Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 05, 2026 10:02 pm

Autor
PostNapisane: Pn cze 10, 2013 4:03 pm 

Na sprzedaż trochę konkretnych rzeczy i troche szpargałów:

Zdjęcia przedmiotów https://plus.google.com/photos/10622841 ... w5K6wLrxBg
Modele:
Model 1:10 on-road do driftu. Jest to model Flying Fish zmodyfikowany i przystosowany do driftu. Serwo oraz silnik zostały przeniesione na przód, zmodyfikowany został układ skrętny, zablokowany tylny dyferencjał, wyeliminowane luzy, usztywnione zawieszenie, usztywniony cały model, założone kardany na przód, aluminiowe zwrotnice i hexy, zrobione mocowanie karoserii na rzepy, i mocowanie pod lipo, dodana regulacja rozstawu osi, opadu wahaczy oraz sztywności podwozia (poprzez odkręcanie bądź przykręcanie słupków łączących górną i dolną płytę), modyfikacja amortyzatorów. Główną zmianą była przeróbka płyty podłogowej jak i górnej oraz wieżyczek zrobiona z laminatu. Wszystkie niedociągnięcia fabryczne zostały poprawione, a dzięki zastosowaniu laminatu cała konstrukcja jest sztywniejsza, wytrzymalsza i lżejsza aż o 100g (co przy wadze 1 kg jest dużo). Model sprzedaję bez elektroniki, na kołach do driftu (opony są ok, ale felgi brzydkie). Dodaję części leżace wokół modelu-GRATIS. Model w bardzo dobrym stanie - 250zł (do negocjacji)
Dodam tylko, że cena może nie jest mała, ale włożyłem w niego mnóstwo serca i spędziłem ogrom czasu dbając o niego;a sprzedaję z powodów finansowych.

Model Ansmann Macnum, kupiony, złożony, przy okazji założone łożyska kulkowe z gumowym uszczelnieniem, i od tej pory stał na półce. Niektóre śruby wkręcone na klej, te w miejscach narażonych na urwanie gwintu. NIGDY NIE UŻYWANY. Obklejona karoseria (tylko część naklejek, resztę dodaję do naklejenia wedle uznania), dorobione oświetlenie(mocne oświetlenie). Zrobione estetycznie, lecz przez moją nie uwagę zrobione dwa włączniki (na lewą i prawą stronę[może sprostuję-jeden włącznik włącza prawą część oświetlenia, a drugi lewą.Schowane są pod karoserią, więc estetycznie to nie przeszkadza]), mozna to przelutować, lecz nie wiem czy jest sens. widoczne tylko od spodu karoserii. Działa bez problemu, razem z baterią 9v (w zestawie). Założony inny spojler (można dać ten co jest w zestawie). Złożony dokładnie wedle instrukcji. Model kupiony na allegro, posiadam paragon i wszyskie papiery. Niestety, zagubiłem gdzieś paragon z łożysk. 310zł (jestem otwarty na wszelkie propozycje : ) )
Fotki na maila.
Mogę dołożyć klucz Titan 2mm za 30 zł z opakowaniem stan idealny.

1.Komplet sprężyn od Team Associated, 6 twardości, (12 sztuk) po parze z każdej, do 1:10 on road - 40zł

2.Silnik wymontowany z zestawu Ansmann macnum kit - clash 21t za 25zł. Nowy, raz podłączony w celu sprawdzenia.

3.Dwa zestawy sprężyn do 1:10 on road , 20 sprężyn w różnych twardościach - 20zł

4.Koła HPI Pirelli w bardzo dobrym stanie, na nie ciekawych felgach (powinna opona odejść od felgi) 4 szt. - 25zł

5.Zawodnicze koła VTEC 30x, nie wiele używane, w bardzo dobrym stanie, na białych felgach typu dysk, 4 szt. - 50zł

7.Własnoręcznie robiony setup dla modeli on-road 1:10, wykonany ze sklejki, z naniesioną kalkomanią i "przyrządami" do mierzenia pochyłu. W miarę precyzyjne, łatwe w obsłudze, ale przede wszystkim tanie! 25zł (fotki na maila)

8.Stare serwo z zestawu rtr, chyba z bycmo. Działa dobrze, długi przewód, ale ma luzy - 6zł

9.Części do Flying Fish I
-podłoga - 10zł
-top deck - 10zł
-wieżyczki amortyzatorów - po 5 zł za jedna
-mocowanie baterii - 5zł
-serwo saver - 10zł

za całość - 35zł!!!

10.3/4 oleju Team Associated 55 wt. 14 zł

DO WSZYSTKICH PRZEDMIOTÓW NALEŻY DOLICZYĆ KOSZTA WYSYŁKI. WYSTAWIENIE NA ALLEGRO TO ŻADEN PROBLEM : ) PO WIECEJ INFORMACJI - 603 671 776 (PROSZE KONTAKTOWAC SIE PO GODZINIE 15)

Ostatnio edytowano Pt lip 12, 2013 1:14 pm przez Michał Mosiek, łącznie edytowano 2 razy

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: So cze 29, 2013 9:50 pm 

Up CENY DO NEGOCJACJI

PostNapisane: Pt lip 12, 2013 1:14 pm 

UP. WARTOOOO.

PostNapisane: Wt wrz 17, 2013 8:20 pm 

up. negocjujcie