Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 4:59 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor
PostNapisane: Cz sty 31, 2013 8:36 pm 

Witam,

wczoraj wysłany regulator już dziś z rana naprawiony :O :D
Właśnie pogadalismy sobie by tel. co i jak, i jest git :)

Dzięki Stanley! :)

Pozdro all

my #1 - Carbon Fighter 1:10 brushless 4WD 2,4 GHz, 5000 mAh 20C HC, HX-12K

+ inne - niekoniecznie samochodowe :] - nitro i elektryki

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn mar 25, 2013 12:14 am 

mamba uratowana w ciagu jednego dnia :) cena napray 50 zł :D polcam !

PostNapisane: Pn mar 25, 2013 6:16 am 

Witam mam problem z ezrun'em 60A.

Może to głupie ale z pośpiechu podłączyłem pakiet zamiast pod wejście do pakietu to wejście do silnika.
Czy jest wogule szansa żeby to naprawić ?

PostNapisane: Wt mar 26, 2013 9:36 pm 

Mój HK 120A również naprawiony. Polecam.

PostNapisane: Cz kwi 04, 2013 3:50 pm 

Xerun 150A v2.1 zrobiony git majonez ;) i regiel do szczotki również naprawiony :) polecam

Losi LST XXL full alu brushless

HPI FIRESTORM

hpi sprint 2 full alu

Hpi Savage Flux i SS

losi xxx-s

PostNapisane: Wt kwi 09, 2013 11:16 pm 

Udało Ci się naprawić 2 regle które wysłałem Ci w lipcu 2012 ?
Teu101BK i regloodbiornik Tamiyowski.

PostNapisane: Cz kwi 11, 2013 2:32 pm 

witam. ma taki zestaw http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... uct=25140# do wczoraj chodził bez problemu. po małym remoncie sprawdziłem czy działa i było ok. zabrałem sie za wyregulowanie zbieżności i zajęło mi to raptem 5 min. wiec chciałem sprawdzić czy ladnie koła chodzą a tu nic. zazwyczaj świeciły się dwie diody niebieska i pomarańczowa a teraz tylko pomarańczowa i na nic nie reaguje. jak go kupiłem to nie dostałem instrukcji ale wszystko działało bez programowania wiec nie upominałem sie o nią. może to kwestia zaprogramowania? tylko nie wiem jak to zrobić.

Summit 1:10 - Xerun 150A\Leopard 2200kv

PostNapisane: N maja 05, 2013 7:03 pm 

Wysłałem regulator ale nie został naprawiony. Zapłaciłem za przesyłkę żeby regulator został odesłany i już czekam prawie dwa miesiące. Pisałem e-mail'e ale nie otrzymałem odpowiedzi.

Było: HSP Trojan, Traxxas Slash 2WD Losi XXX-S
Like: https://www.facebook.com/pages/RC-Polska/180717015393656

PostNapisane: N maja 05, 2013 8:32 pm 

Ja też czekam po raz kolejny na kontakt od kolegi - mija miesiąc, od wysłania regla i cisza .... Ehhh.... :cry:

PostNapisane: N maja 05, 2013 8:38 pm 

Pewnie poszły na części :(

PostNapisane: N maja 05, 2013 9:55 pm 

Również czekam na regulator ponad 3 miesiące (za wysyłkę już dawno przelew zrobiłem). Sorry ale moja cierpliwość się już skończyła niestety...

W skrócie: Oddałem swoją mambę (niecały rok) do naprawy, ponoć był spalony tylko bec. Koleś mi zaoferował zamianę na blura za dopłatą 100zł, zgodziłem się. No i po jednej 10min jeździe w vorzie (silnik tork, standardowe przełożenie) regiel, buda i pakiety spalone. Powinienem od razu mu odesłać ten regiel jak przed pierwszą jazdą próbowałem podłączyć castle linka z pc z marnym skutkiem, dopiero jak podłączyłem pakiety pod esc to było połączenie regla z pc (a to chyba nie jest normalne). Podejrzewam, że to był składak, czego szanowny pan nie mógł mi wcześniej powiedzieć... Od razu postanowiłem odesłać ten regiel, z nadzieją że da się naprawić. Po tym jak powiedziałem, że liczę na jakąś rekompensatę kontakt urwany. Dopiero po prawie kilkunastu mailach/sms napisałem że tą całą sprawę zgłoszę na forum. No i cud dostaję w końcu odpowiedz że "nie pisałem bo miałeś pretensję do mnie a w takim wypadku nie gadam z takimi osobami" i "mogę go odesłać zgodnie z cennikiem poczty polskiej" wtedy to mi już na prawdę ręce opadły.
Staram się być w porządku, sporo rzeczy od różnych osób z forum kupiłem:kółka, regle, silniki, bec, serwo, podwozia i wszystko zawsze było ok:) Może mam po prostu pecha ale regla nie mam do tej pory.
Z góry przepraszam jeśli nie powinienem tu pisać jak również za tak długiego posta:)
Pozdrawiam serdecznie Daniel.

PostNapisane: N maja 05, 2013 10:24 pm 

Firewall napisał(a):
Wysłałem regulator ale nie został naprawiony. Zapłaciłem za przesyłkę żeby regulator został odesłany i już czekam prawie dwa miesiące. Pisałem e-mail'e ale nie otrzymałem odpowiedzi.

Panowie, przede wszystkim nie bawcie się w maile itd, tylko dzwońcie w sprawie swoich sprzętów, wtedy macie pewność kontaktu, a co do czasu oczekiwania to niestety zgadzam się, ale z tego co wiem "Unreal" jest ostatnio mocno zajęty pracą.

PostNapisane: Pn maja 06, 2013 4:30 pm 

Rozumiem praca pracą ale żeby nie znaleźć czasu aby odesłać lub nawet odpisać na e-mail'e? Akurat kontakt z nim urwał się zaraz po tym jak przelałem kasę za wysyłkę :)

PostNapisane: Pn maja 06, 2013 10:48 pm 

nie odpisuje już na meile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jakoś ci co dzwonią nie mają problemów!!!!!!!!!!

881786351 ile razy mam podawać tel?????????

danielpl321 zrobiłem Ci wymiane bo chciałeś z dopłatą i dałem 2 tygodniową gwarancją rozruchową z możliwością zwrotu poza tym polecałeś mnie w moim poście, o tak:

danielpl321:
Witam,
również polecam Unreal89, świetny kontakt telefoniczny. Naprawione 2 regulatory MMM i Trackstar 150a :D
Pozdrawiam

a teraz pier..lisz takie bzdury że aż mi Cię żal!!! po długim czasie zepsułeś blura i co myślisz że jestem głupi i dam Ci coś innego na wymianę bo napiszesz na forum i zepsujesz mi reputację?? leje na to.
teraz odesłałeś powiedziałeś żebym go rozkręcił i zobaczył co z nim, regiel leży u mnie na warsztacie rozkręcony... i nie bardzo kwapię sie do tego by go złożyć dlatego go jeszcze nie masz, jakoś wolę w tym czasie naprawiać innym.

PostNapisane: Wt maja 07, 2013 10:15 pm 

Ten komentarz wystawiłem przed otrzymaniem tego blura z grzeczności bo sam o to prosiłeś. Heh ten regiel jak bym faktycznie sam zepsuł to bym nawet nic nie wspominał więc proszę nie wmawiaj mi że to z mojej winy. Jak już wcześniej wspomniałem spalił się po pierwszej 10-15 min jeździe i zniszczył mi baterie i budę. Nie prosiłem Cię o wymianę tylko o jakąś rekompensatę w postaci odkupienia (trochę taniej) innego regla o podobnej specyfikacji. Po za tym nie ciśnieniuj się tak chłopaku bo to chyba ja jestem w plecy (nowa buda,pakiety i esc).Pewnie z tej twojej złości poczekam se jeszcze na ten regiel trochę (mam nadzieję że faktycznie masz go jeszcze na warsztacie) :D Życzę Ci drogi kolego abyś sam doświadczył takiej samej sytuacji. No ale najważniejsze, że znalazłeś w końcu odrobinę wolnego czasu i w końcu się odezwałeś. Przynajmniej koledzy wyżej dostaną wkrótce swoje regle :)
Pozdrawiam Daniel

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona