morelo napisał(a):
zych07Ale wypadało napisac w jakim stanie jest gratis
Też sprzedawałem model i drugie koła gratis dawałem z tym że jedna felga była pęknieta i napisałem to w ogłoszeniu bo jestem fer wobec kolegów.
gadas_75 pisze że edytowałes już po sprzedaniu he sprytnie szkoda że kupujący screna ogłoszenia nie zrobił.
Dokładnie tak to wygląda, w oryginalnym ogłoszeniu nie było mowy o żadnym gratisie. Nie spodziewałem się czegoś takiego chociażby dlatego:
wiadomosć priv od zych07:
zych07 napisał(a):
"Apka wysłana bądź do 16 zostanie wysłana, w razie pytań proszę pisać, obowiązuje także gwarancja, jeszcze rok."
kolejna wiadomość po zgłoszeniu problemu:
zych07 napisał(a):
"Nie miałem antenki od nowości, przecież sam bym sobie nie urwał, być może urwany był już w fabryce, albo w transporcie do mnie, nie mam na to wpływu, jeżeli faktycznie potrzebujesz antenki to nie widzę problemu odkręcić cztery śrubki i przylutować antenkę, w drugim odbiorniku jest antenka, ale podczas jazd nie było różnicy w zasięgu modelu, w końcu jest to 2.4ghz i nie potrzebuje metrowej antenki, nie wymienię Ci odbiornika, bo jest nowy."
i kolejna ostatnia arogancka odpowiedź po groźbie wpisania go w temacie nieuczciwych użytkowników :
zych07 napisał(a):
"Kupiłeś używaną aparaturę nie nową, więc się ogarnij, możesz mnie wpisywać w takiej rubryczce, nawet nie wiedziałem że jest coś takiego, wielką krzywdę mi sprawisz

"
Jakoś w żadnej z tych wiadomości nie ma mowy o gratisie!!!!!!!!!!!!!! wymyślił sobie to tylko po to żeby sie jakoś wykręcić. I ciekaw jestem gdzie ta roczna gwarancja

.