Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lip 05, 2026 5:54 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N gru 12, 2004 10:09 am 

Ludzie co to ma byc?
Mod nie ma byc osoba najbardziej popularna!!!
Powinna nia byc osoba odpowiedzialna, ktora nie pieprzy farmazonow i ZNA sie na tym czym ma sie opiekowac.

Raflee masz racje.

A tak pozatym piszecie o burdelu, teraz zastanowcie sie kto ten burdel robi?
Moze sami zaczniecie patrzyc na to co piszecie i jak komentujecie niektore posty.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 15, 2004 10:28 am 

Ja staram się na miarę moich możliwość odwiedzać forum i sprawdzać, czy nie dzieje się coś złego. Ale prawda jest taka, że nie jestem w stanie ogarnąć wszystkich for, w których jestem moderatorem. Dlatego popieram pomysł dodania modów w niektórych działach.

EDIT: Na jednym z for, które przeglądam spotkałem się z całkiem interesującym rozwiązaniem. Przy każdym poście napisanym przez użytkownika widnieje niebieski kwadracik. Po jego kliknięciu zostaje wysłana wiadomość do moderatora o sprzeczce czy innej "newralgicznej" sytuacji na forum. Takie coś w dużym stopniu ułatwiłoby pracę moderatorom.

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 15, 2004 6:09 pm 
-=ADA$=-

juz jest balagan, a ta opcja wcale nie pomoglaby, jedyne co bedzie sie dzialo to ze jak cos sie komus nie spodoba to od razu beda frunac do moda, co dla was jest balaganem, dla mnie idiotyzmem jest zamykanie coraz to nowych tematow, i zbyt duze wtracanie sie moda. To nie chodzi o kasowanie i blokowanie tematow. Zawsze bede wszystkich zapraszal na RCZ gdzie mod czy admin pojawia sie w tej roli bardzo rzadko, i raczej odpisuje na tematy, jest bardzo malo zablokowanych tematow. To nie ma sensu, forum jest po to zeby rozmawiac, a jak nawet w HP ktos wyjezdza ze nie na temat ktos pisze to juz mnie trafie

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 22, 2004 2:54 pm 

na forum jest wielki burdel, jezeli nie zmieni sie podejscie ludzi do pisania na kacikach to nigdy nie bedzie porzadku....

Tak po przemysleniu sprawy kacika Monster Truck, to niestety ale nie skorzystam z propozycji zostania modem....dzieki wszystkim ktorzy chcieli mnie tam widziec jakos M, ale jednak wole zostac szarym userem.

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 22, 2004 5:22 pm 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
Bugi napisał(a):
na forum jest wielki burdel, jezeli nie zmieni sie podejscie ludzi do pisania na kacikach to nigdy nie bedzie porzadku....

Tak po przemysleniu sprawy kacika Monster Truck, to niestety ale nie skorzystam z propozycji zostania modem....dzieki wszystkim ktorzy chcieli mnie tam widziec jakos M, ale jednak wole zostac szarym userem.

BUGI NIE RÓB NA TEGO :!:

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 22, 2004 5:29 pm 

SeQ a co ci do tego jezeli tak zadecydowal to jego sprawa(bez obrazy) Ja mysle ze Marcus powinien kogos wyznaczyc i niech ten ktos wyrazi swoje zdanie czy chce lub nie. a tak apropo to mysle ze najlepszym rozwiazaniem bylo by cos takiego :
Jezeli ktos pisze duzo glupot to bana mu np na tydzien i tyle wkoncu sie naucza nie pisac gdy nie trzeba 8)

Wojtek Forysiak

PostNapisane: Śr gru 22, 2004 9:00 pm 

SeQ_PL napisał(a):
Witam!
Wpadł mi do głowy pewien pomysł. Moze by tak zamienić moderatorów. Chodzi o to że np. Mi-mix żadko pisze coś na forum bo żadko na nie wchodzi. Widać to po jego działach. Moim pomysłem jest wzięcie najbardziej aktywnych użytkownków na moderatorów. I każdemu przypisać po jednym dowolnie wybranym dziale.

PS proponuje dać ADA$ na moderatora tego nowego diału. On sie na tym zna ;)

Ha ha myśląc w ten sposób należało by zmienić admina bo marcus31 nawet 200 postów nie napisał. Nie wpadajmy w paranoje bo niedługo sędziami zostaną politycy! Uważam, że czym mniej pieprzenia tym lepiej modami powinni być ludzie którzy wchodzą na forum kilka razy dziennie, maja charyzmę by rządzić twardą ręką, potrafią pisać konkretnie i zrozumiale po Polsku a przede wszystkim przestrzegają zasad wymyślonych przez Administratora forum!
Przypominam, że Promian pisał dużo przez co był kontrowersyjny przestrzegam przed popełnieniem tego samego błędu.
Oczywiście mam swoich kandydatów na modów lecz pisanie tu wali mocno wazeliną bo tworzy się towarzystwo wzajemnej adoracji.

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 23, 2004 1:19 pm 

SeQ_PL napisał(a):
popieram przedmówce ;) aha no i coś zrobić z Mi-mixem bo on wogule porządku nie pilnuje. Jest tyle tematów do wyrzucenia w jego działach :twisted:

a mi się wydaje ze mi mix dobrze pilnuje swojego wątku..nie ma to znaczeia czy duzo pisze czy nie...wazne ze zaglada na swoj kącik i robi porządki.Jakoś u Niego nie ma kłótni i sprzeczek. Nie ma potrzeby odbierania mu moderatora...
pozdrawiam i WSOŁECYH ŚIWĄT :)

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 23, 2004 2:07 pm 
Raflee

Ale niestety w tych najbardziej ruchliwych forach jest troche... np. dzisiaj w on-road Papowi nie spodobalo sie cos na stronie i napisal to... tylko szkoda ze tam i sie troche nie powstrzymal... i skonczy sie chyba na banie dla niego.

Jesli wszyscy nie beda sie starac, zeby na forum byl porzadek to ciezko bedzie... a wydaje mi sie ze sytuacja forum juz zaczela sie poprawiac, bo kiedys gorzej bylo :)

Tytuł:
PostNapisane: So gru 25, 2004 12:48 am 

Marcus, prośba,
postaraj się zrobić porządek na tym forum...
Powinno być to forum, na które zainteresowany modelarz powinien wejść, zapytać i otrzymać konkretne informacje.
(Wyłączyłbym kwestię taką jak tematy związane np. z Zawodami, które się odbyły)

Powiem tak:
Osobiście mam już dosyć użytkowników, którzy uskuteczniają
tzw. "słodkie *****".
Co z tego wynika, że user ma postów 1000 lub 2000 skoro jak się je poczyta to 75 % jest bez sensu...

A zrobiło się tak że, aby wychwycić płentę konkretnego tematu trzeba przebrnąć przez sterty wpisów ludzi którzy mają za dużo czasu a za mało wiedzy i nic nie wnoszą, oprócz kolejnego bezprzedmiotowego wpisu!!!
To raz, a dwa:

Temat, o którym mówili koledzy wcześniej,
towarzystwa wzajemnej adoracji tez nie są wskazane.

Wyjścia są dwa:
Albo zaczniesz - pośrednio tego pilnować albo serwis nie bedzie kompetentny i zejdzie na psy.

MODELCARS

Tytuł:
PostNapisane: So gru 25, 2004 3:29 pm 

Slawek bardzo dobrze napisales i w 100% sie z toba zgadzam, co wy myslicie ze jak ktos ma bardzo duzo postow to jest guru? sa osoby ktore te posty nabijaja poprzez glupie odpowiedzi, czesto nie na temat. co prawda zdazaja sie osoby ktore te posty nabily poprzez madre odpowiedzi na temat, ktore komos pomogly, no ale takich osob na tym forum mozna policzyc na palcach u reki..... jak dla mnie mozna by dodac moderatorow[tak z 3-4] ale osoby ktore przede wszystkim nie kluca sie, znaja sie na temat okreslonego dzialu w ktorym sa modami :) i glupot nie pisza. oprocz tego mozna by dodac licznik "ostrzezen", 3 ostrzezenia i ban na np. miesiac albo na zawsze. taka jest moja opinia.

Tytuł:
PostNapisane: So gru 25, 2004 10:07 pm 

Nikt tu zbytnio niczego nowego nie odkrył, a forum dalej pogrąża się w chaosie i syfie. Niestety (dla nas - modelarzy) Marek też ma pracę i pracuje, a co za tym idzie nie dysponuje tak obszernym wolnym czasem jak my - ludzie piszący posty. Obiecał, że w nowym roku zajmie się wszystkim. Trzymam go za słowo.

Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 27, 2004 12:44 am 

Moim skromnym zdaniem Moderator powinien:

UMIEJETNIE ROZWIAZYWAC SPORY I KLOTNIE ORAZ TRZYMAC PORZADEK

ROZWIAZYWAC JE W SPOSOB STANOWCZY I KONSEKWENTNY A NIE WDAWAC SIE W DYSKUSJE POD WPLYWEM EMOCJI JAK ZDARZALO SIE TO JUZ NIEJEDNOKROTNIE INNYM MODERATOROM

Ilosc napisanych postow wcale nie oznacza ze ktos posiada sie taka sztuke.

Pozdrawiam
Bazooka

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2