Bo te hexy są już nie produkowane a ja posiadam ich małe resztki w graciarni. Są na ebayu tylko szkoda że ich wysyłka to ponad 20$ a gdy mamy szczotkę E-REVO to użyc musimy jeszcze pinów, nakrętek seryjnych i podkładek pod nakrętkę - wszystko pokazane jest na MOJEJ STRONIE ale trzeba ze zrozumieniem czytać i rozumieć co jest pokazane na OBRAZKACH. Od biedy można użyć hexów z HPI ale trzeba użyć podkładek centrujących pod hexem a link podawał tutaj na forum niedawno użytkownik tego forum
fragles - nie będę tego podawał na tacy bo nie mam czasu na takie rzeczy inaczej nie miałbym czasu się wylać gdybym miał każdemu odpisywać na pytania, bo ktoś nie potrafi używać szukajki i nie czyta ZE ZROZUMIENIEM

Odpuść sobie zwrotnice Tekno bo nie będziesz ich w stanie zamontować - seria jest OK i TANIA. Amainhobbies to sklep a nie byle sprzedawca z ebaya, który zaniża wartość więc trzeba się pilnować paczek droższych niż 50$ żeby celnik się nią nie zainteresował.
Kuba jak nie potrafisz zalutować takiej wtyczki a jak Ci przypadkowo po jeździe nawet jakiś lut puści bo może przy jakimś niefortunnym upadku/zderzeniu to będziesz słał pakiet/regiel tam gdzie kupiłeś towar ?? Podstawy lutowania takich elementów też znajdziesz na google......
Więcej nie odpisuję w temacie bo Kubę wszyscy znamy na tym forum a Ja nie toleruje lenistwa obecnego wieku