdjęciach widać drugi komplet kół z felgami. Opony te nie wyglądają na terenowe. Czy dużo będzie trzeba włożyc pracy i pieniędzy, żeby w przyszłości polatać tym troche bokiem?

Reszta postów i pytań jak już będe go miał w domu :-) Pewnie będzie jeszcze tego dużo.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: N paź 06, 2013 9:58 am 

To chyba twój 1 model,za tą cenę w porządku(raczej nie przepłaciłeś,zależy od stanu).Hong nor nie znam firmy więc nie będe się wypowiadał na jej temat.
Z tego co widze na zdjęciach filtr ma tylko jedną warstwę,troche badziew :roll: Widać także że w pudle jest 3-ci komplet kół.Co do latanie bokiem:
Z bagusa offroad raczej super driftowozu nie zrobisz :lol: Ja zakładam zjechane do zera kółka proline'a to troszke bokiem idzie ale bez rewelacji.
Fajnie że dostaniesz klucze i oleje,zawsze pare zł zostanie w kieszeni.

Savage X 4.6/Absima CR3P #2/
Losi 8ight 2.0 eu/OS MAX-21VZ-B
[SPRZEDAM WSZYSTKO Z OPISU]-14.06.2017

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość