|
Jesli to jest 5b to ma silnik 23cm. 26 bylo w wersji ss jak moja. Swoja droga moze sie zastanowie nad sprzedaza swojej baji 5b ss?? Spodobal mi sie elektryk:smile: Moja jest co prawda duzo wiecej jezdzona, ale silnik 26cm, serwo gazu hitec, apka sanwa mx-3fhss 2,4, oslona szarpanki, karton dodatkowych czesci (zebatki, wahacze, inne plastiki, swiece, uszczelki, czesci amortyzatorow, zapasowa uzywana glowica z tlokiem, drugi tlumik, z 8 kompletow roznokolorowych szybek, jakies oleje do amorkow i filtra, 0,5l syntetyka do 2t, itp) , trzy komplety tylnych kol ( piach- opony stan idealny, teren-opony stan 50%, i asfalt-opony praktycznie do wymiany). Wymienione prawie wszystkie lozyska, olej w dyferencjale, olej w amorkach, okladziny sprzegla samochodowe - duzo wytrzymalsze. I ladowarke do nimh tez bym dorzucil (zadna wymyslna ale laduje pakiet odbiornika i ma tez wtyczke do ladowania aku nadajnika bezposrednio w apce wiec zdaje egzamin i jest wygodna). Minusy tez sa, poklejona karoseria, jeden shaft od skretu nie oryginalny (juz tak kupilem, ale zdaje egzamin) , no i tylne szafty amorkow sa z aluminiowymi koncowkami bo nie moglem dostac oryginalnych i wsadzilem od rowana i czekam az sie uda kupic oryginalne. Oczywiscie nie wyglada tak ladnie jak ta z allegro bo byla jezdzona a nie stala i ladnie wygladala;-)
Edit: raczej jej nie sprzedam bo za duzo w niej porobilem, ale chodzilo mi o to zeby ci uswiadomic ze za te pieniadze mozesz dostac cos wiecej niz golasa z silnikiem 23cm. Moze i bedzie gorzej wygladac, ale uwierz mi ze ta "nowka" po kilku jazdach w terenie bedzie wygladac tak samo jak moja albo i gorzej;-) To ma jezdzic i dawac "banana" na mordce a nie wygladac!
Tapniete z Galaxy S3
_________________ Park maszynowy:Baja 5B SS -na sprzedaz Losi Micro SCT 1:24 BL Sakura D3 BL Vaterra Ascender - żółw błotny chcialem dobrze - wyszlo jak zawsze 
|