morelo napisał(a):
co ja bym woził

a krate piwka załaduje i pociągnie bez problemu nie uwie tego zaczepu?
Mysle, ze kratą piwa nie urwalbym tego mocowania haka, ale nie przewidywalem i nie zakladam 'dzwigania' jakiegos megaciezkiego ladunku na tej przyczepce... zobaczymy jak caly zestaw sprawdzi sie w terenie, a tam zdecydowanie bardziej liczy sie redukcja masy przyczepy, a nie jej pancernosc oraz ladownosc.
andro34 napisał(a):
witam!
preferuję raczej szybsze modele (buggy i truggy 1:8) .
twój summit kolego RobcioRC oraz przyczepka w twoim wykonaniu zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie.
gratuluję pomysłu oraz estetyki wykonania całości.oświetlenie modelu jak i całości również doskonale przemyślane i wykonane.
mógłbyś jeszcze wrzucić kilka fotek całego zestawu,jestem ciekaw jak to się prezentuje...
gratuluję pomysłu i pozdrawiam!
Wlasnie to jest konstruktywne, ze kazdy lubi inaczej

Mnie sie bardziej podoba wolniejsza jazda po roznorodnym terenie... bardzo Ci dziekuje
andro34 za mily komentarz. Staram sie, aby wszystko co robie bylo przemyslane, wzglednie wytrzymale oraz estetyczne; robie cos takiego pierwszy raz, tym bardziej ciesze sie, ze ktos dostrzega moj pomysl jako pozytywny.
To jeszcze nie koniec majsterkowania przy przyczepce, dlatego tez nie zamieszczalem na razie fotek calego zestawu. Ale oczywiscie w swoim czasie to zrobie... mam nadzieje, ze jeszcze w jesiennej scenerii pojezdze Summit'em z przyczepka.
Tym samym zapraszam do sledzenia mojego watku oraz komentowania.
Pozdrawiam Ciebie i Wszystkich! Robert