MasterB napisał(a):
sebas86 napisał(a):
Jest, zdjęcia mają być dostępne od razu a nie na maila lub priva:
Więc pozwoliłem sobie to wyprostować - zdjęć nie musi być.
Rzeczywiście za duży skrót myślowy w tym zdaniu, chociaż następnym trochę poprawiłem.

torque3 napisał(a):
[...] pozatym to moja prywatna sprawa wiec [...]
No właśnie nie tylko Twoja prywatna sprawa jeśli robisz coś publicznie, a tutaj właśnie wszystko co piszesz jest dostępne publicznie... warto więc zatroszczyć się o wygodę innych, też lubię przeglądać oferty i w sumie nie wyobrażam sobie odpytywać kilku osób dziennie o fotki i robić sobie syf na poczcie.
torque3 napisał(a):
gdzie mam wstawic ten temat odnosnie czuujnika temperatury ? jaki dział?
Jest jeszcze dział ogólny, dowolne tematy i dział z informacjami od dystrybutorów (ten nawet trochę podpada pod to co chciałeś robić).
torque3 napisał(a):
NIe jestes moim Ojcem zeby mi pisac o tym co mam do policji
Chyba czas wrzucić trochę na luz.

torque3 napisał(a):
no tak tylko ze 3 razy moj temat zostal skasowamy za to ze ceny w temacie nie było:D 50 % ogloszen jej niema ale widze ze koran na forum obowiazuje tylko mnie ale ok
Czytałem wątek i Tomek ma rację. Ty nie oferowałeś jeszcze nic, tylko dopiero pytałeś ludzi czy by byli chętni. Gdybyś napisał, że zrobisz na zamówienie i zostawił propozycję negocjacji ceny to wyglądało by to zupełnie inaczej. Poza tym w tym wątku nie można prowadzić dyskusji bo zaburzasz kolejność postów i nie dajesz szansy innym na pokazanie swojej oferty - też łapę do tego przyłożyłem, ale w sumie można było spokojnie przenieść temat zamiast usuwać (treści prywatnych ostrzeżeń nie znam, więc może się mylę i odpowiednie instrukcje co i jak przenieść poszły).