Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So kwi 18, 2026 12:52 am

Autor
PostNapisane: Pt gru 28, 2012 5:07 pm 

Jutro jest 29.12.2012 w Cechach w tym samym dniu odbywają się dwie imprezy modelarskie :http://www.rcauto.pl/modules.php?name=Informator&s=pokaz&id=192 i http://www.myrcm.ch/myrcm/main?pLa=en&hId[1]=com&dId[E]=10621 .
Pierwsza z nich zgromadziła jak dotychczas 131 zawodników,a druga 142. Imponująca ilość osób z pasją sterowania samochodów w skali.
Nie przeszkadza kolizja terminów i nie daleka odległość od siebie.Tego należało by życzyć wszystkim niezależnym organizatorom w Polsce.
Biorąc pod uwagę fakt ,że Czechów jest około 10,5 mln to na naszych zawodach w Tarnowie,Ścinawce czy Warszawie powinno być op 200-300 zawodników. I to jest cel na przyszły. nadchodzący rok. :D :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: So gru 29, 2012 1:01 am 

Witam,
myślę że 150 zawodników na jednej imprezie jest w zasięgu organizatorów offroad'u z Łodzi :)

pozdrawiam !

PostNapisane: So gru 29, 2012 11:29 am 

A ja myślę ze Szczecin też napotka dużą frekwencję w tym roku w off road. Proszę kochani przygotujcie tor tak samo jak poprzednio

PostNapisane: So gru 29, 2012 12:03 pm 

Marcin Bogutyn napisał(a):
Witam,
myślę że 150 zawodników na jednej imprezie jest w zasięgu organizatorów offroad'u z Łodzi :)
pozdrawiam !

Czyli,że LOK ma możliwości...
Ps.szkoda bo ja miałem na myśli organizatorów niezależnych,Czesi Swój "LOK" pogonili już dawno...

PostNapisane: So gru 29, 2012 1:17 pm 

Wszystko okaże się w swoim czasie. Z pewnością LOK nie ma z tym nic wspólnego. Imprez zorganizujemy 12 z czego LOKu bedą 2. Łatwo więc policzyć procent zaangażowania. A ta największa impreza będzie pod patronatem Kyosho więc ani LOKowska ani niezależna.

PostNapisane: So gru 29, 2012 3:17 pm 

Marcin Bogutyn napisał(a):
Wszystko okaże się w swoim czasie. Z pewnością LOK nie ma z tym nic wspólnego. Imprez zorganizujemy 12 z czego LOKu bedą 2. Łatwo więc policzyć procent zaangażowania. A ta największa impreza będzie pod patronatem Kyosho więc ani LOKowska ani niezależna.

Znam sprawę z Kyosho (siedzę na tylnym fotelu),ale znam też LOK.Nie pod takie imprezy się podpinał. Nawet kiedyś pod ME w Austrii. Muszą się czymś wykazać,a najlepiej im wychodzi czyjąś pracą. Jeśli nie otrząśniecie się to będzie jak w dowcipie o okręcie i kupie... Nawet te dwie imprezy to za dużo.
Jeśli nie wierzycie to mamy gdzieś stary kalendarz LOK w którym nawet Liga Mikro była zawłaszczona na papierze.
Ps.zawody w Czechach super. Imponuje przekrój wiekowy zawodników.

PostNapisane: So gru 29, 2012 10:49 pm 

A kto w off-roadzie będzie tytuł MP nadawać? Czyżby już bez składek i wpłat na słuszne konto? Jeśli nikt to ja już nie jeżdżę. To hobby traci wtedy sens...

Dumny, były i przyszły modelarz RCCLUBPOZNAN

PostNapisane: So gru 29, 2012 11:00 pm 

Właśnie na przykład chłopaki z Łodzi mają prawo w 2013 zorganizować np.I Otwarte Mistrzostwa Polski nadając tytuł Mistrza Polski. Mogą też dogadać się z innymi organizatorami na cykl uwieńczony Finałem.
Ale oni boją się jak dzieci i wolą iść na postronku LOK. Szkoda ludzi ,ale jak ktoś jest wielbicielem duetu Janka i Tadzia... to tak ma. :(

PostNapisane: N gru 30, 2012 3:46 pm 

Zanim podejmiecie decyzję o "podłączeniu" LOK do imprezy międzynarodowej np.Kyosho polecam wątek ,w którym jest przetłumaczony przez Adama fragment z protokołu posiedzenia : NAVIGA
Wprawdzie to dotyczy łódek,ale działacze ci sami...
A gratuluję Wam nadwornego sędziego Jana Matukina ,który w maju 2007 roku pisał :
Jan Matukin napisał(a):
Nikt się nie pomylił, nie popełniono żadnego błędu, program nie zawiera opcji przełączania pomiaru czasu z eliminacji na finały, nie ma też możliwości ustawienia czasu wyścigu w sekundach. Proszę zapoznać się z programem Sparc 2.
Również passingi potwierdzają, że nie popełniono błędów, stąd wynika, że nie ma Pan w ogóle pojęcia o tym co pisze

Wszak z takim sędzią klasy I wszystko możliwe...nawet wyniki.